agalind 16.07.2012 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Ej a Wy juz mieszkacie, bo nie wiem czy czegos nie przeoczylam;) No w sumie to praktycznie tak, choć jeszcze większość gratów w mieszkaniu. Jak to mówi mój mąż "pojechaliśmy tylko na weekend majowy ale jeszcze nie wróciliśmy";) Zresztą do bloku to się zwyczajnie wracać nie chce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2012 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 No w sumie to praktycznie tak, choć jeszcze większość gratów w mieszkaniu. Jak to mówi mój mąż "pojechaliśmy tylko na weekend majowy ale jeszcze nie wróciliśmy";) Zresztą do bloku to się zwyczajnie wracać nie chce;) się wam ździebełko weekend przeciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Tak jakoś wyszło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 To chyba nawet jak na polskie warunki , najdłuższy długi weekend z jakim sie spotkałam ale co tam, jak Wam jest dobrze, to co się reszta swiata przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 To chyba nawet jak na polskie warunki , najdłuższy długi weekend z jakim sie spotkałam ale co tam, jak Wam jest dobrze, to co się reszta swiata przejmować Najgorsze, że tyle urlopu nam nie dali i każą do pracy jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Najgorsze, że tyle urlopu nam nie dali i każą do pracy jeździć straszni ci szefowie ja bym ich juz zwolniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.07.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 A propo weekendu, nalozylam dzis koszulke z napisem "Ready for weekend"..to tak po urlopowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 A propo weekendu, nalozylam dzis koszulke z napisem "Ready for weekend"..to tak po urlopowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 16.07.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 A jak tam Twoja kuchnia? Wiem, myslałas ze juz nigdy nie zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 A jak tam Twoja kuchnia? Wiem, myslałas ze juz nigdy nie zapytam Za tydzień, Moja Droga, za tydzień zapytaj;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 16.07.2012 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 No w sumie to praktycznie tak, choć jeszcze większość gratów w mieszkaniu. Jak to mówi mój mąż "pojechaliśmy tylko na weekend majowy ale jeszcze nie wróciliśmy";) Zresztą do bloku to się zwyczajnie wracać nie chce;) Niezła jesteś Mieszkacie ponad dwa miesiące, a tu tak przypadkiem i od niechcenia nas informujesz. Nieładnie Może pochwal się troszkę fotkami, bo ostatnie to takie jeszcze bardzo nie mieszkalne (a świetnie się zapowiadające wnętrza) Ps. To ja również poczekam jeszcze ten tydzień na kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.07.2012 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Niezła jesteś Mieszkacie ponad dwa miesiące, a tu tak przypadkiem i od niechcenia nas informujesz. Nieładnie Może pochwal się troszkę fotkami, bo ostatnie to takie jeszcze bardzo nie mieszkalne (a świetnie się zapowiadające wnętrza) Ps. To ja również poczekam jeszcze ten tydzień na kuchnię Wstyd się przyznać, ale choć mieszkamy 2 miesiące to ostatnie fotki wcale nie odbiegają od obecnego stanu W salonie stoi komplet ogrodowy ze sklepu na I, w sypialni materac na podłodze. W reszcie pokoi przestrzeń niczym nie zmącona;) Kuchni już się nie moge doczekać, bo mam dosć ręcznej zmywarki model tymi rencami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.07.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Dlaczego inauguracja kuchni będzie akurat gdy ja wyjeżdżam?! Ale sobie termin wybrałam;) Ja też już mogłabym mieszkać w domku, albo chociaż biwak całonocny zrobić na wylewkach, dlatego całkowicie Cię rozumiem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.07.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Pamiętasz na jaki kolor twój stolarz barwił parapety, bo masz idealnie dobrane odcieniem do okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.07.2012 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Dlaczego inauguracja kuchni będzie akurat gdy ja wyjeżdżam?! Ale sobie termin wybrałam;) Ja też już mogłabym mieszkać w domku, albo chociaż biwak całonocny zrobić na wylewkach, dlatego całkowicie Cię rozumiem:yes: Wypoczęta świeżym okiem spojrzysz na tą moją kuchnię, więc nie ma tego złego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.07.2012 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 Pamiętasz na jaki kolor twój stolarz barwił parapety, bo masz idealnie dobrane odcieniem do okien. No widzisz, Pan pokazał mi jakiś wzornik z numerkami, ja przymierzyłam próbkę okleiny okiennej, powiedziałam "ten" i tyle w temacie. Raczej nie pomogę, bo sobie nigdzie nie zapisałam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.07.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 jak tam kostka? brukarze działają? U nas już piasek się wciska w szczeliny a ja mu pomagam zamiatając i polewając, żmudna robota ale na nerwa doskonała. Wczoraj nam przeliczyli i wyszło, że potrzebujemy uwaga, uwaga, 80ton czarnoziemu!!! normalnie usiadłam. Zdecydowaliśmy więc, że damy pod spód jakiś zwykły piach a dopiero na to czarnoziem. Dojechał do nas trawnik znajomych, tak tak, brukarze ściągają u nich trawnik i zamiast na wysypisko czy na pola przywożą tę ziemię do nas. Wczoraj w samo to oczko przed domem wlazło ponad 10ton!!! Dzisiaj dojechały kolejne 2 następne wywrotki i jako taki podkład już mamy. Teraz tylko poczekamy, żeby dotychczasowa trawa wyschła, przetrząśniemy piach wybierając suchą trawkę, odchwaścimy jakimś opryskiem i dopiero wtedy nawieziemy czarnoziemu. 20-30ton powinno wtedy starczyć żeby była warstwa 10-15cm, Kurcze kasa się kończy a u nas za 20ton chcą 700zł także nie było wyjścia, mam tylko nadzieję, ze w przyszłości nie będę tej decyzji żałowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.07.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 U nas pogoda pod psem i kostka przełożona na sobotę/poniedziałek. To nawet lepiej, bo kolega ze swoją ekipą przyjedzie a nie jakaś tam jego inna ekipa. Jak on sam to będzie robił to ja bedę spokojniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.07.2012 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 No widzisz, Pan pokazał mi jakiś wzornik z numerkami, ja przymierzyłam próbkę okleiny okiennej, powiedziałam "ten" i tyle w temacie. Raczej nie pomogę, bo sobie nigdzie nie zapisałam:oops: O proszę, rzut oka i wyszło idealnie:) A ja dostałam listewkę z drewna parapetowego;) pomalowaną na kilka wytypowanych odcieni i przykładam do okien, do każdego okna pasuje inne wybarwienie, bo inne jest oświetlenie:( Wczoraj jednak wybrałam, ale bez pewności, ze będzie idealnie. Mąz mi powiedział, że nie da się idealnie to mu kazałam zajrzeć do Ciebie, niech zobaczy że się da:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts