Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Blat zachodzi na płytki a nie pod jak było zaplanowane i dolny pas płytek jest jakby ucięty. Na poczatku mi to zgrzytało, teraz już prawie nie zauważam, wiec mysle, że jakoś to przeżyję;)

Co do elektryki to gdy była robiona zlew planowałam w innym miejscu, ale końcowo został przesunięty i stąd gniazdko prawie nad nim. Tutaj nie rysowałam płytek na papierze milimetrowym, wiec tym, ze gniazdka nie sa na srodku płytek tez sie nie przejmuję;)

Meble sa z płyty, blat laminowany, bo tak miało być:yes:

Urlop wezmę pewnie koło września, ale jeszcze nie mam dokładnego terminu. Teraz w ciągu 2 tygodni chcemy się już na dobre przeprowadzić, zwieźć wszytskie rzeczy, meble, wiec pewnie też jakiś dzień wezmę.

A Ty? W tym roku też nad morze nasze ruszacie?

To skoro zalega to moze spróbujcie połozyc tą tapetę? Nie jest czarna, więc moze tym razem się uda?

mój mąż powiedział że kładł tapety więcej nie będzie. ta jest w paski i myślę że to ktoś z wprawą powinien położyć a nie laicy, jak kiedyś będzie kasa to zapłacimy profesjonaliście bo na razie przeliczamy każdą złotówkę powoli

Wprawne oko pewnie zauważy, ze strzeliłam byka z płytkami;)

tFajna pralnia, kurde wiele osób taką łazienkę by chciało mieć! Z płytkami to listwa sprawia optyczne zmniejszenie 1 dolnej płytki więc nikt by się nie zorientował że nie rozrysowałaś na papierze milimetrowym wszystkiego :p

a skoro przeprowadzka w ciągu 2tyg to kiedy będziecie mieli kuchnię?

tFajna pralnia, kurde wiele osób taką łazienkę by chciało mieć! Z płytkami to listwa sprawia optyczne zmniejszenie 1 dolnej płytki więc nikt by się nie zorientował że nie rozrysowałaś na papierze milimetrowym wszystkiego :p

a skoro przeprowadzka w ciągu 2tyg to kiedy będziecie mieli kuchnię?

Mniej więcej w tym samym czasie, ale nie piszę nic żeby nie zapeszyć;)

Pojechałaś po bandzie z tą pralnią, na rolkach tam bedziesz jezdzic ? :cool:

Nie bede pisac, ze Ci zazdroszcze taakiej duuuzej i "ułożonej" pralni...

Ps. za dwa tygodnie przeprowadzka. Fajnie macie :)

Jeździć będę na koszu na pranie:P Pralnia duża nie jest, ale musiało mi się tam zmieścić pralnia, prasowalnia i takie tam:) Zamknę drzwi i nie patrzę na stertę rzeczy do prasowania;)

Ty u siebie nie znajdziesz w piwnicy miejsca?

Edytowane przez agalind

Extra masz z przeprowadzką, z gotowymi łazienkami, panelami, pralnią, kominkiem:) Niedługo kawa na tarasie:)

Z zaplanowanych wyjazdów mamy tylko Bałtyk, bo to stały punkt wakacyjnego programu córki;)

Przecież u Ciebie przed przeprowadzką wszystko będzie dopięte na ostatni guzik:cool:

Kominek na razie jeszcze niedokończony a tarasu póki co tez nie widać;)

Z pralni cieszę sie baaaardzo. Nareszcie cały pralniano-prasowalniczy (coś nie po polsku :o ) bajzel bedzie w jednym miejscu z dala od moich oczu;)

Nastój dopisuje. Hiszpanie wygrali, więc dostałam dziś czekoladę (zakłady w pracy robiliśmy):)

A Ty melduj jak po imprezie?

Edytowane przez agalind