Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no to ja Ci powiem jak jest u mnie bo właśnie drążę temat -600 zł za 9m3 (wywrotka) z transportem i załadunkiem - dla mnie zabójstwo bo minimum 8, a najlepiej 10sztuk bym potrzebowała, a potem po raz kolejny koparkę na 10 godzin czyli jeszcze tysiak.....

ja ciągle nie mogę się zmobilizować, żeby dać ogłoszenie. W sumie zastanawiam się czy ziemię się nawozi przed czy po elewacji, a kiedy się kostkę układa??

chwasty to choroba na wieki wieków, roundap to tak na sezon pomoże ale na następną wiosnę masz znowu to samo zielsko ;) Joannk jak masz taką ziemię to tylko trawkę siać i kwiatki sadzić :) moja Mama jest ogrodnikiem, od początku budowy mała encyklopedię ogrodniczą mamy w małym palcu

chwasty to choroba na wieki wieków, roundap to tak na sezon pomoże ale na następną wiosnę masz znowu to samo zielsko ;) Joannk jak masz taką ziemię to tylko trawkę siać i kwiatki sadzić :) moja Mama jest ogrodnikiem, od początku budowy mała encyklopedię ogrodniczą mamy w małym palcu

Zazdroszczę:) U Was teren tak wygładzony, że się miło patrzy... Czyli mama Wam pomoże w rozplanowaniu ogrodu?

Myślę że na logikę to elewację zrób najpierw, tynkarze ustawiają rusztowania, pełno pyłu i drobinek od styropianu lata, koszmar wokół domu.

facet od płytek może wejść w lipcu albo potem późną jesienią, od elewacji ok 10 sierpnia i kurcze nie wiem jak się zorganizować. Zwłaszcza że dopóki kostki nie będzie to nie ma wjazdu do garażu bo jest wylany za wysoko i trzeba podkuć do wysokości kostki :/

Hej Agalind,:bye:

trafilam do Ciebie, bo przeszukuje forum w temacie paneli Quick-Step.

Prosze napisz, ktory model dokladnie masz? Fajnie wygladaja u Ciebie.

W internecie wpadly mi w oko seria Elite, ale niestety nie wiem jak one wygladaja w rzeczywistosci...gdy wybieralas panele QS to macalas wszystkie modele?

Sorki, ze pierwszy raz i tak od razu z grubej rury....

Maja

Hej Agalind,:bye:

trafilam do Ciebie, bo przeszukuje forum w temacie paneli Quick-Step.

Prosze napisz, ktory model dokladnie masz? Fajnie wygladaja u Ciebie.

W internecie wpadly mi w oko seria Elite, ale niestety nie wiem jak one wygladaja w rzeczywistosci...gdy wybieralas panele QS to macalas wszystkie modele?

Sorki, ze pierwszy raz i tak od razu z grubej rury....

Maja

Witam:)

Mamy panele Elite DĄB JASNY PODNISZCZONY DESKA AC4/8mm UE1303. Trochę się naoglądałam i te najbardziej mi przypasowały. Na pewno w Komforcie je mają i można pomacać;)

Pozdrawiam,

Aga

Majówka trwa w najlepsze:) Od soboty pomieszkujemy w domku i napiszę tylko jedno: JEST C U D O W N I E :yes:

Pogoda sprzyja spotkaniom na świeżym powietrzu, więc gościmy całą masę ludzi;) Jak nie mamy gości to pracujemy w domu i wokół niego. I choć ze zmęczenia nie pamiętam co mi się śniło pierwszej nocy, to jest bosko:)

Majówka trwa w najlepsze:) Od soboty pomieszkujemy w domku i napiszę tylko jedno: JEST C U D O W N I E :yes:

Pogoda sprzyja spotkaniom na świeżym powietrzu, więc gościmy całą masę ludzi;) Jak nie mamy gości to pracujemy w domu i wokół niego. I choć ze zmęczenia nie pamiętam co mi się śniło pierwszej nocy, to jest bosko:)

nieźle, nieźle... :)

ja też jestem na budowie codziennie bo maluje i maluje... ;)

Aga, zazdroszczę Ci bardzo, bo u nas ciągle bardziej biwakowo niż domowo;)

W wolnej chwili pomóż koleżance i skrobnij odp.

- jakiej grubości jest gres Nowej gali (nie mogłam nigdzie znaleźć)?

- czy w maxlzienka płytki są sprzedawane na m2 czy na pełne opakowania?

a jaka linia dokładnie? bo grubości nowa gala ma: 8,6mm, 9,2mm, 9,4mm

we wszystkich sklepach internetowych liczą na m2 ale sprzedają na pełne kartony...

Edytowane przez Esiak