agalind 22.05.2012 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 To była jedna z rzeczy must have w nowym domu. Wczoraj rozwieszałam pranie i w duchu do siebie mówiłam: "Aguś, jeszcze trochę. Wytrzymaj";) Już się nie mogę doczekać gdy nie bedę musiała rozstawiać w pokoju suszarki i rozwieszać prania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.05.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aguś, co to za filtry? Cieszę się, że potwierdzasz moją opinię o blatach laminowanych. Zmieniam kategorię mojej pralni na minipralnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aguś, co to za filtry? Cieszę się, że potwierdzasz moją opinię o blatach laminowanych. Zmieniam kategorię mojej pralni na minipralnię Filtry do wody, bo mamy dosyć twardą i prędzej czy później będziemy musieli je instalować. Póki co przygotowuję na nie miejsce w szafce;) U nas było jedno pomieszczenia na to przeznaczone od początku. Gdyby nie to, to też bym próbowała wygospodarować jakiś kącik pralniczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.05.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ja będę miała stację w kotłowni, chociaż wodę mam raczej średnią, ale i baterie nie będą luksusowe, więc przedłużę żywotność tym średnim;) Nie wiesz czy na kominie systemowym można zamontować małą suszarkę na pranie (takie linki, żeby dosuszyć jakieś drobiazgi)? Pomyśl jeszcze o trzecim koszu na rzeczy do prasowania, chyba, ze prasujesz od ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Z suszarką nie pomogę, bo znów wyjdzie, ze się nie znam:sick:. Może pomyśl o suszarce montowanej pod sufitem? Kosz na rzeczy do prasowania będzie stał na blacie, bo więcej już pod blatem nie zmieszczę Na brudne pranie chcę coś takiego na kółkach (biały i czarny): http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/antonius-torba-na-pranie__0108822_PE264709_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 22.05.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Filtry do wody, bo mamy dosyć twardą i prędzej czy później będziemy musieli je instalować. Póki co przygotowuję na nie miejsce w szafce;) U nas było jedno pomieszczenia na to przeznaczone od początku. Gdyby nie to, to też bym próbowała wygospodarować jakiś kącik pralniczy. filtry czy zmiękczacz...? filtry nie zmiękczą twardej wody.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Esiak, żadne przejęzyczenie Ci nie umknie? Zmiękczacz to na pewno. Muszę zrobić dokładną analizę wody i wtedy sie okaże czy filtry bedą potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.05.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aga, kosze takie same mam upatrzone:) Sufit skośny, więc nie bardzo, mam zaplanowaną suszarkę ścienną przy szafce na chemię, ale ten komin taki niezagospodarowany;) to pomyślałam o dodatkowej. Ten kosz na rzeczy do prasowania chcę na kółkach, bo nie wiem gdzie zachce mi się prasować a i do garderoby łatwiej przewieźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Aga, kosze takie same mam upatrzone:) Sufit skośny, więc nie bardzo, mam zaplanowaną suszarkę ścienną przy szafce na chemię, ale ten komin taki niezagospodarowany;) to pomyślałam o dodatkowej. Ten kosz na rzeczy do prasowania chcę na kółkach, bo nie wiem gdzie zachce mi się prasować a i do garderoby łatwiej przewieźć Ja i tak mam schody po drodze, wiec kółka mnie nie urządzają Zresztą nie chcę nigdzie prania oprócz pralni - pranie i prasowanie w pralni. Kabel od tv kazałam tam pociągnąc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.05.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ja drugą deskę będę miała w garderobie, więc pewnie część rzeczy będę tam prasowała. Z tv fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 U mnie prasowanie zaczyna sie od poszukania filmu. Inaczej odmawiam pracy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.05.2012 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ja nawet lubię prasować, bo gotować to uwielbiam, ale nienawidzę sprzątać (zmywać, odkurzać brrrrr) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Gotowanie i sprzątanie bardzo lubię, ale prasowanie to dramat. A od zmywania jest zmywarka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Liczę, że w suszarce program "do szafy" sie sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 22.05.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 U mnie sprząta mąż, ja myję lampy, porządkuję szafy i więcej nie sprzątam, bo nie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.05.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Taaaakiego posta napisałam i mnie wylogowalo. Głupi telefon:/ Z tym tv w pralni to pomysl wart oskara:)Zgapie na pewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 I dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Z tym tv w pralni to pomysl wart oskara:) "Dziękuję Szanownej Akademii, mamie, tacie, siostrze i mężowi, bo to dzięki nim się tu znalazłam... " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.05.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 A suszarka to kolejna rzecz która czeka w kolejce zakupów "co ty znowu wymyslilas":)Czyli muszę na nią zbierać po cichu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.05.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 "Dziękuję Szanownej Akademii, mamie, tacie, siostrze i mężowi, bo to dzięki nim się tu znalazłam... " Zapomnialas o oswietleniowcu i pani od mejkapu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts