agalind 16.06.2012 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 U nas wcale nie jasna szarość, więc bałam się jak to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.06.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2012 Ciemną szarość to akurat bez problemu bym miała wybraną a z tą jasną się bujamy (żeby nam nora nie wyszła) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Rozumiem Cię, bo też szukaliśmy długo odpowiedniego średnioszarego koloru. Na szczęscie się udało i jest tak jak miało być Z jasnymi chyba rzeczywiście gorzej. Dom stoi w słońcu? jeśli tak to nawet średnioszary będzie jaśniejszy. Gorzej pewnie z wejściem do domu, które jest schowane i więcej tam cienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.06.2012 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 dom ustawiony front od wschodu, tu gdzie okna polnoc a tam gdzie taras zachod wiec w sumie nasloneczniony jest srednuo, zwlaszcza ze b.wysokie swierki sasiadow od strony wejscia robia spory cien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.06.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Eleganćko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 To ja bym poszła w biel złamaną szaroscią. Słońce dużo zmienia w odbiorze koloru. Wrzuciłam do dziennika zdjecia elewacji w słońcu i szary jest dużo jaśniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Eleganćko Dziekuję Choć dobór kolorów nie był łatwy, żeby nie wyszło maślanoniebiesko;) MSU, co u Was słychać? Jak idzie poddasze? Edytowane 18 Czerwca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.06.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 bedzie wlasnie lamana szaroscia biel, taki kolor ma anula0, jak bede w domu to ci podrzuce foty w cieniu i sloncu bo mi probnie 1x0,5m wykonawca machnal styro kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 bedzie wlasnie lamana szaroscia biel, taki kolor ma anula0, jak bede w domu to ci podrzuce foty w cieniu i sloncu bo mi probnie 1x0,5m wykonawca machnal styro kolorem Najlepiej na żywca pomalować i zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.06.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 facet pomalowal a ja nastepnego dnia latalam z tym pomalowanym styropianem i kolor ogladalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2012 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 facet pomalowal a ja nastepnego dnia latalam z tym pomalowanym styropianem i kolor ogladalam Skądś to znam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.06.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Myślałam że mój mąż mnie obśmieje a tu miłe zaskoczenie, latał razem ze mną bo on chyba bardziej niż ja obawia się norowatości ale jednocześnie boi się też jasnego tynku, że będzie zaraz uciapany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.06.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 w końcu otworzyły mi się foty w dzienniku, faktycznie każdy odcień inny i zastanawiam się czy ten szary tak odbija czy ta biel to nie jest taka czysta tylko złamana z lekka, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2012 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Biel czysta nie jest, żeby po oczach nie biła. W pochmurny dzień szary z niej wychodzi, ale w słońcu bardziej śmietankowy mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.06.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Pumpa, właśnie o tym Ci na priv napisałam, że w zależności od światła kolory się różnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.06.2012 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 No to u nas z tym złamaniem też tak będzie. Myślę jeszcze nad tym czy nie machnąć słupów tych przy wejści w graficie ale nie mam do końca wyobrażenia więc jutro z wykonawcą pogadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.06.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Aga, uważam efektowne ogarnięcie bryły z wysokim podpiwniczeniem za bardzo trudne, dlatego to, co zrobiłaś to mistrzostwo. Naprawdę extra:) A w bieli właśnie to lubię najbardziej, że nie jest jednowymiarowa. Wyłamuję się z klubu, bo nie latałam z tynkiem, nawet kawałeczka nim nie pomalowałam, wzięłam w ciemno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 18.06.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 ej, no chyba nie do końca w ciemno, ktoś na forum foty pokazywał w tym kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.06.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 ej, no chyba nie do końca w ciemno, ktoś na forum foty pokazywał w tym kolorze Kto? W takim razie ja ich nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 18.06.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Kto? W takim razie ja ich nie widziałam. jak basalt18, to ma go Myszonik i Atika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts