Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Faktycznie bardzo fajne te wasze drzwi, a w dogranie kolorystyczne nie wątpię ;) Patrzę, że postawiłyśmy na taki sam fason tyle że moje szybki mają po 3,5cm i jest ich 5 szt :p Uciapali wam ścianę na górze czy uda się tę piankę jakoś bezboleśnie usunąć?

No i bym zapomniała: dzisiaj wkroczyła ekipa i zaczęliśmy akcję E L E W A C J A !!!!

u nas jutro o 7 rano też ekipa wkracza do akcji

Jakie piękne drzwi :) śliczne wykonanie, właśnie miedzy takimi samymi kolorami się waham: u mnie ciemniejsze - pasuj do okien, jaśniejsze bardziej do reszty wnętrza.

Pśtryczki też pierwsza klasa - wszystko mi się u Ciebie podoba:)

U mnie od tygodnia trwa akcja elewacja - styropian jest wszędzie, nawet tam nie jeżdżę, ale Ty tylko kolorek, więc przyjemniejszy etap.

Ardea no mi mówili że jakąś specjalną maszynę mają i ten styro odkurzają, tylko jak to zrobić jak u nas piach jest? Z drugiej strony facet powiedział, że twardy grafitowy jest mniej kruchy i mniej się sypie/pyli niż biały, się zobaczy. Jedyna pociecha to że biały bardziej w oczy może by się rzucał a tak szary wtopi się w otoczenie trochę

Nooo troche mnie nie bylo i siup do przodu. Po primo drzwi wygladaja na mega porzadne, po drugie nawet nie chce myslec jak Ty te pstryki pod lupą wybierałaś, po trzecie zdradź pomysł na elewację, bo przeciez nie bedziesz kazala czekac az skoncza

No i pozdrawiam Pani, toć Ty juz dawno masz dom, chyba bym juz mieszkala ;)

Faktycznie bardzo fajne te wasze drzwi, a w dogranie kolorystyczne nie wątpię ;) Patrzę, że postawiłyśmy na taki sam fason tyle że moje szybki mają po 3,5cm i jest ich 5 szt :p Uciapali wam ścianę na górze czy uda się tę piankę jakoś bezboleśnie usunąć?

u nas jutro o 7 rano też ekipa wkracza do akcji

To nie pianka, więc problemu nie będzie. Trzeba podgipsować, zamalować i będzie good:) Nic uwadze nie umknie;)

Jakie piękne drzwi :) śliczne wykonanie, właśnie miedzy takimi samymi kolorami się waham: u mnie ciemniejsze - pasuj do okien, jaśniejsze bardziej do reszty wnętrza.

Pśtryczki też pierwsza klasa - wszystko mi się u Ciebie podoba:)

U mnie od tygodnia trwa akcja elewacja - styropian jest wszędzie, nawet tam nie jeżdżę, ale Ty tylko kolorek, więc przyjemniejszy etap.

Jak widać ja też sie nie mogłam zdecydować i mam 2 kolory;)

Już sie nie mogę doczekać kolorku:)

Ardea a czy ekipa u was zapewnia sprzątanie? Ci nasi powiedzieli, że mają specjalne odkurzacze i wszystko będzie wysprzątane ze styro. Jestem ciekawa czy faktycznie się to tak uda...

Pojęcia nie mam czy sprzątają po sobie, stro fruwa na zewnątrz, więc tego na pewno nie odkurzą

Ardea no mi mówili że jakąś specjalną maszynę mają i ten styro odkurzają, tylko jak to zrobić jak u nas piach jest? Z drugiej strony facet powiedział, że twardy grafitowy jest mniej kruchy i mniej się sypie/pyli niż biały, się zobaczy. Jedyna pociecha to że biały bardziej w oczy może by się rzucał a tak szary wtopi się w otoczenie trochę

Pumpaluna, zapomnij, tego szarego kulkowego cholerstwa mieliśmy pełno wszędzie... sypie się chyba tak samo jak biały...

U nas był biały styropian i latał wszędzie, bo nie ma siły, żeby choćby przy cięciu zebrać te kulki. Wiatr i tak rozniesie. Najwyżej przy samym budynku pozbierają. Reszta pójdzie w świat.