agalind 14.06.2012 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2012 Jak stwierdzę, że jest ładnie to jutro rano wstawię fotki;), bo od dziś znów mieszkamy w domu a tam net nie da rady zdjęć załadować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.06.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Aga!!!!No pięknie!!!!!!! Mam nadzieję że zadowolona jesteś, co?? ps. ale ja się chyba pogubiłam które strona jest która... gdzie ta witryna salonowa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.06.2012 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Dziękuję Na razie mi się podoba. Nie wiem jak w słońcu będzie dom wyglądał, bo wczoraj padało, ale powinno byc dobrze. Witryna jest na ścianie szczytowej, tej jeszcze nie otynkowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 15.06.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Świetnie to wygląda, zwłaszcza z tą blachą na dachu, cud miód i orzeszki uwielbiam blachę na rąbek i grafitowe płaskie dachóweczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.06.2012 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Świetnie to wygląda, zwłaszcza z tą blachą na dachu, cud miód i orzeszki uwielbiam blachę na rąbek i grafitowe płaskie dachóweczki Dziękować, dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.06.2012 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 czyli elewacja będzie dwukolorowa...? fanie współgrają te szarości tynku z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.06.2012 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 (edytowane) fanie współgrają te szarości tynku z dachem I o to chodziło:) Dziękuję czyli elewacja będzie dwukolorowa...? Szara będzie ta część wysunięta na froncie i cokół. Reszta biała. Edytowane 15 Czerwca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 15.06.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Aga - elewacja bardzo ładna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.06.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Dziękuję Oby nie padało to się uporają z resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.06.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Właśnie obejrzałam sobie prognozę pogody. Miało byc w weekend słonecznie i ciepło a będzie pochmurno/deszczowo i chłodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.06.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Bardzo ładna kolorystyka, zrobiłabym tak samo, żeby się zgrało z podpiwniczeniem i dużym cokołem - bardzo ładne połączenie brył wyjdzie:) I drzwi też ślicznie się prezentują (i są ładniejsze od moich:bash:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 15.06.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2012 Bardzo ładnie wygląda ta wasza elewacja. Taki biały przekłamany jak na drugiej focie mi by pasował idealnie tylko nie idize takiego odcienia kupic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.06.2012 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Oczywiście dzisiaj padało i nic nie zrobili. Pozostały do zrobienia jeszcze 2 ściany garażu i będzie koniec. Coraz bardziej mi się podoba. A ściana szczytowa z rzygownikami wymiata (skromność przeze mnie przemawia;)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.06.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Bardzo ładna kolorystyka, zrobiłabym tak samo, żeby się zgrało z podpiwniczeniem i dużym cokołem - bardzo ładne połączenie brył wyjdzie:) I drzwi też ślicznie się prezentują (i są ładniejsze od moich:bash:) Mam nadzieję, że końocwy efekt nie rozczaruje. Już sie nie moge doczekać kiedy za cokół się zabiorą. Wtedy dopiero wyjdzie czy miałam rację z tymi kolorami. Ardea, drzwi miałam mieć przecież takie jak Ty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.06.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Bardzo ładnie wygląda ta wasza elewacja. Taki biały przekłamany jak na drugiej focie mi by pasował idealnie tylko nie idize takiego odcienia kupic :/ Zdjęcia robiłam w deszczu, a dziś po południu przez chwilę słońce świeciło i jeszcze inaczej to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.06.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Ostatecznie drzwi masz ładniejsze (bez przetłoczenia i z większą szybką) Nie przepadam za fałszywą skromnością i w ogóle za fałszem, więc kawa na ławę - elewacja jest piękna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.06.2012 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Miło to słyszeć, ale poczekaj na zdjęcia skończonej elewacji Najbatrdziej sie bałam żeby nie wyszła maślanoniebieskofioletowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 16.06.2012 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 No a gdzie fotka z (Aga!!!!) portfenetrami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.06.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 portfenetrami I tak wiadomo o co chodzi;) Fotki nie będzie, bo net tu ledwie zipie i na imageshack nie ma szans wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.06.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Ja byłam mocno napalona na jeden lekki odcień szarości ale wykonawca powiedział, że on będzie w niebieskawy wpadał więc odpadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts