Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

W sumie mogłam pstryknąć fotkę pstryczków w kartonie, nie?!;) Elektryk ma dzisiaj przyjechać, więc wrzucę fotki już zamontowanych.

Robiłam wczoraj sesję drzwi, ale :

po pierwsze: zapomniałam zabrać z działki aparatu

po drugie: bez klamek to tak im czegoś jednak brakuje

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Też może skorzystam, już sobie w notesie zapisuje różne namiary. Ja będę musiała odpuścić moje fascynacje pśtryczkowe i kupić coś w bardziej ziemskiej cenie;)

Ceny są niezłe, to prawda, bo jeden włącznik składa się z 3 części: ramka, mechanizm, przycisk (plakietka). A każde swoje kosztuje. Gniazda rtv/sat , głośnikowe to dopiero mają ceny za sam mechanizm.

Na poddasze kupiliśmy tańsze. Byle białe były;)

Edytowane przez agalind

Ja też zamawiałam całe AGD, płytki i ceramikę łazienkową prze net i wszystko przyszło ładnie zapakowane i oczywiście nie uszkodzone - sądzę, ze duze sklepy internetowe dbaja o swoją renomę i przewoźnicy odpowiednio traktuja przesyłki z nalepką " ostrożnie szkło". Oczywiście "Strzeżonego..." itd. jak w przysłowiu, ale Strachy na Lachy :)

ja to zaryzykowałam i nawet 12osobowy zestaw porcelany z lubljany online kupiłam, pobity był 1 talerz - dosłali mi mimo że paczki nie rozpakowałam przy kurierze ale fakt tu w grę wchodziło 30 a nie 300zł

z większych zamówień online brałam jeszcze żyrandole ale tu też tylko 2 mogły się pobić bo reszta metalowa była