agalind 12.06.2012 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Aga, z drzwiami to wnętrza od razu inaczej wyglądają... wyszły bardzo elegancko... przypomnij ile za nie dałaś? Oj, tak, drzwi sie pojawiły i znów inaczej sie zrobiło. Bardziej domowo. W sumie wyszły nas z montażem 1300zł za sztukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Nooo troche mnie nie bylo i siup do przodu. Po primo drzwi wygladaja na mega porzadne, po drugie nawet nie chce myslec jak Ty te pstryki pod lupą wybierałaś, po trzecie zdradź pomysł na elewację, bo przeciez nie bedziesz kazala czekac az skoncza No i pozdrawiam Pani, toć Ty juz dawno masz dom, chyba bym juz mieszkala Po primo dziekuję Po drugie to wybierałam przez internet i na oczy nie widziałam, o lupie nie wspominając. Zdrowaśkę odmówiłam i sie udało;). Po trzecie nie zaskoczę jesli powiem, ze dom będzie bialy z szarym elementem (cześć od frontu wysunięta). A długo nie trzeba bedzie czekać, bo mówili, ze kilka dni i będzie gotowe. Powoli się przyzwyczajam, ze to juz naprawdę dom i chociaż na walizkach to w sumie pomieszkujemy. Wczoraj po ponad tygodniu wróciłam na 2 dni do mieszkania oprać nas trochę i już sie nie moge doczekać kiedy znów pojadę do domu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Powoli się przyzwyczajam, ze to juz naprawdę dom i chociaż na walizkach to w sumie pomieszkujemy. Wczoraj po ponad tygodniu wróciłam na 2 dni do mieszkania oprać nas trochę i już sie nie moge doczekać kiedy znów pojadę do domu:) Aaale fajnie... Tak Wam płyynnnie ta przeprowadzka przejdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Czy płynnie to zobaczymy, bo zawsze jak wracam do mieszkania i widze ile rzeczy tam jest to nie wiem jak my się zabierzemy. Liczę, że dużej części sie pozbęde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.06.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Na u nas chłopaki od 8 rano działają. Na razie jeszcze zbyt wiele nie ocieplili ale jakoś tragicznie dużo kulek nie latało jak do domu wracałam. Najbardziej mnie jednak martwi, że na dzisiaj przewidują burze z deszczem a i od jutro na podlasiu deszcz zapowiadają Polepszenie pogody dopiero w połowie przyszłego tygodnia ale wtedy mają się upały zacząć, a facet już zapowiedział że przy upale nie pracują bo potem różne kwiatki wychodzą jak się klei lub strukturę kładzie przy zbyt dużej temperaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.06.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 U nas zachmurzenie, ale na razie nie pada, więc podkład na części domu już jest. Na szczęscie deszczu do końca tygodnia nie widać, więc może się uda. Inaczej struktury nie położą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.06.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 U mnie robi się siatka na elewacji i zamówiliśmy parapety zewnętrzne. Moje drzwi, mimo że fornirowane nie udało się utargować więcej niż 1500zł. Myślałam że wielkość przeszklenia ma znaczenie, ale nie ma, bo za te z szybką i za te pełne płacę tyle samo. Aby nam pogoda sprzyjała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.06.2012 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Czyli dziewczyny zróbmy tak: wyślijcie swoje chmury deszczowe do mnie, może być nawet na cały tydzień.A potem jak już mi będa przeszkadzały to Wam je oddam, co?? A na serio to trzymam kciuki żeby nie padało&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.06.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ej no to wy jesteście dużo dalej z elewacją niż my bo u nas dopiero skończyli na równi z górną krawędzią okien na dole także pogody potrzeba nam jeszcze z 2 dni chociaż. Na sobotę wstępnie umówiony jest facet od podbitki (grafitowa idzie) a parapety zewn dzisiaj zamówione i będą na poniedziałek. Aż się boję ile mnie za nie skasują bo oczywiście za grafit jest dopłata :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.06.2012 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Pumpaluna u nas taka sama kolorystyka:) Podbitkę robią nam ociepleniowcy, inaczej nie dają gwarancji na elewację, a tak odpowiadają za wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.06.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 U nas podbitkę robi facet, który współpracuje z ociepleniowcem, taka jego podekipa jakby. Spotykałam się jednak z nim oddzielnie, żeby uzgodnić co z tarasem, jakie obróbki mają wejść w grę etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.06.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Podziel się co ustaliłaś w obróbce tarasu (tego nad garażem)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.06.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Wiesz co, nie umiem chyba zbyt dobrze tego opisać. Pan powiedział co wg niego powinno być zrobione. Mąż dodał swoje 3grosze i w sumie to ja za wiele nie wiem. Dodajemy małą rynienkę to na bank, a reszta to dla mnie wiedza tajemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.06.2012 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Ja do moich małych balkoników to jakoś nie widzę rynienki, może sam spadek wystarczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.06.2012 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 No przy takich małych to nie ma potrzeby (chyba) a u nas jednak kawał tarasu 3x7m jednak także będzie i spadek obrobiony blachą i rynienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 12.06.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Nic nawet o rynienkach nie wspominali, tylko spadek i obróbka blacharska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.06.2012 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Na razie pogoda sprzyja i niech tak pozostanie:) Podobno połowa domu już w tynku. Podobno, bo nie było mnie tak od niedzieli, ale dzisiaj zaraz po pracy lecę zobaczyć efekty. Witam Panie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.06.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Cześć To juz prawie-prawie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.06.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Nooooo:) Kurcze, nie moge sie doczekać 16-ej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.06.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 A o której będą fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts