Ardea 02.05.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Wszędzie na parterze mam wylewki pod płytki na gres Paradyża a on ma 1cm grubości, w maleńkim wc jednak chcę na podłogę coś innego (nową galę ) i pojawił się zoonk, ale dzięki, ze wyprostowałeś, a płytkarza mam naprawdę świetnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.05.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 moment, no to będzie Ci przecież pasowało... paradyż 10mm a nowa gala 9mm - 1mm do wyrównania idealnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.05.2012 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Nowa Gala ma 9mm a kładliśmy na 15mm z klejem. Esiak jak zawsze nieoceniony:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.05.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 No właśnie teraz już wiem, wcześniej miałam płytkę pilcha cieniutką, ale ona pójdzie na ściany do pralni;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.05.2012 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 - czy w maxlzienka płytki są sprzedawane na m2 czy na pełne opakowania? Kupowaliśmy na opakowania, ale nam to w sumie pasowało metrażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.05.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Stonewood ma 1,44m2 w kartonie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.05.2012 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Cześć Aga szczęściaro:) Najważniejsze że wykapać jest się gdzie - reszta to pikuś Ciekawe jak Pumpaluna - może już mieszka "na zawsze";) W sumie jedynie brak kuchni z prawdziwego zdarzenia brak i mogłabym już tu mieszkać. Na razie mamy prowizorkę i to całkiem zgrabną Pumpaluna pewnie "firanki" wiesza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.05.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Aga, u Ciebie wypas:) ja dziś naczynia myłam w wiaderku;) Ja potrzebuję 1,60;) bo to miniwc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.05.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Aga, u Ciebie wypas:) ja dziś naczynia myłam w wiaderku;) A ja w misce na wypasie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.05.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 a ja z węża myje wiadra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 02.05.2012 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 (edytowane) Zazdroszczę Wam tej majówki na działce - u mnie sam piach - prawdziwa pustynia - zupełnie niefajnie Moje budowanie - wykanczanie jest w fazie dłuższego przestoju - czekam do poniedziałku, wtedy ruszamy z elewacją a ponadto chciałabym wykończyć podlogę w salonie. Wciąz bije się z myślami: panele, czy może jednak woodentic? Coraz bardziej skłaniam sie w strone płytek, mimo że początkowo nie chciałam o nich słyszeć. Oto moje argumenty za: podłogówka w salonie będzie miała większą efektywnośc, łatwość połączenia powierzchni z gresem w kuchni i holu no i nie trzeba sie martwić o piasek wnoszony z ogrodu. A co Wy myślicie? Edytowane 2 Maja 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 02.05.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Zazdroszczę Wam tej majówki na działce - u mnie sam piach - prawdziwa pustynia - zupełnie niefajnie Na działce na razie nic się nie dzieje - czekam do poniedziałku, wtedy ruszamy z elewacją no i mchciałabym wykończyć podlogę w salonie. wciąz bije się z myślami: panele, czy może jednak woodentic? Coraz bardziej skłaniam sie w strone płytek, mimo że początkowo nie chciałam o nich słyszeć. Oto moje argumenty za: podłogówka w salonie będzie miała większą efektywnośc, łatwość połączenia powierzchni z gresem w kuchni i holu no i nie trzeba sie martwić o piasek wnoszony z ogrodu. A co Wy myślicie? jeśli płytki drewnopodobne paradyża to nie woodentic tylko NOCE MyWay lub inne z tej kolekcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.05.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Esiak, tak mówisz, bo nie widziałeś u Pumpaluny:P jej woodentic położony na dziko jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.05.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 To ja jeszcze zapytam, a w stacjonarnych sklepach kupowaliście płytki na m2? Kompletnie mnie nie urządza kupienie 3m, gdy potrzebuję nieco ponad półtora... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 02.05.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 u pumpaluny widziałam i nie poznałam na zdjęciacvh, ze to płytka - myslałam że ma panele i ogólny wygląd przypadł mi do gustu. Co to znaczy, że miała połozone na dziko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 02.05.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 A ja sie wpadłam przywitac tak na noc, a tu jak zwykle nocne rozmowy o plytkach Aga, a ja sie pytam co dalej..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 02.05.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Witam:) Mamy panele Elite DĄB JASNY PODNISZCZONY DESKA AC4/8mm UE1303. Trochę się naoglądałam i te najbardziej mi przypasowały. Na pewno w Komforcie je mają i można pomacać Pozdrawiam, Aga Ha!:lol2: Juz wiem, dlaczego mi sie tak Twoje podlogi na zdjeciach podobaly, bo to Elite!!:wiggle: Moge prosic o wiecej zdjec? Jakies przyblizenia? bardzo prosze....:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 02.05.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Ardea, ja dotychczas wszystkie płytki kupiłam przez internet, ale w Twoim przypadku to faktycznie chyba niezbyt dobry pomysł. Uwzględnij jeszcze cenę transportu - przy małej ilości może wypaść wręcz niekorzystnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.05.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Właśnie u Pumaluny zmieniłam zdanie nt. płytek drewnopodobnych;) ona ma z tego co pamiętam położone z nieregularnym przesunięciem czyli na dziko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 02.05.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 wcześniej ogladałam woodentica u Livko - też nieźle wygląda. Trochę się obawiam dać wykonawcy możliwość układania "na dziko" bo nie byłabym pewna końcowego efektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts