Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Dlatego ja porównuję oferty fachowców. Pytam o używany towar i ewentualnie technologię. Nie trawię "dobrze zrobimy" ani "u wszystkich tak robimy to znaczy że dobrze", nie lubię jak moje pytania zostają bez odpowiedzi i gdy ktoś ewidentnie cwaniaczy bo rozmawia z babą.

A co do fuszerek to myślę, że nie ma opcji żeby się przed nimi ustrzec. Mniejsze czy większe ale są zawsze. Bywają majstrzy którzy sami potrafią opowiedzieć jak się na swoich błędach uczyli a jak im się uchybienie wytknie to nie udają urażonych tylko przeproszą i poprawią.

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Od razu wiadomo kto ma twardą dłoń w tym związku :D

Nasz budowlaniec wolał wszystko ustalać ze mną bo ja wiedziałąm czego chcę, i w sumie u nas to ja podejmuję większość ostatecznych decyzji a mój mąż od zawse powtarza że woli żeby było po mojej myśli a nie potem będzie rok słuchał zażaleń ;)

Od razu wiadomo kto ma twardą dłoń w tym związku :D

Nasz budowlaniec wolał wszystko ustalać ze mną bo ja wiedziałąm czego chcę, i w sumie u nas to ja podejmuję większość ostatecznych decyzji a mój mąż od zawse powtarza że woli żeby było po mojej myśli a nie potem będzie rok słuchał zażaleń ;)

U nas podobnie. Po co potem ma gadania słuchac. Inna sprawa, że budowlańcy rzeczywiscie kobiet się chyba boją. Przynajmniej ja na takich trafialam. Albo to ja taka straszna baba jestem:sick:

Są kwestie, w których bardziej ufam mojemu mężowi niż samej sobie;) Mnie się bał nasz elektryk, tylko raz poczęstowałam go sokiem, poprosiłam, żeby usiadł i spokojnie wyjaśniłam dlaczego przeredagowałam jego umowę:) od tej pory miał strach w oczach;)

Hanibal Lecter też był spokojny;)

Ja myję mr muscle i papierowym ręcznikiem. Nie cierpię sprzątać, więc nie wiem czy jest dobry, mnie i tak wnerwia;)

No właśnie zawsze używałam rećzników i mr muscle,ale albo się popsuł, albo zwyczajnie nie daje rady. Co prawda kiedyś kupowałam mr muscle z niebieską nakrętką a teraz są tylko z pomarańczową. Moze coś pozmieniali.