Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj tam nie mam dziś szczęścia do pralni:)

Drugi raz napisałam i znowu poszło w kosmos:/

Dobrze, że przynajmniej pralnia w domu będzie;)

Ale się pochwalę chociaż, że Karola zrobiła mi kilka wersji salonu, więc jak już zląduję do domu to pokażę:)

I to jest news! Czekam z niecierpliwością:)

a ja ubolewam nad brakiem miejsca a przez to i mozliwosci zrobienia pralni, a jescze w trakcie sie okazalo ze nawet 45cm pralka wystaje zza komina i nie ma opcji ze uda nam sie zabudowac. Na poczatku przezywalam ale juz mi przeszlo i nawet nie razi. No i czekam jeszcze na meble lazienkowe, mialy byc zaraz po dlugim weekendzie ale lakiernik naszego stolarza sie rozlozyl i musieli nas przesunac. Mam nadzieje ze w tym tyg dojada bo Juz mam dosc mycia zebow w bidecie :)

W sumie gorna lazienka jest tylko dla nas i poza etapem oprowazania gosci nie mam zamiaru tam nikogo napuscic wiec nie bedzie tak zle. Dol jest reprezentacyjny ale jak na razie papier toaletowy ciagle stoi na obudowie bo jakos nie moglismy sie zdecydowac czy stojak czy uchwyt. Jedno i drugie te z zakresu moich zainteresowan znacznie przekroczylo mozliwosci finansowe bo za uchwyt do papieru nie dam 180zl :/

Wow.

Aga. Ślicznią masz łazienkę. Podoba mi się bardzo.

Jak widze, to jesteście coraz bliżej końca.

Super.

Dziękuję:) Bliżej niż dalej i już drobniejsze rzeczy zostały, tylko, ze te drobiazgi sa czasochłonne. Zresztą wiesz jak jest, bo sama robisz.

Od ostatniego wpisu do dziennika minęły 2 miesiące i sama nie wiem co my w tym czasie zrobiliśmy. W sumie nic wielkiego, a tyle minęło.