Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chyba wszystkie panele tak mają :( jedynym ratunkiem jest niskopodłogowy zwierzak długowłosy, który by odkurzał podłogę na bieżąco :)

o płytki jeszcze zapytam jak się sprawują, chociaż to może tylko szare są takie "niedomyte"

Ogólnie to nie ma juz na płytkach żadnych plam. A z tymi co były to ocet lub rozpuszczalnik sobie radził.

Aga, jak nastrojowo, świeczki na parapecie:) A parapet baaardzo ładny:)

To zdjęcie z majówki gdy mieszkaliśmy w domu. Trzeba było sobie nastrój zrobić, nie? ;)

Nie moge się napatrzeć na Twoje wnetrza - pieknie dobrane kolorystycznie! Panele robią wrażenie ( szkoda, że przyciągaja kurz)

Dziekuję:oops

Panele nie tyle przyciągają kurz, co kurz po prostu jeszcze osiada. Jest go juz zdecydowanie mniej, ale zawsze. Tym bardziej, ze jeszcze jakieś małe poprawki szlifierskie były, więc źródło kurzu zlokalizowane;)

a okna są drewniane?

Miód na moje serce:)

Ja wiem to powiem;) Aga, ma okna z MS pięknie naśladujące drewno:)

Pisałam Ci juz, ze Cię uwielbiam? :D

Nasladują naprawdę super, az bałam się postawić inaczej pytanie :) Eh, fajnie popatrzec na piękne rzeczy, od razu milej sie robi na sercu!

Im bliżej końca tym milej, rzeczywiście. Jeszcze kilka tygodni....

Edytowane przez agalind

Bry Słoneczko :)

Ale kominki to mamy fajne :wiggle:

ja chyba jednak nie doszłam do siebie tak do końca bo przeczytałam korniki i siedzę i się zastanawiam, czy w tych drewnianych oknach sie one zakwaterowały :o ;)

Edytowane przez malka

Bry Słoneczko :)

ja chyba jednak nie doszłam do siebie tak do końca bo przeczytałam korniki i siedzę i się zastanawiam, czy w tych drewnianych oknach sie one zakwaterowały :o ;)

Bry, bry:)

Malka, Ty nie możesz tak znikać, bo następnym razem Rutkowski do drzwi Ci zapuka. A nie chcesz chyba typowi reklamy robić? Mogłabyś chociaż list w butelce wysłać;)

Co do korników to chyba za długo by nie pożyły na polichlorku winylu;)

Wczoraj zamontowali nam lustro w dolnej łazience (po poprawce) i bardzo mi się podoba.:D Jeszcze Wam nie pokaże, bo stolarz musi mały szczegół poprawić, który nie uszedłby Waszej uwadze;) ale jestem baaaaardzo zadowolona. Drewno dopełniło reszty. No i lustro, które powiększyło łazienkę 2 razy.