Joannk 27.04.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Maskę mamy, rękawice się znajdą i okulary ochronne tyż No prawie można działać Cena opryskiwacza jest mile zaskakująca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.04.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 no to ja Ci powiem jak jest u mnie bo właśnie drążę temat -600 zł za 9m3 (wywrotka) z transportem i załadunkiem - dla mnie zabójstwo bo minimum 8, a najlepiej 10sztuk bym potrzebowała, a potem po raz kolejny koparkę na 10 godzin czyli jeszcze tysiak..... ja ciągle nie mogę się zmobilizować, żeby dać ogłoszenie. W sumie zastanawiam się czy ziemię się nawozi przed czy po elewacji, a kiedy się kostkę układa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 27.04.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 chwasty to choroba na wieki wieków, roundap to tak na sezon pomoże ale na następną wiosnę masz znowu to samo zielsko Joannk jak masz taką ziemię to tylko trawkę siać i kwiatki sadzić moja Mama jest ogrodnikiem, od początku budowy mała encyklopedię ogrodniczą mamy w małym palcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.04.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Myślę że na logikę to elewację zrób najpierw, tynkarze ustawiają rusztowania, pełno pyłu i drobinek od styropianu lata, koszmar wokół domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 27.04.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 chwasty to choroba na wieki wieków, roundap to tak na sezon pomoże ale na następną wiosnę masz znowu to samo zielsko Joannk jak masz taką ziemię to tylko trawkę siać i kwiatki sadzić moja Mama jest ogrodnikiem, od początku budowy mała encyklopedię ogrodniczą mamy w małym palcu Zazdroszczę U Was teren tak wygładzony, że się miło patrzy... Czyli mama Wam pomoże w rozplanowaniu ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.04.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Myślę że na logikę to elewację zrób najpierw, tynkarze ustawiają rusztowania, pełno pyłu i drobinek od styropianu lata, koszmar wokół domu. facet od płytek może wejść w lipcu albo potem późną jesienią, od elewacji ok 10 sierpnia i kurcze nie wiem jak się zorganizować. Zwłaszcza że dopóki kostki nie będzie to nie ma wjazdu do garażu bo jest wylany za wysoko i trzeba podkuć do wysokości kostki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 27.04.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Zazdroszczę U Was teren tak wygładzony, że się miło patrzy... Czyli mama Wam pomoże w rozplanowaniu ogrodu? ogród bedzie minimalistycznie, ale z duszą troszkę kamyków, iglaków, miesce na grilla .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 28.04.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Hej Agalind, trafilam do Ciebie, bo przeszukuje forum w temacie paneli Quick-Step. Prosze napisz, ktory model dokladnie masz? Fajnie wygladaja u Ciebie. W internecie wpadly mi w oko seria Elite, ale niestety nie wiem jak one wygladaja w rzeczywistosci...gdy wybieralas panele QS to macalas wszystkie modele? Sorki, ze pierwszy raz i tak od razu z grubej rury.... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.05.2012 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Hej Agalind, trafilam do Ciebie, bo przeszukuje forum w temacie paneli Quick-Step. Prosze napisz, ktory model dokladnie masz? Fajnie wygladaja u Ciebie. W internecie wpadly mi w oko seria Elite, ale niestety nie wiem jak one wygladaja w rzeczywistosci...gdy wybieralas panele QS to macalas wszystkie modele? Sorki, ze pierwszy raz i tak od razu z grubej rury.... Maja Witam:) Mamy panele Elite DĄB JASNY PODNISZCZONY DESKA AC4/8mm UE1303. Trochę się naoglądałam i te najbardziej mi przypasowały. Na pewno w Komforcie je mają i można pomacać Pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.05.2012 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Majówka trwa w najlepsze:) Od soboty pomieszkujemy w domku i napiszę tylko jedno: JEST C U D O W N I E Pogoda sprzyja spotkaniom na świeżym powietrzu, więc gościmy całą masę ludzi;) Jak nie mamy gości to pracujemy w domu i wokół niego. I choć ze zmęczenia nie pamiętam co mi się śniło pierwszej nocy, to jest bosko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.05.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Cześć Aga szczęściaro:) Najważniejsze że wykapać jest się gdzie - reszta to pikuś Ciekawe jak Pumpaluna - może już mieszka "na zawsze";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.05.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Majówka trwa w najlepsze:) Od soboty pomieszkujemy w domku i napiszę tylko jedno: JEST C U D O W N I E Pogoda sprzyja spotkaniom na świeżym powietrzu, więc gościmy całą masę ludzi;) Jak nie mamy gości to pracujemy w domu i wokół niego. I choć ze zmęczenia nie pamiętam co mi się śniło pierwszej nocy, to jest bosko:) nieźle, nieźle... ja też jestem na budowie codziennie bo maluje i maluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.05.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Aga, zazdroszczę Ci bardzo, bo u nas ciągle bardziej biwakowo niż domowo;) W wolnej chwili pomóż koleżance i skrobnij odp. - jakiej grubości jest gres Nowej gali (nie mogłam nigdzie znaleźć)?- czy w maxlzienka płytki są sprzedawane na m2 czy na pełne opakowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.05.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 (edytowane) Aga, zazdroszczę Ci bardzo, bo u nas ciągle bardziej biwakowo niż domowo;) W wolnej chwili pomóż koleżance i skrobnij odp. - jakiej grubości jest gres Nowej gali (nie mogłam nigdzie znaleźć)? - czy w maxlzienka płytki są sprzedawane na m2 czy na pełne opakowania? a jaka linia dokładnie? bo grubości nowa gala ma: 8,6mm, 9,2mm, 9,4mm we wszystkich sklepach internetowych liczą na m2 ale sprzedają na pełne kartony... Edytowane 2 Maja 2012 przez Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.05.2012 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Kolekcja stonewood. dzięki Esiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.05.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 stonewood ma 9,2mm grubości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.05.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ile można dadrobić klejem? Potrzebuję razem z warstwą kleju 150mm... no 2 mm różnicy mogę przeboleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.05.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 15mm? to ze spokojem na 6mm można dać kleju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.05.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Esiak, jak dobrze, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.05.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 co prawda trochę trudniej się układa na takiej warstwie, bo jak to mówią wykonawcy: wszystko pływa... u nas płytki były 8mm, kuchnia była podniesiona względem salonu o 5mm, a p. Adrian musiał wyrównać do poziomu 21mm no i wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts