agalind 20.07.2012 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 (edytowane) Oj, można sie przyzwyczaić, ale zawsze smiać mi sie chce. Tym bardziej, ze wszem i wobec mówiłam, ze budujemy mały biały domek;) Chyba mi nie uwierzyli;) Edytowane 20 Lipca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.07.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Mnie też pytali kiedy kolor będziemy kłaść Nawet od jednej znajomej usłyszałam, że z tym szarym dachem, grafitową kostką i takimż ogrodzeniem to tak jakoś smutno u nas jest i że liczy na jakieś pomarańczowe odcienie drewna, żeby to rozweselić. Upppps jakież będzie jej rozczarowanie jak zjawi się u nas ponownie bo ogrodzenie w TIK poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.07.2012 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Drewnochron na kolor TIK i jest własnie taki pomarańczowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 20.07.2012 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Dzięki Tobie poszerzą horyzonty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.07.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 My ostatecznie kupiliśmy ALTAX, znajomi drzewiarze mi polecili właśnie tę firmę. Bardzo dobrze się maluje i kolor nie wpada w pomarańcz. A balustrada na tarasie to orzech a bardzo kolorystycznie podobna do złotego dębu z okien, w orzechu będzie też drewutnia jak już powstanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.07.2012 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Cześć dziewczyny:DKawka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.07.2012 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 ja już dawno po, zaraz idę malować ogrodzenie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.07.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Nie smuć się za chwile będzie piękne i gotowe i to dzięki Tobie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 20.07.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Aga poszłam raz jeszcze zobaczyć balustradę Twoją bo inspiracji szukam... I przy okazji zobaczyłam: - skrzynkę od podłogówki w piwnicy;) - doczytałam co wczesniej mi umknęło, że sama malowałaś piwnicę - pogapiłam się z zazdrościa na kominek - zgapiłam sposób zrobienia gniazdek w dużej łazience:) I to tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.07.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 (edytowane) Cześć dziewczyny:D Kawka?? Zaraz muszę wypic bo zasnę Ta pogoda mnie dobija. Dzisiaj mówili, że ZNÓW wrócą upały. Jakie ZNÓW, jak u nas chłodno i mokro od kilku tygodni???? A Ty już zdrowsza? Aga poszłam raz jeszcze zobaczyć balustradę Twoją bo inspiracji szukam... I przy okazji zobaczyłam: - skrzynkę od podłogówki w piwnicy;) - doczytałam co wczesniej mi umknęło, że sama malowałaś piwnicę - pogapiłam się z zazdrościa na kominek - zgapiłam sposób zrobienia gniazdek w dużej łazience:) I to tyle:) No miło mi bardzo, ze pomogłam:) Zgapiaj i sie zagapiaj ile chcesz;) Edytowane 20 Lipca 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.07.2012 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 - pogapiłam się z zazdrościa na kominek No właśnie chodiz mi to po głowie. U nas taka plucha (znów leje) , że zastanawiam się czy nie odpalić W domu ciepło, ale pogoda nastraja raczej do siedzenia pod kocem z ciepłą herbatą w ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.07.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 My odpalaliśmy któregoś paskudnego dnia jakoś na końcu czerwca. Do tego szampan w dłoń i romantycznie wieczór spędzaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.07.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 My odpalaliśmy któregoś paskudnego dnia jakoś na końcu czerwca. Do tego szampan w dłoń i romantycznie wieczór spędzaliśmy i to jest ładny obrazek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.07.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Tik wpada w lekko rudy odcień, dlatego ładnie pasuje do złotodębowych okien;) U nas sporo białych domków, więc szoku nie ma;) ale brudzić bedzie sie strasznie, już ta moje biel jakaś taka niewyraźna;) Moim zdaniem najładniejszy domek w naszym mieście jest przez większość nazywany bunkrem Aga, weź może wreszcie dokończ elewację Szampan przed kominkiem - bajka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.07.2012 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Obfotografuj kuchnię, bo gdy wrócę od razu zajrzę do dzienniczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 20.07.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Fakt, biała elewacja jest brudząca zwłaszcza przy silnych wiatrach i dużej ilości piasku na podwórku Tak u nas tik wyszedł po pierwszym malowaniu, drugie go przyciemniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 23.07.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 to co, kawka?Wstałam o 7 bo facet od tarasu się zapowiadał że jak w weekend padało nie będzie to z samego rana się u nas zjawiają. Mam tylko nadzieję, że dla niego z samego rana to 9 a nie że ja wstałam bez potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 23.07.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 to co, kawka? Wstałam o 7 bo facet od tarasu się zapowiadał że jak w weekend padało nie będzie to z samego rana się u nas zjawiają. Mam tylko nadzieję, że dla niego z samego rana to 9 a nie że ja wstałam bez potrzeby właśnie sobie wstawiłem wodę na kawę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.07.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Kawka:)Chociaż Ty juz pewnie na tarasie co? A ja potrzebuje pomocy: gniazdko do zabudowanego piekarnika: robić ZA piekarnikiem czy niżej, za szufladą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 23.07.2012 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2012 Marcin to jak z tym gniazdkiem;)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts