Ardea 10.06.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Nieźle ciągnie;) No dobra, już Ci zazdroszczę chociaż mój mąż bardziej, bo to jego działka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.06.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 U nas tez mąż więcej z odkurzaczem lata, ale z tym to i ja mogę polatać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.06.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Zwłaszcza w nowym domu, gdy aż się chce sprzątać (nie wierzę, że to napisałam:jawdrop: nie cierpię sprzątać!!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.06.2012 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Na razie się chce, bo wszystko takie nowe. Zobaczymy co będzie później;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.06.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Na razie się chce, bo wszystko takie nowe. Zobaczymy co będzie później;) Nacieszysz się i oddasz odkurzanie we władanie mężowi, a mój nawet nie będzie wiedział co traci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.06.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 U nas z odkurzaczem tańczy mąż a ja na mopie piruety wyprawiam, koooocham viledę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.06.2012 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Póki co sprzątanie tez jest łatwe, bo nie ma żadnych mebli. Wystarczy odkurzyć, potem mopem przelecieć i czysto się robi. Chociaz same podłogi zajmują prawie 1,5h, czyli tyle ile całkowite sprzątanie obecnego mieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.06.2012 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 U nas z odkurzaczem tańczy mąż a ja na mopie piruety wyprawiam, koooocham viledę Podzielam to uczucie. Sprawiłam sobie ostatnio kolejny wynalazek viledy, czyli myjkę ze ściągaczką do mycia mojego fixa, bo teraz nawet z drabiny nie sięgam z zewnątrz(jak nawieziemy ziemi powinno być lepiej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.06.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 kurcze a ja tymi myjkami myć nie p[otrafię, miałam taką zwykłą z lidla a od kuzynki pożyczyłam potem viledę i też mi mycie nim nie wychodziszkoda tylko że te wkłady zapasowe do mapa viledy takie drogie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.06.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 To rzeczywiście jedyny minus to cena wkładów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.06.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 szukam właśnie na allegro i u mnie ultramax 46zł kosztuje sztuka a online za 40zł są 2szt :/ to się nazywa przebicie cenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 szukam właśnie na allegro i u mnie ultramax 46zł kosztuje sztuka a online za 40zł są 2szt :/ to się nazywa przebicie cenowe O tak, ceny w sklepach są zwrotne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Cześć Aga:) Czyli ostatnia prosta?? I takie sprzątanie musi być miłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Wrzuciłam parę fotek do dziennika:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Cześć Aga:) Czyli ostatnia prosta?? I takie sprzątanie musi być miłe... CZeść Pewnie, że miłe, chociaż sporo tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 CZeść Pewnie, że miłe, chociaż sporo tego. Nie strasz mnie;) A przypomnij mi ile Ty masz m2 podłóg?? ps. lecę do Dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Aga świetne te drzwi!! Nie wiem dlaczego sobie wyobrażałam że będziesz mieć takie zupełnie cieniutkie kreseczki ze szkła:) Bardzo mi się podobają (ostatnio pokazywałam nawet takie podobne mojemu P:)) I kolory fajne... A pstryczki, wazne że są ps. bo ja się nie znam na pstryczkach ale fajne sa bo proste;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 11.06.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ładnie drzwi na dole komponują się z oknami. W ogóle drzwi wyglądają na solidne - warto było! Super, że tak idealnie udało się dobrać pstryczek w dolnej łazience z kaloryferem. To nie jest nasz styl, ale ja patrzę zawsze jak poszczególne elementy pasują do siebie, a u Ciebie Aga zawsze wszystko współgra, aż miło się ogląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) A przypomnij mi ile Ty masz m2 podłóg?? Nawet ja sama nie chcę wiedzieć Edytowane 11 Czerwca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 (edytowane) Aga świetne te drzwi!! Nie wiem dlaczego sobie wyobrażałam że będziesz mieć takie zupełnie cieniutkie kreseczki ze szkła:) Bardzo mi się podobają (ostatnio pokazywałam nawet takie podobne mojemu P:)) I kolory fajne... A pstryczki, wazne że są ps. bo ja się nie znam na pstryczkach ale fajne sa bo proste;) Ładnie drzwi na dole komponują się z oknami. W ogóle drzwi wyglądają na solidne - warto było! Super, że tak idealnie udało się dobrać pstryczek w dolnej łazience z kaloryferem. To nie jest nasz styl, ale ja patrzę zawsze jak poszczególne elementy pasują do siebie, a u Ciebie Aga zawsze wszystko współgra, aż miło się ogląda:) Dziękuję, kochane jesteście:hug: Chyba pisałam kiedyś, ze szkło ma mieć 4cm. Pstryczki jak to pstryczki, ważne, że działają, bo za co tyle kasy biorą to ja nie wiem:confused: Jednak co drewno to drewno. Chodzę tylko i głaszczę te moje drzwi. Te na górze bardziej mi się podobają, bo są naturalne, lepiej usłojenie widać. Na zdjęciach kolor jest do niczego, w realu śliczne:D Nie byłam pewna, czy pstryczki się zgraja z grzejnikiem, ale wyszło idealnie:) Edytowane 11 Czerwca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts