agalind 29.06.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 To skoro zalega to moze spróbujcie połozyc tą tapetę? Nie jest czarna, więc moze tym razem się uda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.06.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Fajna pralnia, duża i wygodna, taka z prawdziwego zdarzenia i jeszcze bardzo estetycznie urządzona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.06.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Całkiem spora wyszła, to prawda. Przy urządzaniu już tak nie szalałam, więc poszło po kosztach, bo to przecież "tylko pralnia";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.06.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Wprawne oko pewnie zauważy, ze strzeliłam byka z płytkami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.06.2012 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ja wprawnego oka nie mam, bo nie widzę tam problemu (chyba nie chodzi Ci o gniazdka? bo to już byłby pedantyzm)Cięcia kosztów też nie widać, mnie się bardzo podoba:) No chyba, że planowałaś blat kompozytowy lub kamienny jak zalecał Esiak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.06.2012 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Blat zachodzi na płytki a nie pod jak było zaplanowane i dolny pas płytek jest jakby ucięty. Na poczatku mi to zgrzytało, teraz już prawie nie zauważam, wiec mysle, że jakoś to przeżyję Co do elektryki to gdy była robiona zlew planowałam w innym miejscu, ale końcowo został przesunięty i stąd gniazdko prawie nad nim. Tutaj nie rysowałam płytek na papierze milimetrowym, wiec tym, ze gniazdka nie sa na srodku płytek tez sie nie przejmuję Meble sa z płyty, blat laminowany, bo tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.06.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Ja też tak planuję, płyta i laminat + wysoka szafka fornirowana z obecnego mieszkania, ale u mnie znów wersja mini i bez zlewu, bo by się nie zmieścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.06.2012 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Myślę, że zamówię jeszcze taką szafkę wiszącą opartą/stojącą na blacie (coś a'la bieliźniarka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.06.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Masz miejsce, możesz rządzić ja będę mieć jedną wiszącą na dozowniki, spinacze itp. Aga, kiedy masz urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.06.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Urlop wezmę pewnie koło września, ale jeszcze nie mam dokładnego terminu. Teraz w ciągu 2 tygodni chcemy się już na dobre przeprowadzić, zwieźć wszytskie rzeczy, meble, wiec pewnie też jakiś dzień wezmę. A Ty? W tym roku też nad morze nasze ruszacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 29.06.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 To skoro zalega to moze spróbujcie połozyc tą tapetę? Nie jest czarna, więc moze tym razem się uda? mój mąż powiedział że kładł tapety więcej nie będzie. ta jest w paski i myślę że to ktoś z wprawą powinien położyć a nie laicy, jak kiedyś będzie kasa to zapłacimy profesjonaliście bo na razie przeliczamy każdą złotówkę powoli Wprawne oko pewnie zauważy, ze strzeliłam byka z płytkami;) tFajna pralnia, kurde wiele osób taką łazienkę by chciało mieć! Z płytkami to listwa sprawia optyczne zmniejszenie 1 dolnej płytki więc nikt by się nie zorientował że nie rozrysowałaś na papierze milimetrowym wszystkiego a skoro przeprowadzka w ciągu 2tyg to kiedy będziecie mieli kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 29.06.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 tFajna pralnia, kurde wiele osób taką łazienkę by chciało mieć! Z płytkami to listwa sprawia optyczne zmniejszenie 1 dolnej płytki więc nikt by się nie zorientował że nie rozrysowałaś na papierze milimetrowym wszystkiego a skoro przeprowadzka w ciągu 2tyg to kiedy będziecie mieli kuchnię? Mniej więcej w tym samym czasie, ale nie piszę nic żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.06.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Pojechałaś po bandzie z tą pralnią, na rolkach tam bedziesz jezdzic ? Nie bede pisac, ze Ci zazdroszcze taakiej duuuzej i "ułożonej" pralni... Ps. za dwa tygodnie przeprowadzka. Fajnie macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 29.06.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Extra masz z przeprowadzką, z gotowymi łazienkami, panelami, pralnią, kominkiem:) Niedługo kawa na tarasie:) Z zaplanowanych wyjazdów mamy tylko Bałtyk, bo to stały punkt wakacyjnego programu córki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 30.06.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 pralnia wyszła super, fajnie ja rozplanowałaś no i jest bardzo przestronna.Elewacja - cymesik:) Na dniach przeprowadzka - eh, czego tu chcieć więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2012 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 (edytowane) Pojechałaś po bandzie z tą pralnią, na rolkach tam bedziesz jezdzic ? Nie bede pisac, ze Ci zazdroszcze taakiej duuuzej i "ułożonej" pralni... Ps. za dwa tygodnie przeprowadzka. Fajnie macie Jeździć będę na koszu na pranie:P Pralnia duża nie jest, ale musiało mi się tam zmieścić pralnia, prasowalnia i takie tam:) Zamknę drzwi i nie patrzę na stertę rzeczy do prasowania;) Ty u siebie nie znajdziesz w piwnicy miejsca? Edytowane 2 Lipca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2012 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Extra masz z przeprowadzką, z gotowymi łazienkami, panelami, pralnią, kominkiem:) Niedługo kawa na tarasie:) Z zaplanowanych wyjazdów mamy tylko Bałtyk, bo to stały punkt wakacyjnego programu córki;) Przecież u Ciebie przed przeprowadzką wszystko będzie dopięte na ostatni guzik:cool: Kominek na razie jeszcze niedokończony a tarasu póki co tez nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2012 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 pralnia wyszła super, fajnie ja rozplanowałaś no i jest bardzo przestronna. Elewacja - cymesik:) Na dniach przeprowadzka - eh, czego tu chcieć więcej? Dziekuję Parę rzeczy by się znalazło, ale nie ma co narzekać Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 02.07.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Cześć Aga:)Pralnia super... każde pomieszczenie cieszy w inny sposób, nie?? A jak nastrój w poniedziałkowy ranek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 (edytowane) Z pralni cieszę sie baaaardzo. Nareszcie cały pralniano-prasowalniczy (coś nie po polsku ) bajzel bedzie w jednym miejscu z dala od moich oczu;) Nastój dopisuje. Hiszpanie wygrali, więc dostałam dziś czekoladę (zakłady w pracy robiliśmy) A Ty melduj jak po imprezie? Edytowane 2 Lipca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts