Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Może na początku rzeczywiście zachłysnę się domem i wsią, ale z pewnością do Was wrócę, choćby z czystej ciekawości:cool:

W zeszłym tygodniu musiałam zawitać do miasta do dentysty i gdy po wyjściu czekałam na mojego M na ruchliwym skrzyżowaniu to pomyślałam sobie: przyjeżdżaj szybko i jedźmy na wieś, tam taki spokój...

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Przywitać się przyszłam, bardzo mi się podobają panele i płytki w łazience, nazwę paneli znalazłam, płytek jeszcze nie, można prosić o podpowiedź? :)

I drugie pytanie o drzwi zewnętrzne firmę znam, model też, a jaki mają współczynnik U? pamiętasz może?

Przywitać się przyszłam, bardzo mi się podobają panele i płytki w łazience, nazwę paneli znalazłam, płytek jeszcze nie, można prosić o podpowiedź? :)

I drugie pytanie o drzwi zewnętrzne firmę znam, model też, a jaki mają współczynnik U? pamiętasz może?

Witam:)

Jeśli chodzi Ci o płytki w górnej łazience (beżowe) to to jest Nowa Gala Signum 02. Na dole mamy Masto Grys i Bianco z Paradyża.

Kurcze, nie mam pojęcia jakie było U drzwi. Poszukam, ale nie obiecuję, że coś znajdę. MSU może pamięta? Może po prostu do nich zadzwonić?

Pozdrawiam.

Edytowane przez agalind

Nie jestem w ich rejonie, więc to zależy ile mi krzykną za montaż ich dystrybutorzy, odezwali się na mailu z wikędu i ten współczynnik to 1,6, czyli pan ze sklepu trochę poprawił parametr :)

Ale mam bliźniacze 100 km od siebie porównam ceny i zobaczę.