pumpaluna 02.07.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Wstyd się przyznać ale ja np niewiele prasuję. Bardzo dokładnie strzepuję jak rozwieszam i klamerkami tylko na brzegach łapię i sporo rzeczy w ogóle prasowania nie wymaga a resztę prasuję dopiero przed założeniem, właściwie prasuję to za dużo powiedziane bo to działka mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 02.07.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Ja nie lubię prasować, więc sterta zawsze leży:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 02.07.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Aga, jak możesz twierdzić, że masz małą pralnię? To co ja mam - namiastkę? Prasowanie mi nie przeszkadza, bo że lubię to może za dużo powiedziane;) Mam zaplanowany kosz na ciuszki do prasowania (będzie na kółkach, żeby przewieźć do garderoby, bo chyba tam będę prasowała) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Jak na pralnię i prasowalnię to duża nie jest. To są w sumie słowa mojego M;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.07.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 I co, zaczęliście z kostką? Moi brukarze mieli plan na zasadzie "od piątku" ale wczoraj się zjawili i oznajmili że jednak wpadną wcześniej. Dzisiaj od 7:30 przygotowują sobie grunt. Swoją drogą jak tak patrzę na konieczność podniesienia poziomu to chyba zbankrutujemy na czarnoziem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Kostka przyjechała wczoraj, ale co z tego jak elewacja jeszcze nie skończona, bo ciagle pada. Zastrzelić sie można:bash: Oczywiście w niedzielę słońce paliło a w poniedziałek od rana deszcz. Trzeci tydzień już tak pada. Mieli przyjść dzisiaj, ale o 5 rano przyszła burza i teraz jeszcze pada. Dziś w nocy i jutro powinno być bez deszczu, wiec moze jutro się uda. U nas to też mase ziemi trzeba będzie nawieźć. Trochę juz mamy, ale to i tak będzie mało. Choć ja się nie upieram przy idealnie równej działce, więc dla mnie mogą być górki i dolinki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.07.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 My czekamy na słońce, żeby w końcu można było zrobić hydroizalację tarasu. Potrzebujemy przynajmniej 3-4 słonecznych, upalnych dni a tu słońca ani widu ani słychu :/ A propos kostki - ostatecznie idzie starobruk ciemny grafit i opaska biała nakrapiana czarnym naturo semmerlock, ciekawe jak to wyjdzie w ostateczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.07.2012 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 My mamy wielką górę ziemi na działce i nie mam pojęcia co z nią zrobić. Więc stoi na razie i porasta chwastem:/ A co do pralni to: Jak na pralnię i prasowalnię to duża nie jest. trochę masz rację moja 2x4 z ledwością pomieści wszystko - P mówi że mi się w d.. przewraca;) Pewnie ma rację Aga a Twoja jakie ma wymiary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.07.2012 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 A propos kostki - ostatecznie idzie starobruk ciemny grafit i opaska biała nakrapiana czarnym naturo semmerlock, ciekawe jak to wyjdzie w ostateczności [ATTACH=CONFIG]123537[/ATTACH] Pięknie będzie:) I na pewno lepiej niz z żółtkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.07.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 żółtek był pomysł z poprzedniej realizacji, a biały panowie wymyślili w momencie jak zobaczyli naszą elewację Myślę, że liczyli na klasyczny budyniowo-żóły kolor domu i stąd o tym żółtku mówili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2012 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 My czekamy na słońce, żeby w końcu można było zrobić hydroizalację tarasu. Potrzebujemy przynajmniej 3-4 słonecznych, upalnych dni a tu słońca ani widu ani słychu :/ A propos kostki - ostatecznie idzie starobruk ciemny grafit i opaska biała nakrapiana czarnym naturo semmerlock, ciekawe jak to wyjdzie w ostateczności [ATTACH=CONFIG]123537[/ATTACH] U nas będzie Polbruk Beganit grafitowy (w przewadze) z jasnoszarym: http://www.polbruk.pl/_img/media/27/min_13098899179505208274.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 My mamy wielką górę ziemi na działce i nie mam pojęcia co z nią zrobić. Więc stoi na razie i porasta chwastem:/ A co do pralni to: trochę masz rację moja 2x4 z ledwością pomieści wszystko - P mówi że mi się w d.. przewraca;) Pewnie ma rację Aga a Twoja jakie ma wymiary?? U nas też niby hałda ziemi lezy, ale juz wiadomo, ze nie starczy, więc sama sie zdziwisz jak rozplantują, że to wcale nie jest dużo. Pralnia ma trochę ponad 9m2.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2012 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 żółtek był pomysł z poprzedniej realizacji, a biały panowie wymyślili w momencie jak zobaczyli naszą elewację Myślę, że liczyli na klasyczny budyniowo-żóły kolor domu i stąd o tym żółtku mówili O nas we wsi mówią: "Ci nowi z białego domu". Gdybyśmy mieli żółty pewnie nie byłoby nic ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.07.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Lukarna a ta ziemia to czarnoziem? Bo jeśli tak to wyrywaj chwasty bo się przyda. Nas czeka nawożenie bo na tym żółtym piasku to nawet trawa nie będzie rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.07.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Aga z białego domu:D Ja wychodzę na mistrzynię zagospodarowywania małych przestrzeni;) moja pralenka 6m, a będzie w niej wszystko czego potrzebuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Aga z białego domu:D Ja wychodzę na mistrzynię zagospodarowywania małych przestrzeni;) moja pralenka 6m, a będzie w niej wszystko czego potrzebuję Pewnie o dachu i narożnych oknach też gadali, ale nie doszło do nas;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.07.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Na nasz dom nikt nie zwraca uwagi," bo zwykły jakiś taki";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Na nasz dom nikt nie zwraca uwagi," bo zwykły jakiś taki";) Widać mieszkamy w bardziej plotkarskiej okolicy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 03.07.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Widać mieszkamy w bardziej plotkarskiej okolicy;) Nie o to chodzi, bo nasi spacerowicze i działkowcy też ostro komentują, ale inne domy, bo nasz nie wzbudza żadnych emocji (oczywiście ubolewamy nad tym;);)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 03.07.2012 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Nie o to chodzi, bo nasi spacerowicze i działkowcy też ostro komentują, ale inne domy, bo nasz nie wzbudza żadnych emocji (oczywiście ubolewamy nad tym;);)) Z pewnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts