agalind 31.05.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 U góry dąb naturalny, na dole pod kolor okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 a wiesz, że ja nigdy nie widziałam drzwi wewn w złotym dębie.. jestem ciekawa jak to będzie na gotowo wyglądało i z niecierpliwością czekam na okazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.05.2012 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Będą ciut ciemniejsze niz okna i nie wiem czy zdjęcia oddadzą kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 31.05.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Aga - piękne te meble łazienkowe!!! Z czego je robiliście? Bardzo podoba mi się wykończenie szuflad - uchwyty, też takie właśnie planuję do naszej górnej łazienki. I jaka ładna umywaleczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.05.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Aga - piękne te meble łazienkowe!!! Z czego je robiliście? Bardzo podoba mi się wykończenie szuflad - uchwyty, też takie właśnie planuję do naszej górnej łazienki. I jaka ładna umywaleczka:) Asiu, meble sa fornirowane dębem ze względu na kontakt z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.05.2012 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Co mam powiedzieć, żeby się nie powtarzać - jest pięknie:) Dolna szafka w kolorze mojej kuchni i niemal identyczną planuję do swojej łazienki (tylko szuflady większe) Górna szafka bardzo pojemna i świetnie pasuje do całości. Kawał dobrej roboty:) I nie narzekaj, przecież wiem, ze takie zmiany cieszą bardziej niż plasterek styro na elewacji;) Czekamy na drzwi. Szafki są fornirowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.05.2012 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Co mam powiedzieć, żeby się nie powtarzać - jest pięknie:) Dolna szafka w kolorze mojej kuchni i niemal identyczną planuję do swojej łazienki (tylko szuflady większe) Górna szafka bardzo pojemna i świetnie pasuje do całości. Kawał dobrej roboty:) I nie narzekaj, przecież wiem, ze takie zmiany cieszą bardziej niż plasterek styro na elewacji;) Czekamy na drzwi. Szafki są fornirowane? Możesz napisać, ze jest cudownie;) Meble sa fornirowane i rzeczywiście pojemne i do tego każdy ma swoja część. Muszę tylko poszukać jakiś koszyków/organizerów do szuflad żeby nie latało po całej. W dwóch górnych szufadach jest wycięcie na odpływ a dolna jest pełna, więc spokojnie suszarki czy inne rzeczy sie pomieszczą. Dolna szafka jest jaśniejsza niż na zdjęciu, bo to dąb naturalny. Tu szuflady są tylko na zapasowy ręcznik itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ja tam lubię te organizery z ikei tyle że one tylko w białym czarnym i fiolecie występują więc nie wiem czy by Ci kolorystycznie pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.05.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Białe będą pasowały. Zresztą przecież będą w szufladzie a nie na zewnątrz. No i nawet jesli byłyby zielone w kwiatki to nikt tego nie powinien oprócz mieszkańców oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.05.2012 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Pumpa, a one pasują do każdej szuflady czy trzeba się miescic w standardzie ikeowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 My mamy TE i TE w opisie masz podane dokładne wymiary to musiałabyś zerknąć czy się wpasują, myślę że tak tylko wszystko kwestia ile sztuk ci się zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.05.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Pomierzę te moje szuflady i zobaczymy jak bedą pasować. A przy okazji, pamiętam, ze masz w szufladach kuchennych organizery. Tez z IKEI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 rationell z Ikei nie pasował "rozdzielacze" kupowaliśmy w sklepie gdzie nasz stolarz bierze systemy, nie wiem czy te przedziałki są bluma czy nie ale za taką krótką która idzie między talerze czy garnki płaciliśmy 14czy 15zł a te długie poprzeczne do szuflady to coś ok 40zł sztuka a i tak przy naszych szufladach trzeba było je potraktować szlifierką kątową. Z ikei mamy sorter na sztućce ale też po "podrasowaniu" czyli obcięciu lewej części tegoż , niestety na oryginalny bluma nas już nie stać bo ta przyjemność do długiej szuflady to 180zł czyli jak dla mnie zbytek. Dopasował się jedynie wkład pod słoiczki z przyprawami pod względem długości / wielkości. Aha wzięliśmy też te maty gumowe do szuflad żeby pod gary i talerze wstawić oraz plastikowe pojemniki do poustawiania torebek w szufladach i do chleba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.05.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 To Wam stolarz tego nie wliczył w cenę kuchni? Ja mam szafki i szuflady wraz pełnym wyposażeniem, sama wybierałam z katalogu bluma i peki, co mi pasuje. To może ta moja wycena jest bardzo dobra;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.05.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 To Wam stolarz tego nie wliczył w cenę kuchni? Ja mam szafki i szuflady wraz pełnym wyposażeniem, sama wybierałam z katalogu bluma i peki, co mi pasuje. To może ta moja wycena jest bardzo dobra;) U mnie nie było w wycenie wyposażenia szuflad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.05.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Jakby tak wszystkie te maty i wkłady, sortowniki i organizery policzyć to robi się niezła sumka - coraz bardziej mi się ta moja wycena robi przyjazna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 (edytowane) U nas nawet jeśli robisz wycenę w studio to nie ma wliczonego wyposażenia szuflad. Można było sobie zamówić dodatkowo ale my nie chcieliśmy bo to zbytnio koszt podnosiło. Przeżyję z organizerem przyciętym z ikei skoro to 1/20ceny Rolka maty starcza na 2 szuflady także cena nie jest zła Wyposażenie bluma takie jak proponują standardowo to 1,5tys, już nawet nie wnikałam co tam będzie bo dla mnie to zbędny koszt. W ikei niech mnie 150kosztowało wszystko i podziałki no max 200 to i tak szmat kasy do przodu jestem A wiecie co jest najlepsze? Kuchnię mam od miesiąca a jeszcze za nią nie zapłaciłam. W sobotę dojedzie łazienka więc mamy całość (salon,kuchnia,łazienka) rozliczyć Edytowane 31 Maja 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.05.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 To u mnie inaczej wyglądała wycena: pan podał cenę podstawową, ja powiedziałam co chcę jeszcze i wtedy podał ostateczna cenę... po negocjacjach - cena z bajerami jest taka jak cena wyjściowa:) Studia kuchenne niektóre rzeczy mają w standardzie, np. maty antypoślizgowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.05.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Pumpa a ile was ostatecznie za kuchnię wyszło? Może byc na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Ja robiłam u stolarza i tak naprawdę nie wiem ile mnie kuchnia wyjdzie, w sobotę się dowiem. W każdym bądź razie wyceniając w studiu kuchennym nie było mowy o jakichkolwiek rzeczach w standardzie tylko wszystko identyczne jak u tego stolarza a 2x tyle chcieli i bez stołu. Pierwotna kwota kuchni podana była za dolne szafki a wszystko szuflady poszły czyli 6szt więcej no i 1 wisząca szafka dodatkowo, bez awentosa i bez blatu na ścianie więc jestem przygotowana na sporo więcej niż wstępnie się umawialiśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts