Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś, co to za filtry?:)

Cieszę się, że potwierdzasz moją opinię o blatach laminowanych. Zmieniam kategorię mojej pralni na minipralnię;)

Filtry do wody, bo mamy dosyć twardą i prędzej czy później będziemy musieli je instalować. Póki co przygotowuję na nie miejsce w szafce;)

U nas było jedno pomieszczenia na to przeznaczone od początku. Gdyby nie to, to też bym próbowała wygospodarować jakiś kącik pralniczy.

Ja będę miała stację w kotłowni, chociaż wodę mam raczej średnią, ale i baterie nie będą luksusowe, więc przedłużę żywotność tym średnim;)

Nie wiesz czy na kominie systemowym można zamontować małą suszarkę na pranie (takie linki, żeby dosuszyć jakieś drobiazgi)?

Pomyśl jeszcze o trzecim koszu na rzeczy do prasowania, chyba, ze prasujesz od ręki.

Z suszarką nie pomogę, bo znów wyjdzie, ze się nie znam:sick:. Może pomyśl o suszarce montowanej pod sufitem?

Kosz na rzeczy do prasowania będzie stał na blacie, bo więcej już pod blatem nie zmieszczę:no: Na brudne pranie chcę coś takiego na kółkach (biały i czarny):

http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/antonius-torba-na-pranie__0108822_PE264709_S4.JPG

Filtry do wody, bo mamy dosyć twardą i prędzej czy później będziemy musieli je instalować. Póki co przygotowuję na nie miejsce w szafce;)

U nas było jedno pomieszczenia na to przeznaczone od początku. Gdyby nie to, to też bym próbowała wygospodarować jakiś kącik pralniczy.

filtry czy zmiękczacz...?

filtry nie zmiękczą twardej wody..

Aga, kosze takie same mam upatrzone:) Sufit skośny, więc nie bardzo, mam zaplanowaną suszarkę ścienną przy szafce na chemię, ale ten komin taki niezagospodarowany;) to pomyślałam o dodatkowej.

Ten kosz na rzeczy do prasowania chcę na kółkach, bo nie wiem gdzie zachce mi się prasować a i do garderoby łatwiej przewieźć;)

Aga, kosze takie same mam upatrzone:) Sufit skośny, więc nie bardzo, mam zaplanowaną suszarkę ścienną przy szafce na chemię, ale ten komin taki niezagospodarowany;) to pomyślałam o dodatkowej.

Ten kosz na rzeczy do prasowania chcę na kółkach, bo nie wiem gdzie zachce mi się prasować a i do garderoby łatwiej przewieźć;)

Ja i tak mam schody po drodze, wiec kółka mnie nie urządzają ;) Zresztą nie chcę nigdzie prania oprócz pralni - pranie i prasowanie w pralni. Kabel od tv kazałam tam pociągnąc;)