Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tak znajomy, mamy pewne zobowiązania w stosunku do siebie ;) Nie wziął do tej pory grosza od nas a stoi i salon i kuchnia. Za salon umówiliśmy się na 2tys i myślę, że meble warte tej ceny zwłaszcza, że solidne, z grubej płyty zrobione. Poza tym robił już u większości naszych znajomych, nigdy nie było problemu z kwotami a pewne rzeczy robi gratisem. O ile z innymi pisałam umowy z nim nawet by mi to do głowy nie przyszło ze zwykłej grzeczności ;) Nasza wycena w studiu 17tys, u niego tylko 8 także różnica kolosalna

Aga, dzięki za namiary na sklep płytkowy, czekam aż sprowadzą jedne płytki i realizujemy zamówienie:)

Jeszcze raz obejrzałam sobie Twoje wnętrza i uważam, ze masz talent do urządzania, wszystko jest stonowane, eleganckie, ale nie nachalne, wystrzegasz się pokus, żeby coś udekorować, pięknie operujesz prostotą - klasa sama w sobie:)

Aga, dzięki za namiary na sklep płytkowy, czekam aż sprowadzą jedne płytki i realizujemy zamówienie:)

Trochę sie naczekałaś, ale dobrze, ze uda sie zrealizować zamówienie.

Jeszcze raz obejrzałam sobie Twoje wnętrza i uważam, ze masz talent do urządzania, wszystko jest stonowane, eleganckie, ale nie nachalne, wystrzegasz się pokus, żeby coś udekorować, pięknie operujesz prostotą - klasa sama w sobie:)

Jak mi miło:oops: Staram się i mam nadzieję, ze końcowy efekt nie będzie rozczarowaniem. Mniej znaczy więcej:)

Uff w koncu wpis w dzienniku. Chyba nie musze pisac, ze jak zwykle jest zaje..scie. Klasa,klasa, klasa!!!

Masz to coś:)

Trochę to trwało, ale o czym tu pisać? Że po raz piętnasty kazałam silikon poprawiać?;) Silikon będzie się im śnił po nocach:D

Cieszę się, ze się podoba:)

PS. Kolejny wpis po łikendzie:)