agalind 24.08.2011 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 W naszym garażu będzie grzejnik. Wystarczy, żeby utrzymać temperaturę powyżej zera i wsiąść w cieple do auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.08.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No też tak myślę, może przekonam męża, bo podłogówka to chyba nie jest najlepszy pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Przede wszystkim nie jest najtańszy w budowie. No chyba, że Twój mąż lubi majstrować przy aucie. Wtedy to co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.08.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Nie umie, przede wszystkim nie umie, bo nie zna się na samochodach;) I potem w eksploatacji taka garażowa podłogówka też nie jest ekonomiczna - przekonam go do grzejnika. I dzięki dziewczyny za rady:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Skoro nie będzie w garażu spędzał całych godzin, to grzejnik powinien wystarczyć. Zresztą ciekawe jak z wytrzymałością instalacji. Mam na myśli ciężar auta, które bedzie na tym stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 a bramę garażową wzięliście ocieploną? uchylną czy segmentową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Będzie segmentowa, mniej miejsca zajmie przed wejściem. Na razie ekipa ma zbić z płyt osb, a własciwą zamontujemy gdy skończą najbrudniejsze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.08.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Ja ocieploną segmentową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.08.2011 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Skoro nie będzie w garażu spędzał całych godzin, to grzejnik powinien wystarczyć. Zresztą ciekawe jak z wytrzymałością instalacji. Mam na myśli ciężar auta, które bedzie na tym stało. No właśnie o ciężar chyba najbardziej chodzi... ostatnio mnie Esiak własnie uświadomił że nawet styropian powinno się twardszy dawać w garażu... U nas będzie grzejnik na bank bo mamy garaż z "pełnym wypasem;)" z kanałem i z mini warsztatem więc ogrzewanie musi byc:) ale mąż elektryk samochodowy więc nigdy nie wiadomo co w tym garażu będzie musiał robic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 no w takim wypadku jak u Lukarny to ogrzewanie musi być ale przy dobrych bramach mówią że nie ma co przesadzać i kaloryfer wyrowadzić ale nie trzeba od razu kupować. macie kotłownie przy garażu czy jakoś inaczej? ja też chcę segmentową ocieplaną, mąż twierdzi że szkoda kasy i żeby brać uchylną tak jak wszyscy znajomi i sąsiedzi, mam nadzieję że go jednak przekonam ale różnica jest spora, brama segmentowa ocieplona z napędem prawie 4tys, brama uchylna 2,3tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.08.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Mnie wszystko jedno, przy moim kopniętym błędniku i tak prawa jazdy nie zrobię, do garażu, więc się nie wtrącam, ale wolę grzejnik niż podłogówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 zawsze to taniej i za materiał i za robociznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Przeważnie w droższych rozwiązaniach to o wygodę chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.08.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 zawsze to taniej i za materiał i za robociznę I to będą moje kluczowe argumenty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Różne tematy, ale argumenty te same;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 24.08.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 No jak materiał i robocizna to Pumpalunie nie mogło chodzić o bramę, albo coś mi umknęło;) A te argumenty pasują do wielu tematów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.08.2011 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Późno już, więc może to ja już majaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 24.08.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 no przecież o ogrzewanie w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 24.08.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 25.08.2011 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Myślałam, że mowa o bramie. Faktycznie byłam już zmęczona wieczorem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts