agalind 15.05.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Lukarna, znalazłam jedno zdjęcie z bliska. Sama musisz zdecydować:http://img545.imageshack.us/img545/6823/img00081f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.05.2012 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 chyba wszystkie panele tak mają jedynym ratunkiem jest niskopodłogowy zwierzak długowłosy, który by odkurzał podłogę na bieżąco o płytki jeszcze zapytam jak się sprawują, chociaż to może tylko szare są takie "niedomyte" Ogólnie to nie ma juz na płytkach żadnych plam. A z tymi co były to ocet lub rozpuszczalnik sobie radził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.05.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Obejrzałam - niestety klamek nie widać Bardzo ładnie się prezentują Twoja okna, A jeszcze to zgranie: grafitowy dach i drewno w kolorze okien - bomba! U mnie wszytsko na inny kolor i problem będzie:/ Tym bardziej widzę u Ciebie ciemny, ale dość neutralny orzech:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.05.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Aga, jak nastrojowo, świeczki na parapecie:) A parapet baaardzo ładny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 15.05.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Nie moge się napatrzeć na Twoje wnetrza - pieknie dobrane kolorystycznie! Panele robią wrażenie ( szkoda, że przyciągaja kurz), a okna są drewniane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.05.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Ja wiem to powiem;) Aga, ma okna z MS pięknie naśladujące drewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 15.05.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Nasladują naprawdę super, az bałam się postawić inaczej pytanie Eh, fajnie popatrzec na piękne rzeczy, od razu milej sie robi na sercu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.05.2012 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) Aga, jak nastrojowo, świeczki na parapecie:) A parapet baaardzo ładny:) To zdjęcie z majówki gdy mieszkaliśmy w domu. Trzeba było sobie nastrój zrobić, nie? Nie moge się napatrzeć na Twoje wnetrza - pieknie dobrane kolorystycznie! Panele robią wrażenie ( szkoda, że przyciągaja kurz) Dziekuję:oops Panele nie tyle przyciągają kurz, co kurz po prostu jeszcze osiada. Jest go juz zdecydowanie mniej, ale zawsze. Tym bardziej, ze jeszcze jakieś małe poprawki szlifierskie były, więc źródło kurzu zlokalizowane;) a okna są drewniane? Miód na moje serce:) Ja wiem to powiem;) Aga, ma okna z MS pięknie naśladujące drewno:) Pisałam Ci juz, ze Cię uwielbiam? Nasladują naprawdę super, az bałam się postawić inaczej pytanie Eh, fajnie popatrzec na piękne rzeczy, od razu milej sie robi na sercu! Im bliżej końca tym milej, rzeczywiście. Jeszcze kilka tygodni.... Edytowane 16 Maja 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Myometis 16.05.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Bry, Mruczka się wpycha z rewizytą i zazdraszcza na wstępie postępów prac gonię Cię, gonię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.05.2012 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 To niech się Mruczka rozgości i nie zazdraszcza, bo sama tempo ma niezłe. Do tego tymi rencami prace do przodu posuwa:D PS. Ale kominki to mamy fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.05.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Myślę, że Ewanz powiedziała Ci najładniejszy komplement o oknach jaki można sobie wymarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.05.2012 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Myślę, że Ewanz powiedziała Ci najładniejszy komplement o oknach jaki można sobie wymarzyć Obie jesteście cudowne:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.05.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Dostałaś jakiś rabat przy zakupie płytek w maxlazienki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.05.2012 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Dostałaś jakiś rabat przy zakupie płytek w maxlazienki ? Nie dostałam, bo niby zbyt mało metrów kupiłam, tzn. zamówienie miało zbyt małą wartość. Stamtąd kupowałam tylko płytki do górnej łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.05.2012 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 (edytowane) Bry Słoneczko Ale kominki to mamy fajne ja chyba jednak nie doszłam do siebie tak do końca bo przeczytałam korniki i siedzę i się zastanawiam, czy w tych drewnianych oknach sie one zakwaterowały Edytowane 17 Maja 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.05.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Bry Słoneczko ja chyba jednak nie doszłam do siebie tak do końca bo przeczytałam korniki i siedzę i się zastanawiam, czy w tych drewnianych oknach sie one zakwaterowały Bry, bry:) Malka, Ty nie możesz tak znikać, bo następnym razem Rutkowski do drzwi Ci zapuka. A nie chcesz chyba typowi reklamy robić? Mogłabyś chociaż list w butelce wysłać Co do korników to chyba za długo by nie pożyły na polichlorku winylu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 17.05.2012 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Lukarna, znalazłam jedno zdjęcie z bliska. Sama musisz zdecydować: http://img545.imageshack.us/img545/6823/img00081f.jpg Dzięki I kurcze fajnie ta klamka! Tzn wygląda dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.05.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Decyzja należy do Ciebie:) Łatwo powiedzieć jak sie juz wybrało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.05.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 Wczoraj zamontowali nam lustro w dolnej łazience (po poprawce) i bardzo mi się podoba. Jeszcze Wam nie pokaże, bo stolarz musi mały szczegół poprawić, który nie uszedłby Waszej uwadze;) ale jestem baaaaardzo zadowolona. Drewno dopełniło reszty. No i lustro, które powiększyło łazienkę 2 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 18.05.2012 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 To czekamy Aga na zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts