pumpaluna 21.06.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Czujna jesteś w sumie jak już pewnie zauważyłyście staram się dbać o swoją prywatność i po prostu czasami zwracam uwagę na rzeczy które moim zdaniem totalnie nie powinny znajdować się w necie zwłaszcza na stronach ogólnodostępnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.06.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2012 Dawno mnie nie bylo, w sumie to chcialam napisac ze masz ładną i prawie skonczoną elewacje, ale tak sobie mysle, ze tego mozna sie bylo spodziewac po Tobie:) PS. A juz myslałam, ze zaszalejesz z jakimś rozem, pardon łososiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.06.2012 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dawno mnie nie bylo, w sumie to chcialam napisac ze masz ładną i prawie skonczoną elewacje, ale tak sobie mysle, ze tego mozna sie bylo spodziewac po Tobie:) PS. A juz myslałam, ze zaszalejesz z jakimś rozem, pardon łososiem Elewacja od 2 tygodni nieskończona, bo ciągle pada. Roboty jest na ok. 4-5 godzin, a przez deszcz wszystko stoi PS. Wszyscy wokół sie dziwią, że zrobiliśmy biały tynk, bo "przecież sie brudzi". Więc jak się już pobrudzi to na róż, tzn. łosoś przemaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.06.2012 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Moim zdaniem na każdym jasnym kolorze brud widać tak samo, czy to będzie jasnożółty, błękitny, czy jasnoróżowy:cool: Jak udała się sobótka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.06.2012 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Pewnie, że każdy sie pobrudzi. Staram się nie dac sprowokować, ale ostatnio jednej osobie powiedziałam, że przynajmniej u mnie choć na początku jest "czysty";) Kazdy robi jak chce i się mu podoba, ale "złote rady" bywają bezcenne:yes: Sobótka się udała, dziękuję. W miłym towarzystwie nawet kiełbaska z ogniska lepiej smakuje:) Inna sprawa, że ostatni raz na takim ognisku byłam lata temu. Po zmierzchu deszcz (a właściwie burza) nas przegonił i wszyscy przenieśli do środka, ale było fajnie. Edytowane 26 Czerwca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 26.06.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Agalind no skąd ja to znam... Ty to chociaż trochę szarością wejście przyciemniłaś a u nas wszystko jaśniutkie i w większości oglądacze z rodziny rzucają teksty w stylu "dzieciaku tyle pieniędzy wydaliście i zaraz brudne będzie". Ja tylko mówię, że jakby co to sobie umyję karcherem i koniec tematu. Ogólnie sporo osób obcych nawet się zatrzymuje i komentuje, że w mojej okolicy nie ma nawet jednego tak jasnego domu, baaa nasza ekipa w mojej miejscowości dopiero 1 dom taki jasny robiła ale co się dziwić jak u nas nawet grafitowej dachówki nie uświadczysz. Popieram prośby do niebios o dobrą pogodę, bez przynajmniej tygodnia słońca nie możemy robić hydroizolacji tarasu i nie mamy jak położyć płytek. Także zaraz zacznę śpiewać z dziećmi antydeszczową piosenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Weźcie sobie to cholerne słońce, bo ja nie moge nawet dołka pod krzaczydła wykopać, bo dwa razy machnę szpadlem i pot ze mnie spływa . Dzis było nieco chłodniej, to akurat miałam turne po doochtorach z młodym Jutro znów ma byc 30 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.06.2012 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Malka, czy Ty w Australii mieszkasz? U nas w okolicy sporo jasnych elewacji (głównie żółcie i ciepłe biele) więc Bławi nie budzi sensacji, zresztą jedyne komentarza jakie ostatnio słyszałam zza płotu;) że za małe okienko mamy w kuchni i drugi, że dziwnie mieć okno od łazienki zaraz przy drzwiach wejściowych;) (chodzi o to samo okno, które doświetla wiatrołap):D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 26.06.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Weźcie sobie to cholerne słońce, bo ja nie moge nawet dołka pod krzaczydła wykopać, bo dwa razy machnę szpadlem i pot ze mnie spływa . Dzis było nieco chłodniej, to akurat miałam turne po doochtorach z młodym Jutro znów ma byc 30 st właśnie, gdzie tak niby grzeje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Malka, czy Ty w Australii mieszkasz? no co Ty, przecież w Australii jest tylko 25 właśnie, gdzie tak niby grzeje...? na południowym południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Ja wezmę Malka od Cię chętnie z 10 stopni. Przyślij mi na poste restante Witam przelotem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Luka - no problem , ale nie dziś, dobra bo teraz tylko 18 więc by mi zadek zmarzł, bo pieca ciągle nie mam a,że tak niegrzecznie zapytam, przelatywanie Ci znów w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2012 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 a,że tak niegrzecznie zapytam, przelatywanie Ci znów w głowie A nie mówiłam że chyba już doszłam do siebie;)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 A nie mówiłam że chyba już doszłam do siebie;)?? aaaa już doszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Malka powiedz co sadziłaś to sobie sprawię do doniczki na parapet, mąż się ucieszy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Wiesz że się zastanawiałam nad kazdym słowem które napisałam żeby się nie kojarzyło:D?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 (edytowane) Malka powiedz co sadziłaś to sobie sprawię do doniczki na parapet, mąż się ucieszy:lol2: co prawda to nie ja jestem od wsadzania -ale mąż sie cieszy idę, nim Aga mnie sama wykopie Edytowane 26 Czerwca 2012 przez malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 26.06.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 wiedziałam,że przekleństwem będzie dać Ci emoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.06.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 no co Ty, przecież w Australii jest tylko 25 na południowym południu Malka, w takim razie co tam na biegunie południowym słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts