Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kawka:)

Chociaż Ty juz pewnie na tarasie co?

na jakim tarasie? u nas tylko 13stopni, siłą mnie na kawę na taki ziąb nie wygonisz.

A ja potrzebuje pomocy: gniazdko do zabudowanego piekarnika: robić ZA piekarnikiem czy niżej, za szufladą?

my gniazdka mamy zrobione za mikrofalą, tyle że nasza mikrofala to nie jest taka do zabudowy tylko zwykła stojąca więc nie ma problemu z dostaniem się do niego

od razu widać, że koleżanki dział ankietowy odwiedziły :)

ja zaraz wyruszam malować ogrodzenie, tzn odkręcać kolejne sztachety, drewutnia się robi więc jak skończę z panelami ogrodzeniowymi to zacznę malować drewutnię a jeszcze na przyszły tydzień akcja czarnoziem pewnie nas czeka :bash::bash::bash:

Dopiero teraz zauważyłam. Chyba żeby nam żal nie było że anie leżymy pod palmmi;)

o to, to...dobra Redakcja:)

Ale ja jeszcze chwileczka, jeszcze momencik i znikam na zasłużony urlop , a to istne szaleństwo, bo slubny ma całe 8 dni urlopu :) tyle to nie miał przez ostatnie dwa lata razem wzięte :)

od razu widać, że koleżanki dział ankietowy odwiedziły :)

ja zaraz wyruszam malować ogrodzenie, tzn odkręcać kolejne sztachety, drewutnia się robi więc jak skończę z panelami ogrodzeniowymi to zacznę malować drewutnię a jeszcze na przyszły tydzień akcja czarnoziem pewnie nas czeka :bash::bash::bash:

aaa ankieta...nie załapałam :oops:

To Pumpa, owocnego malowania i oby słońce Ci za bardzo nie świeciło, wiatr nie wiał i broń boże deszcz nie padał :)

a czym malujesz, ze słońce Ci nie straszne?

Ja też myslałam,że kasę wakacyjna przeznaczymy na podłogi, ale slubny powiedział veto. I będzie urlop, co prawda Bora Bora musi zaczekać, ale na wersję economy jakoś wyskrobiemy.

Cholera, a mogły by byc kafle do łazienki ;)

Ja też myslałam,że kasę wakacyjna przeznaczymy na podłogi, ale slubny powiedział veto. I będzie urlop, co prawda Bora Bora musi zaczekać, ale na wersję economy jakoś wyskrobiemy.

Cholera, a mogły by byc kafle do łazienki ;)

Jak nie Bora Bora to jakiś inny Zanzibar ?