Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dawno mnie nie bylo, w sumie to chcialam napisac ze masz ładną i prawie skonczoną elewacje, ale tak sobie mysle, ze tego mozna sie bylo spodziewac po Tobie:)

PS. A juz myslałam, ze zaszalejesz z jakimś rozem, pardon łososiem :)

Elewacja od 2 tygodni nieskończona, bo ciągle pada. Roboty jest na ok. 4-5 godzin, a przez deszcz wszystko stoi :bash:

PS. Wszyscy wokół sie dziwią, że zrobiliśmy biały tynk, bo "przecież sie brudzi". Więc jak się już pobrudzi to na róż, tzn. łosoś przemaluję;)

Pewnie, że każdy sie pobrudzi. Staram się nie dac sprowokować, ale ostatnio jednej osobie powiedziałam, że przynajmniej u mnie choć na początku jest "czysty";) Kazdy robi jak chce i się mu podoba, ale "złote rady" bywają bezcenne:yes:

Sobótka się udała, dziękuję. W miłym towarzystwie nawet kiełbaska z ogniska lepiej smakuje:) Inna sprawa, że ostatni raz na takim ognisku byłam lata temu. Po zmierzchu deszcz (a właściwie burza) nas przegonił i wszyscy przenieśli do środka, ale było fajnie.

Edytowane przez agalind

Agalind no skąd ja to znam... Ty to chociaż trochę szarością wejście przyciemniłaś a u nas wszystko jaśniutkie i w większości oglądacze z rodziny rzucają teksty w stylu "dzieciaku tyle pieniędzy wydaliście i zaraz brudne będzie". Ja tylko mówię, że jakby co to sobie umyję karcherem i koniec tematu. Ogólnie sporo osób obcych nawet się zatrzymuje i komentuje, że w mojej okolicy nie ma nawet jednego tak jasnego domu, baaa nasza ekipa w mojej miejscowości dopiero 1 dom taki jasny robiła ale co się dziwić jak u nas nawet grafitowej dachówki nie uświadczysz.

Popieram prośby do niebios o dobrą pogodę, bez przynajmniej tygodnia słońca nie możemy robić hydroizolacji tarasu i nie mamy jak położyć płytek. Także zaraz zacznę śpiewać z dziećmi antydeszczową piosenkę

Weźcie sobie to cholerne słońce, bo ja nie moge nawet dołka pod krzaczydła wykopać, bo dwa razy machnę szpadlem i pot ze mnie spływa .

Dzis było nieco chłodniej, to akurat miałam turne po doochtorach z młodym :mad:

Jutro znów ma byc 30 st :bash:

Malka, czy Ty w Australii mieszkasz?:cool:

U nas w okolicy sporo jasnych elewacji (głównie żółcie i ciepłe biele) więc Bławi nie budzi sensacji, zresztą jedyne komentarza jakie ostatnio słyszałam zza płotu;) że za małe okienko mamy w kuchni i drugi, że dziwnie mieć okno od łazienki zaraz przy drzwiach wejściowych;) (chodzi o to samo okno, które doświetla wiatrołap):D:D:D

Malka powiedz co sadziłaś to sobie sprawię do doniczki na parapet, mąż się ucieszy:lol2:

co prawda to nie ja jestem od wsadzania -ale mąż sie cieszy :oops:

:lol2:

idę, nim Aga mnie sama wykopie

Edytowane przez malka