Ardea 22.05.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Ja nie zgapię, bo i tak nie mam miejsca;) a suszarkę już klepnęłam ma być jeszcze w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Zapomnialas o oswietleniowcu i pani od mejkapu:D Przecież nie spodziewałam się nagrody;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 22.05.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Oj tam nie mam dziś szczęścia do pralni:) Drugi raz napisałam i znowu poszło w kosmos:/ Ale się pochwalę chociaż, że Karola zrobiła mi kilka wersji salonu, więc jak już zląduję do domu to pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 22.05.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 Oj tam nie mam dziś szczęścia do pralni:) Drugi raz napisałam i znowu poszło w kosmos:/ Dobrze, że przynajmniej pralnia w domu będzie;) Ale się pochwalę chociaż, że Karola zrobiła mi kilka wersji salonu, więc jak już zląduję do domu to pokażę I to jest news! Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.05.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 a ja ubolewam nad brakiem miejsca a przez to i mozliwosci zrobienia pralni, a jescze w trakcie sie okazalo ze nawet 45cm pralka wystaje zza komina i nie ma opcji ze uda nam sie zabudowac. Na poczatku przezywalam ale juz mi przeszlo i nawet nie razi. No i czekam jeszcze na meble lazienkowe, mialy byc zaraz po dlugim weekendzie ale lakiernik naszego stolarza sie rozlozyl i musieli nas przesunac. Mam nadzieje ze w tym tyg dojada bo Juz mam dosc mycia zebow w bidecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.05.2012 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Juz mam dosc mycia zebow w bidecie No proszę Cię, nie przesadzaj:):) Ja tam bym z checią wykorzystała bidet:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.05.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Pumpaluna masz za to dwie łazienki, wiec jedna może w części pełnić rolę pralni:) A bidet to swego rodzaju umywalka jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.05.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 W sumie gorna lazienka jest tylko dla nas i poza etapem oprowazania gosci nie mam zamiaru tam nikogo napuscic wiec nie bedzie tak zle. Dol jest reprezentacyjny ale jak na razie papier toaletowy ciagle stoi na obudowie bo jakos nie moglismy sie zdecydowac czy stojak czy uchwyt. Jedno i drugie te z zakresu moich zainteresowan znacznie przekroczylo mozliwosci finansowe bo za uchwyt do papieru nie dam 180zl :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.05.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Jak się ma takie górnopółkowe zainteresowania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.05.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 tam gornopolkowe... wszystkie porzadnie wykonane i w miare stabilne no i kanciaste sa z pulapu 150-200zl na dodatek u nas w obydwu lazienkach kibelka nie ma przy scianie i ciezko by sie bylo wykrecic do wiszacego uchwytu wiec chyba bede musiala przeszperac net w poszukiwaniu sojakow w rozsadnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.05.2012 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 Pumpa, niestety dodatki są najdroższe. Oczywiście można kupić badziewie z marketu i po kilku użyciach wyrzucić, ale wiadomo, że nie o to chodzi. Fajnie, ze zaglądasz, bo brakowało Ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.05.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Aga,gdy wysyłałaś do sklepów zestawienie płytek z prośbą o wycenę to długo czekałaś na odpowiedź ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Kwestia max. 2 dni i miałam gotowe wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.05.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 Dzięki, przypomnij gdzie jeszcze kupowałaś oprócz maxlazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.05.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2012 plytki-online.pl Masz problem z otrzymaniem ofert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 31.05.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Wow.Aga. Ślicznią masz łazienkę. Podoba mi się bardzo.Jak widze, to jesteście coraz bliżej końca.Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.05.2012 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Wow. Aga. Ślicznią masz łazienkę. Podoba mi się bardzo. Jak widze, to jesteście coraz bliżej końca. Super. Dziękuję Bliżej niż dalej i już drobniejsze rzeczy zostały, tylko, ze te drobiazgi sa czasochłonne. Zresztą wiesz jak jest, bo sama robisz. Od ostatniego wpisu do dziennika minęły 2 miesiące i sama nie wiem co my w tym czasie zrobiliśmy. W sumie nic wielkiego, a tyle minęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Pięęęęęęęęęknie wygląda łazienka z meblami i lustrem. No i jaka wypucowana na kiedy przewidujecie montaż kuchni? A jakie ostatecznie wybraliście drzwi wewn? Chyba mnie ominęła ta informacja i czas wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.05.2012 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) Drzwi wewnętrzne były robione u stolarza. Proste z 4 szybkami. Uwierz mi, ze łazienka wcale wypucowana nie jest:no: Edytowane 31 Maja 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 To pewnie lustro tak jej blasku dodaje A w jakim kolorze będą drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts