Ardea 09.07.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Aga, jaką farbą malowaliście? Masz jakiś sposób na dobieranie odcieni, czy po prostu czeka mnie zakup próbek i malowanie kawałków ścian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 No widzisz jak u mnie ciężko z czytaniem ze zrozumieniem ale to wszystko przez ten upał a nie da się paneli z gresem łączyc jak gresu z drewnem, płynnym korkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 09.07.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 z drewnem można łączyć korkiem ale nie z panelami (korek nie nadaje się do podłóg pływających) Jak u was z pogodą? u nas dalej upalnie idealna pogoda na położenie kostki ale co zrobić jak nie dojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ardea, my mamy cały dom w bieli, więc z kolorami nie było problemu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 ja chce bardzo proste listwy, bez zaobleń, białe. Więc polecę OSB 22 na 12 cm , potem szpachlówka do drewna i biała farba lateksowa, na to lakier i już: Pod choinkę zamówiłam sobie piłę stołową z mozliwościa ustawiania tarczy pod kątem i bede ciąć, ciąć, ciąć Ach, ten upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 jaki macie kolor okien? Okna mamy złoty dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.07.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Poświeciło u was w końcu słonko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.07.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Słyszałam dziś rano że do południa ma u Agi świecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Właśnie lunęło W sobotę w godzinach 6-10 przeszło 5 burz a potem jeszcze 2 między godz. 18 i 20. Tak sie mieszka na Kaszubach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.07.2012 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 u mnie też burzliwie i niestety sporo strat w okolicydzisiaj ma być ładnie i od rana panowie walczą z kostką (znaczy ostatnie przygotowania nim ta dojedzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 U nas kostka czeka sobie od tygodnia, ale jeszcze mozaiki nie ma. Brukarze czekają tylko na telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 10.07.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 a my mamy za dużą chyba średnicę komina do kominka, bo po tych ulewach, wybrałem wczoraj pół wiadra wody z wyczystki...będzie trzeba chyba pomyśleć o jakimś daszku nad kominem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 O kurcze, to rzeczywiście niewesoło. U nas pomimo deszczu sucho w wyczystce. Tzn. lekko wilgotna, ale wody nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.07.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Hmm to mnie zaciekawiliście... Muszę sprawdzić tą wyczystkę tylko gdzie ona... No dobra dobra wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.07.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Aga a planujesz impregnować kostkę? nasza już dojechała, podjęłam decyzję co do pojedynczej białej wstawki na opasce i podwójnej od frontu, mam nadzieję, zę to dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Jeszcze o impregnacji nie czytałam. Podpytam moich majstrów czym najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.07.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Moi mówią, że warto impregnować nie ważne czy jest z posypką czy zwykła brukowa jak ostatecznie idzie u nas. Mamy do wyboru impregnat "mokra kostka" po 17zł lub "mokra kostka+anty plamy" po 38zł, ponoć ten drugi dużo lepszy ale... no właśnie na nasze 150m2 wyszłoby ponad tysiąc zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.07.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ostatnio często słyszę, ze coś kosztuje kilkanascie/dzisiąt złotych za m2 czy litr a jak sobie policzę powierzchnie to w tysiące idzie. Wczoraj zamawiałam wykładzinę do sypialni i tez kupę kasy zostawiłam, bo niby średnia półka cenowa, ale parę m2 jest, do tego pokład, kleje i w tysiące poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 10.07.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 a panele masz pod tą wykładziną w sypialni czy chociaż na tym zaoszczędziłaś? co do impregnatu to z tego co rozmawialiśmy to ten wydatek jest raz na kilka lat, producent sugeruje, że starczy na jakieś 3lata, niby nie jakiś duży koszt rocznie ale w skali jednorazowego wydatku gdy kasa na wykończeniu to jednak boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.07.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ardea, my mamy cały dom w bieli, więc z kolorami nie było problemu;) A z bielą nie miałaś żadnych problemów? Jaką farbą malowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts