agalind 11.07.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Wszystko oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Jak Wy tak o tej kostce, to jeszcze zapytam czy nie mówili Wam fachowcy, że ziemię pod kostkę trzeba przygotować wcześniej żeby się uleżała, bo może za bardzo pracować? Nam kazali już teraz skopać, a kostka będzie nie wcześniej niż w październiku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 My pod kostkę dajemy kruszywo a nie ziemie. Niby podłoże stabilniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 A ja nie wiem co my dajemy, kazali skopać to mąż skopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.07.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Mąż czuwa, więc sie nie wtrącam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Mąż czuwa, więc sie nie wtrącam. To tak jak u mnie, ja mam tylko kostkę wybrać, a jeszcze nie wybrałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.07.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ja tylko listę obecności podpiszę, bo na kostce się nie znam Jakieś zdjęcia mozaiki bendom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 u nas to oni skopali a potem poszło podłoże i 3 warstwy cementu plus podwójne ubijanie, tu gdzie będzie kostka cały czas był piach więc oni to nawet nie tyle podkopywali co dosypywali miejscami nawet żeby podrównać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 To że sporo cementu to dobrze, bo już nie raz widziałam jak spod kostki trawka wyrasta. My nawet nie mamy wybranych brukarzy, tylko znajomi doradzili skopać ziemię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.07.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 tutaj macie o układaniu kostki... a nam dziś kocioł gazowy podłączyli... ale gazu jeszcze nie mamy, heh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ardea nam robi facet dośc wzięty w mieście a na dodatek bliski znajomy także liczę, że fuszerki nie będziepytałam męża i mówił, że kopali na 25cm, czyli jak do tej pory wszystko zgodnie z tym co jest w linku od Esiaka, jedynie dzisiaj na jeżdzeniu gumowym wibratorem się skończyło bo zasypać przez ulewę już nie zdążyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ile kosztuje ułożenie kostki, tak orientacyjnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 U nas za robociznę firmy bez gwarancji na czarno ponoć to i po 25zł zrobią ale te większe to już inna bajka i ceny po ok 50zł za tradycyjną brukową. Drobna granitowa jest droższa. Średnia cena za kostkę brukową z robocizną i towarem waha sie od 90 do 120zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Dzięki, nieźle zorientowana jesteś, niemały koszt przy dużej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Trochę podzwoniłam dla porównania cen no i mam kilku znajomych którzy albo co robili albo robili będą. Jedna połaszczyła się na pana za 25zł, minęło 3 miesiące a kostka się zapada, tak samo jak pod ziemię zapadł się brukarz. Z tego co rozmawiałyśmy nie zagęścił podsypki cementem bo ona żadnego cementu nie kupowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 W sumie to trudno się dziwić, ze ludzie szukają oszczędności, ale fakt, duża firma nawet jak sknoci to nie zniknie, tylko przyjedzie i poprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Myślę, że gdyby koleżanka wiedziała o tym cemencie to sama by mu go dowiozła. Nasza ekipa ma iść do niej poprawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Myślę, że gdyby koleżanka wiedziała o tym cemencie to sama by mu go dowiozła. Nasza ekipa ma iść do niej poprawiać Dlatego warto być na forum i czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 11.07.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ja wychodzę z założenia, że najlepiej to brać sprawdzonych fachowców a nie pana z ogłoszenia który powiedział najmniej a u nikogo znajomego nei robił ani nie pokazał żadnej swojej roboty. Forum czasami ogłupia, szczególnie murator gdzie na proste pytanie o produkty z typowej średniej półki pojawiają się głosy o jedynych słusznych wyborach za krocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.07.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ja jestem za czytaniem z użyciem rozwagi i zdrowego rozsądku, bo o wpadkach fachowcach z polecenia och ach też się nasłuchałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts