agalind 01.06.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No i super:) Oj tam, pomarzyć nie można?? Można, można:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 01.06.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No cześć - tak się przywitam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 01.06.2012 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Cześć, cześć Dobrze, ze dziś już piątek, bo przez ta pogodę weny do pracy nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.06.2012 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Przyszłam prosić o namiary na godny polecenia sklep, w którym można kupić stelaże i baterie łazienkowe (wszystkie biorę Paffoni) Ze sklepu płytkowego od Ciebie już skorzystałam, czekam na dostawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.06.2012 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Przyszłam prosić o namiary na godny polecenia sklep, w którym można kupić stelaże i baterie łazienkowe (wszystkie biorę Paffoni) Ze sklepu płytkowego od Ciebie już skorzystałam, czekam na dostawę link do Paffoni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.06.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Znam sklep, jeśli sprawdzony to jeszcze porównam ceny i po konsultacjach z hydraulikiem - zamawiam:) Nie mają tam zestawu prysznicowego, który mnie interesuje, ale może sprowadzą. Dzięki za namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.06.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Znam sklep, jeśli sprawdzony to jeszcze porównam ceny i po konsultacjach z hydraulikiem - zamawiam:) Nie mają tam zestawu prysznicowego, który mnie interesuje, ale może sprowadzą. Dzięki za namiary:) sprawdzony... wszystko właśnie z niego braliśmy... bardzo miła, przyjazna i profesjonalna obsługa... na pewno sprowadzą Ci co chcesz... my widząc, że mają na magazynie interesujące nas kibelek i umywalkę z Koła, ale różnych linii, pojechaliśmy aby zobaczyć czy posiadają tę samą biel... bez problemu na magazynie znaleźli interesujące nas produkty, rozpakowali i w świetle słonecznym! mogliśmy je obejrzeć ponieważ mają siedzibę w Luboniu czyli zaraz obok nas, towar zawsze odbierałem osobiście... na magazynie wpierw sprawdzali wszystkie nr seryjne z zamówienia, potem rozpakowywali aby sprawdzić czy nic nie jest uszkodzone, a następnie panowie wszystko mi ładnie pakowali do samochodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.06.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 To ciekawe jak z transportem, obawiam się czy mi ceramika w kawałkach nie przyjdzie. Pewnie wszystko będę brała za pobraniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.06.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 z tego co widziałem to pakują bardzo porządnie... zresztą wszędzie pełno naklejek: sprawdź koniecznie zawartość bez względu na stan opakowania! Bezpieczeństwo dostaw Sklep Lazienkaplus.pl gwarantuje 100% bezpieczeństwa dostawy zakupionych produktów. Proponując konkretną formę dostawy, musimy wziąć pod uwagę gabaryty produktów i ich bezpieczeństwo podczas transportu. Dostawy większości wanien, kabin, elementów wielkogabarytowych i delikatnych wysyłamy przede wszystkim naszym transportem. Kierowcy Lazienkaplus.pl mają świadomość przewożenia delikatnych przedmiotów i umiejętnie unikają powstania uszkodzeń. Transport własny sklepu Lazienkaplus.pl obejmuje swym zasięgiem cały kraj. Kierowca odpowiedzialny za dostawę zamówionych produktów pomaga także przy rozładunku i uczestniczy w sprawdzeniu towarów pod względem ich ewentualnych uszkodzeń. Każda przesyłka nadana za pośrednictwem firmy kurierskiej jest ubezpieczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.06.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 A można liczyć u nich na rabaty przy większych zamówieniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.06.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 powyżej 10 tys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.06.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 link do Paffoni.... Zapisuję również Do Lubonia mam co prawda trochę dalej ale zawsze mogę podjechać i zobaczyć co chcę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.06.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Zapisuję również Do Lubonia mam co prawda trochę dalej ale zawsze mogę podjechać i zobaczyć co chcę... tylko wpierw sprawdź czy mają stan: na magazynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.06.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ardea wydrukuj sobie ceny z netu i przejdź się do lokalnej hurtowni. Jeśli to duże zamówienie to możesz wynegocjować dobre ceny. Moja znajoma ostatnio tak sprawę rozegrała i niewiele więcej niż w necie zapłaciła a wszystko na miejscu odebrać mogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.06.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Lokalna hurtownia? Nawet nie kojarzę czegoś takiego... Rozejrzę się. Esiak, u mnie na pewno powyżej 10tys.ciekawe na jaki rabat mogę liczyć, wysłałam do nich zapytanie, czy sprowadzą to czego nie mają i za ile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 03.06.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ardea - jak ja się orientowałam to rabat był malutki, ale zamiast rabatu można było otrzymać dowóz gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 03.06.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Lokalna hurtownia? Nawet nie kojarzę czegoś takiego... Rozejrzę się. Esiak, u mnie na pewno powyżej 10tys.ciekawe na jaki rabat mogę liczyć, wysłałam do nich zapytanie, czy sprowadzą to czego nie mają i za ile. nie mieli w ofercie naszej wanny excellent'a, więc wysłałem zapytanie o możliwość jej zakupu.. przysłali odpowiedź pozytywną wraz z ceną... a po kilku dniach pojawiła się na ich stronie w produktach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.06.2012 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Przyszłam prosić o namiary na godny polecenia sklep, w którym można kupić stelaże i baterie łazienkowe (wszystkie biorę Paffoni) Ze sklepu płytkowego od Ciebie już skorzystałam, czekam na dostawę Kupowałam TU i TU(Esiak Ci juz polecił). Praktycznie wszystkie baterie Paffoni mają też TU, tylko trochę drożej. Całą ceramikę, stelarze i inne łazienkowe utensylia kupiłam on-line i przy dostawie nic się nie uszkodziło. Towar przychodził na palecie porządnie zapakowany. Oczywiście trzeba sprawdzić przy odbiorze, ale nie zgłaszałam żadnych reklamacji. Potem w rodzinie też kupowali w tych sklepach i nigdy nie było problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.06.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Dotarły wczoraj wszystkie pstryczki i dzisiaj elektryk zaczyna zabawę. Pierdołki a tyle kasy poszło No, ale ładne są Edytowane 6 Czerwca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.06.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Dotarły wczoraj wszystkie pstryczki i dzisiaj elektryk zaczyna zabawę. Pierdołki a tyle kasy poszło No, ale ładne są;) Nie wierzę, udowodnij;) Drzwi są, pśtryczki są tylko fotek nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts