Lukarna 11.06.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ja wiem że pisałaś ale mi się jakoś kojarzyło 8 mm:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Nawet ja sama nie chcę wiedzieć Taa, Ty wiesz jak mnie na duchu podnieść;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Taa, Ty wiesz jak mnie na duchu podnieść;D Wierz mi, że lepiej nie wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 W sumie to może dobra metoda... Jak sobie wmówię że mam do umycia "tylko" 100m podłogi to od razu mi szybciej pójdzie, nie?? ps. ciekawe czy się będę tak z tego żartu smiała jak mi przyjdzie te podłogi myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Potrzebuję 1,5 godz. żeby odkurzyć i umyć, jak podłogi nie będa już pachnieć nowością oddam sprawy w ręce męża;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Najlepszym rozwiązaniem byłyby wszystkie sprzęty podwieszane:D Ja zaczynam dzieci przyuczać bo na męża niestety nie mogę liczyć w "tych" sprawach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Mój jest mistrzem "mopowania";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.06.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Diament nie mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.06.2012 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Diament nie mąż Czasami muszę go trochę oszlifować No co mu będę zabierać jak mu sie podoba, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.06.2012 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Faktycznie bardzo fajne te wasze drzwi, a w dogranie kolorystyczne nie wątpię Patrzę, że postawiłyśmy na taki sam fason tyle że moje szybki mają po 3,5cm i jest ich 5 szt Uciapali wam ścianę na górze czy uda się tę piankę jakoś bezboleśnie usunąć? No i bym zapomniała: dzisiaj wkroczyła ekipa i zaczęliśmy akcję E L E W A C J A !!!! u nas jutro o 7 rano też ekipa wkracza do akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.06.2012 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Jakie piękne drzwi śliczne wykonanie, właśnie miedzy takimi samymi kolorami się waham: u mnie ciemniejsze - pasuj do okien, jaśniejsze bardziej do reszty wnętrza. Pśtryczki też pierwsza klasa - wszystko mi się u Ciebie podoba:) U mnie od tygodnia trwa akcja elewacja - styropian jest wszędzie, nawet tam nie jeżdżę, ale Ty tylko kolorek, więc przyjemniejszy etap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.06.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ardea a czy ekipa u was zapewnia sprzątanie? Ci nasi powiedzieli, że mają specjalne odkurzacze i wszystko będzie wysprzątane ze styro. Jestem ciekawa czy faktycznie się to tak uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.06.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Pojęcia nie mam czy sprzątają po sobie, stro fruwa na zewnątrz, więc tego na pewno nie odkurzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.06.2012 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Ardea no mi mówili że jakąś specjalną maszynę mają i ten styro odkurzają, tylko jak to zrobić jak u nas piach jest? Z drugiej strony facet powiedział, że twardy grafitowy jest mniej kruchy i mniej się sypie/pyli niż biały, się zobaczy. Jedyna pociecha to że biały bardziej w oczy może by się rzucał a tak szary wtopi się w otoczenie trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.06.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Aga, z drzwiami to wnętrza od razu inaczej wyglądają... wyszły bardzo elegancko... przypomnij ile za nie dałaś? Pumpaluna, zapomnij, tego szarego kulkowego cholerstwa mieliśmy pełno wszędzie... sypie się chyba tak samo jak biały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.06.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Pumpaluna, zapomnij, tego szarego kulkowego cholerstwa mieliśmy pełno wszędzie... sypie się chyba tak samo jak biały... no to wychodzi na to że gościu z pkt dystrybucji nam naściemniał :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 11.06.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Nooo troche mnie nie bylo i siup do przodu. Po primo drzwi wygladaja na mega porzadne, po drugie nawet nie chce myslec jak Ty te pstryki pod lupą wybierałaś, po trzecie zdradź pomysł na elewację, bo przeciez nie bedziesz kazala czekac az skoncza No i pozdrawiam Pani, toć Ty juz dawno masz dom, chyba bym juz mieszkala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Faktycznie bardzo fajne te wasze drzwi, a w dogranie kolorystyczne nie wątpię Patrzę, że postawiłyśmy na taki sam fason tyle że moje szybki mają po 3,5cm i jest ich 5 szt Uciapali wam ścianę na górze czy uda się tę piankę jakoś bezboleśnie usunąć? u nas jutro o 7 rano też ekipa wkracza do akcji To nie pianka, więc problemu nie będzie. Trzeba podgipsować, zamalować i będzie good Nic uwadze nie umknie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2012 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Jakie piękne drzwi śliczne wykonanie, właśnie miedzy takimi samymi kolorami się waham: u mnie ciemniejsze - pasuj do okien, jaśniejsze bardziej do reszty wnętrza. Pśtryczki też pierwsza klasa - wszystko mi się u Ciebie podoba:) U mnie od tygodnia trwa akcja elewacja - styropian jest wszędzie, nawet tam nie jeżdżę, ale Ty tylko kolorek, więc przyjemniejszy etap. Jak widać ja też sie nie mogłam zdecydować i mam 2 kolory;) Już sie nie mogę doczekać kolorku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2012 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ardea a czy ekipa u was zapewnia sprzątanie? Ci nasi powiedzieli, że mają specjalne odkurzacze i wszystko będzie wysprzątane ze styro. Jestem ciekawa czy faktycznie się to tak uda... Pojęcia nie mam czy sprzątają po sobie, stro fruwa na zewnątrz, więc tego na pewno nie odkurzą Ardea no mi mówili że jakąś specjalną maszynę mają i ten styro odkurzają, tylko jak to zrobić jak u nas piach jest? Z drugiej strony facet powiedział, że twardy grafitowy jest mniej kruchy i mniej się sypie/pyli niż biały, się zobaczy. Jedyna pociecha to że biały bardziej w oczy może by się rzucał a tak szary wtopi się w otoczenie trochę Pumpaluna, zapomnij, tego szarego kulkowego cholerstwa mieliśmy pełno wszędzie... sypie się chyba tak samo jak biały... U nas był biały styropian i latał wszędzie, bo nie ma siły, żeby choćby przy cięciu zebrać te kulki. Wiatr i tak rozniesie. Najwyżej przy samym budynku pozbierają. Reszta pójdzie w świat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts