Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Idealnie, czyli na jakiej wysokości? Mnie wychodzi jakieś 115cm nad podłogą...

Moze dzisiaj będe na budowie to zmierzę i Ci napiszę. Mierzenie wyglądało tak, że chłopaki od wykończeniówki umywalkę trzymali na ustalonej wcześniej wysokości, mąż trzymał wylewkę a ja mówiłam: "wyzej", "niżej" aż doszliśmy do wysokości idealnej:D

A podobno mam ścisły, techniczny umysł;)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć. Jedna bateria to Kludi Zenta z termostatem (górna łazienka, półokrągła kabina) a druga to Paffoni Stick bez termostatu, tylko zwykły mieszacz (dolna łazienka, wypłytkowana kabina). Jeszcze nie mieszkam, ale z tego co zdążyłam skorzystać i zauwazyć to Kludi nie jest żadnym cudem techniki a Paffoni całkiem przyzwoita w dobrej cenie. Kludi w lewym pokrętle ma zmianę deszczownica/słuchawka a w prawym temperatura. Paffoni ma jedno pokrętło (woda ciepła/zimna) a na deszczownię przełącza sie takim wihajstrem. Cen niestety Ci nie podam, bo kupowałam je jeszcze w zeszłym roku z zestawem prysznicowym, a po Nowym Roku wzrosły.

Aga,

dzieki Ci wielkie :hug:wspaniala Kobieto!:wiggle::wiggle:

Sesja zdjeciowa jak z bajki:D:D

Piekne panele! Ogladam i ogladam i napatrzec sie nie moge:D

Tez wyniuchalam to Twoje polaczenie....mam kafle tez musze kombinowac polaczenie z panelami...ale to pozniej, na razie delektujem sie zdjeciami:D

Maja

Aga,

dzieki Ci wielkie :hug:wspaniala Kobieto!:wiggle::wiggle:

Sesja zdjeciowa jak z bajki:D:D

Piekne panele! Ogladam i ogladam i napatrzec sie nie moge:D

Tez wyniuchalam to Twoje polaczenie....mam kafle tez musze kombinowac polaczenie z panelami...ale to pozniej, na razie delektujem sie zdjeciami:D

Maja

Nie ma za co:) Panele są naprawdę ładne i nawet mycie ich z ciągłego pyłu jeszcze mi się nie znudziło;)

Dzięki... a jednak wychodzi, że będzie to jeden z bardziej przemyślanych zakupów... bo nie ma co oszędzać...

Na pewno trzeba to przemyśleć, ale pamiętaj, ze to nie jedyne baterie w domu. U nas dolna łazienka (Paffoni) będzie gościnna, więc tutaj nie musiało być szału. Kludi nie jest złe, choć mogłoby być lepsze. Hansgrohe było poza zasiegiem.

śliczne te panele :) mam pytanko o nową galę signum, spotkałam się z 2 opiniami że nie idzie tych płytek domyć, cały czas widać maziaje i plamy, fakt że to szare signum, a jak u Ciebie? strasznie mi się nowa gala podoba ale jak są ciężkie w utrzymaniu to pasuję, ja leniuch jestem :)

śliczne te panele :) mam pytanko o nową galę signum, spotkałam się z 2 opiniami że nie idzie tych płytek domyć, cały czas widać maziaje i plamy, fakt że to szare signum, a jak u Ciebie? strasznie mi się nowa gala podoba ale jak są ciężkie w utrzymaniu to pasuję, ja leniuch jestem :)

Na razie nie widzę problemu. Oczywiście po tym jak doszorowałam je po fudze, kleju i całej reszcie wdeptanego badziewia;)

Tak ładnie wyglądają tylko przez chwilę. Potem można je myć od nowa, bo kurz pojawia sie znikąd;)

chyba wszystkie panele tak mają :( jedynym ratunkiem jest niskopodłogowy zwierzak długowłosy, który by odkurzał podłogę na bieżąco :)

o płytki jeszcze zapytam jak się sprawują, chociaż to może tylko szare są takie "niedomyte"