Ardea 31.05.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 No studia to zupełnie inna bajka, moją wycenili na 28500 Stolarz jakiś Twój znajomy? Ja wolę mieć wszystko wyliczone z góry i zapisane w umowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Tak znajomy, mamy pewne zobowiązania w stosunku do siebie Nie wziął do tej pory grosza od nas a stoi i salon i kuchnia. Za salon umówiliśmy się na 2tys i myślę, że meble warte tej ceny zwłaszcza, że solidne, z grubej płyty zrobione. Poza tym robił już u większości naszych znajomych, nigdy nie było problemu z kwotami a pewne rzeczy robi gratisem. O ile z innymi pisałam umowy z nim nawet by mi to do głowy nie przyszło ze zwykłej grzeczności Nasza wycena w studiu 17tys, u niego tylko 8 także różnica kolosalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.05.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Procentowo to u mnie podobna różnica między stolarzem a studiem, czyli ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.05.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 "standardzik" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.05.2012 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Aga, dzięki za namiary na sklep płytkowy, czekam aż sprowadzą jedne płytki i realizujemy zamówienie:) Jeszcze raz obejrzałam sobie Twoje wnętrza i uważam, ze masz talent do urządzania, wszystko jest stonowane, eleganckie, ale nie nachalne, wystrzegasz się pokus, żeby coś udekorować, pięknie operujesz prostotą - klasa sama w sobie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 01.06.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Uff w koncu wpis w dzienniku. Chyba nie musze pisac, ze jak zwykle jest zaje..scie. Klasa,klasa, klasa!!! Masz to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aga, dzięki za namiary na sklep płytkowy, czekam aż sprowadzą jedne płytki i realizujemy zamówienie:) Trochę sie naczekałaś, ale dobrze, ze uda sie zrealizować zamówienie. Jeszcze raz obejrzałam sobie Twoje wnętrza i uważam, ze masz talent do urządzania, wszystko jest stonowane, eleganckie, ale nie nachalne, wystrzegasz się pokus, żeby coś udekorować, pięknie operujesz prostotą - klasa sama w sobie:) Jak mi miło:oops: Staram się i mam nadzieję, ze końcowy efekt nie będzie rozczarowaniem. Mniej znaczy więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Uff w koncu wpis w dzienniku. Chyba nie musze pisac, ze jak zwykle jest zaje..scie. Klasa,klasa, klasa!!! Masz to coś Trochę to trwało, ale o czym tu pisać? Że po raz piętnasty kazałam silikon poprawiać? Silikon będzie się im śnił po nocach:D Cieszę się, ze się podoba:) PS. Kolejny wpis po łikendzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 a gdzie Ci tak silikonują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2012 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aga, baaardzo podoba mi się górna szafka:)Dolna też, ale górna to bym widziała u siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Kilka miejsc trzeba uszczelnić, np. umywalki, wokół brodzika czy wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aga, baaardzo podoba mi się górna szafka:) Dolna też, ale górna to bym widziała u siebie;) Nie oddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mi jak kabinę uszczelniali i poprawiali to będą teraz nową kupowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 To ja chyba wolę, żeby silikon poprawiali;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 01.06.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Cooooś Ty, tak byłaby w silikonie uciapana, z pyłem po malowaniach i robotach wszelkich a tak będzie 'funkiel nówka nieśmigana' ale tak serio to..... tylko spokój mnie uratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Budowa uczy cierpliwości;) Choć jeszcze czasami odzywa sie instynkt zabójcy, ale wtedy staram się panować nad sobą i tylko gromami z oczu sypię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Budowa uczy cierpliwości;) Święte słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 01.06.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aga, baaardzo podoba mi się górna szafka:) Dolna też, ale górna to bym widziała u siebie;) Lukarna to bez kłótni byśmy się podzieliły:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Lukarna to bez kłótni byśmy się podzieliły:D Ale ja żadnej nie oddam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 01.06.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Lukarna to bez kłótni byśmy się podzieliły:D No i super:) Ale ja żadnej nie oddam;) Oj tam, pomarzyć nie można?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts