agalind 13.07.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Gdy dużo nawrzucam to taczka mnie prowadzi a nie ja taczkę,więc wolę jak najdalej od budynku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.07.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 dbaj o kręgosłup, do taczkowania zaprząż męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Czasami męża nie ma pod ręką i samemu trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 13.07.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 ja zamierzam zrobić opaskę ciut szerszą, zeby można było swobodnie chodzić, czyli 90-100cm. U mnie o trawę trzeba będzie dbać, zeby rosła ( cięzkie warunki), a nie po niej deptać Oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku ( chyba ze poustawiam barierki ochronne) Taczke natomiast to kupiłam taka cięzką, ze po załadowaniu na nia ziemi trudno było mi ją popchnac, o kierowaniu to wogóle nie było mowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.07.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Ewa no u mnie też ciężkie warunki. Wszędzie tylko piach i piach (pytel). Wstępnie już wiemy że musimy nawieźć ok 40ton czarnoziemu. I tu pojawia się pytanie - brać najzwyklejszy tańszy czy płacić 2x tyle za odchwaszczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 (edytowane) My kosimy chwasty i koniczynę i coraz piękniejszy trawnik nam sie robi;) Edytowane 13 Lipca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.07.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Ja wszystko "tymi rencamy" wyrywam bo jakoś mam obawy że jak damy czarnoziem to te chwasty wszystkie wyjdą prędzej czy później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Trawnik planujemy na przyszły rok, więc na razie kosimy to co jest żeby nie zarosnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.07.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 My chcemy wysiać trawnik jesienią. Czarnoziemu i tak musimy nawieźć teraz bo jak widziałaś poziom dotychczasowy z tym który wyszedł znacznie się różni i trzeba boki obsypać. Jak dobrze pójdzie to wieczorem będę mogła się pochwalić podjazdem i chodnikiem, panowie są już na końcówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Jesienią będziemy obsadzać działkę. Na trawnik to nam pewnie nie starczy sił ani kasy;) Jak dobrze pójdzie to wieczorem będę mogła się pochwalić podjazdem i chodnikiem, panowie są już na końcówce Pokazuj, pokazuj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.07.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 A trawnik chcesz z rolki? Ziarenka kupić to nie jest duży wydatek, a mówią że nie powinno się zostawić niewysianego czarnoziemu Wyszły plamy na kostce, wykwitem to nazwali. Ponoć powstało to na skutek ulewy i zaparzenia się płytek (one ofoliowane na paletach stały). Mówią że zejdzie po kilku myciach i na szczęście to tylko jedna paleta tak. Roboty kostkowe zakończą się dopiero za 2tyg bo wtedy przyjedzie impregnat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Z rolki kupię jak w totka wygram Tak naprawdę to ogród zostawiam sobie na "kiedyś" i jakoś specjalnie nie naciskam, że w tym roku musimy go zagospodarować. Zobaczymy jak z czasem nam wyjdzie. Teraz tak piszę gdy w domu jeszcze tyle roboty, ale pewnie za kilka miesięcy to szlag mnie trafi z tym moim ugorem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.07.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Tak naprawdę to ogród zostawiam sobie na "kiedyś" i jakoś specjalnie nie naciskam, że w tym roku musimy go zagospodarować. Zobaczymy jak z czasem nam wyjdzie. Teraz tak piszę gdy w domu jeszcze tyle roboty, ale pewnie za kilka miesięcy to szlag mnie trafi z tym moim ugorem;) Wtedy zmienią się priorytety Dom będzie wykończony to zajmiesz się ogrodem (a tam pewnie zawsze będziesz miała coś do zrobienia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Wtedy zmienią się priorytety Dom będzie wykończony to zajmiesz się ogrodem (a tam pewnie zawsze będziesz miała coś do zrobienia) Rocia, coś mi się zdaje, ze juz do końca życia będę miała coś do roboty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.07.2012 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Lecę do domu. Słońce świeci to może uda mi się popołudniową kawkę na dworze wypić. Miłego weekendu. Aaa, zapomniałam napisać. Wieczorem odbieram wykładzinę i w poniedziałek układanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga33 13.07.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Jaki macie kolor okien?bardzo ladnie sie prezentuja,tez mam w projekcie narozne okna,jak zamierzacie je zakryc?bo kazdy mi mowi ze do takich okien ciezko ze wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 14.07.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Rocia, coś mi się zdaje, ze juz do końca życia będę miała coś do roboty;) To chyba dobrze. No chyba, że nie lubisz "grzebania" w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.07.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Ej a Wy juz mieszkacie, bo nie wiem czy czegos nie przeoczylam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Jaki macie kolor okien?bardzo ladnie sie prezentuja,tez mam w projekcie narozne okna,jak zamierzacie je zakryc?bo kazdy mi mowi ze do takich okien ciezko ze wszystkim. Okna mamy złoty dąb. Nie jestem fanką zakrywania okien, ale wiem, że czasem trzeba choć trochę W kuchni będzie drewniana żaluzja a w pokoju jeszcze nie zdecydowałam, bo póki co podoba mi się jak jest, czyli bez niczego;) Jak ktoś lubi firany to też się da, bo sa takie karnisze, które można łączyć pod kątem prostym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 To chyba dobrze. No chyba, że nie lubisz "grzebania" w ziemi U siebie to nawet pogrzebać mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts