Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

U nas z odkurzaczem tańczy mąż a ja na mopie piruety wyprawiam, koooocham viledę ;)

Podzielam to uczucie. Sprawiłam sobie ostatnio kolejny wynalazek viledy, czyli myjkę ze ściągaczką do mycia mojego fixa, bo teraz nawet z drabiny nie sięgam z zewnątrz(jak nawieziemy ziemi powinno być lepiej).

Aga świetne te drzwi!!

Nie wiem dlaczego sobie wyobrażałam że będziesz mieć takie zupełnie cieniutkie kreseczki ze szkła:)

Bardzo mi się podobają:) (ostatnio pokazywałam nawet takie podobne mojemu P:))

I kolory fajne...

A pstryczki, wazne że są:)

ps. bo ja się nie znam na pstryczkach ale fajne sa bo proste;)

Ładnie drzwi na dole komponują się z oknami. W ogóle drzwi wyglądają na solidne - warto było! Super, że tak idealnie udało się dobrać pstryczek w dolnej łazience z kaloryferem. To nie jest nasz styl, ale ja patrzę zawsze jak poszczególne elementy pasują do siebie, a u Ciebie Aga zawsze wszystko współgra, aż miło się ogląda:)

Aga świetne te drzwi!!

Nie wiem dlaczego sobie wyobrażałam że będziesz mieć takie zupełnie cieniutkie kreseczki ze szkła:)

Bardzo mi się podobają:) (ostatnio pokazywałam nawet takie podobne mojemu P:))

I kolory fajne...

A pstryczki, wazne że są:)

ps. bo ja się nie znam na pstryczkach ale fajne sa bo proste;)

Ładnie drzwi na dole komponują się z oknami. W ogóle drzwi wyglądają na solidne - warto było! Super, że tak idealnie udało się dobrać pstryczek w dolnej łazience z kaloryferem. To nie jest nasz styl, ale ja patrzę zawsze jak poszczególne elementy pasują do siebie, a u Ciebie Aga zawsze wszystko współgra, aż miło się ogląda:)

Dziękuję, kochane jesteście:hug:

Chyba pisałam kiedyś, ze szkło ma mieć 4cm. Pstryczki jak to pstryczki, ważne, że działają, bo za co tyle kasy biorą to ja nie wiem:confused:

Jednak co drewno to drewno. Chodzę tylko i głaszczę te moje drzwi. Te na górze bardziej mi się podobają, bo są naturalne, lepiej usłojenie widać. Na zdjęciach kolor jest do niczego, w realu śliczne:D Nie byłam pewna, czy pstryczki się zgraja z grzejnikiem, ale wyszło idealnie:)

Edytowane przez agalind