Lukarna 06.08.2012 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 No tak ale pisała też że urlop najszybciej we wrześniu dostanie... Ale może jak Pumpa pisze - przeprowadza się Myślicie że by słowa do nas nie napisała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.08.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Kota nie ma a myszy harcują Przepraszam, ze się długo nie odzywałam, ale "nadejszla wiekopomna chwiła" i się PRZEPROWADZILIŚMY!!!! Zdjęcia porobię i jak znajdę kabel to wrzucę. W każdym razie dziękuję, że zaglądacie i odkopujecie komenty z czeluści;) PS. W kuchni jestem zakochana bez pamięci:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.08.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Kota nie ma a myszy harcują Przepraszam, ze się długo nie odzywałam, ale "nadejszla wiekopomna chwiła" i się PRZEPROWADZILIŚMY!!!! Zdjęcia porobię i jak znajdę kabel to wrzucę. W każdym razie dziękuję, że zaglądacie i odkopujecie komenty z czeluści;) PS. W kuchni jestem zakochana bez pamięci:yes: no w końcu dałaś znać, że żyjesz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.08.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Esiak, musze Cię zmartwić, ale moja kuchnia różni się od tej, którą pokazłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 06.08.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 To Ciebie jednak nie porwali? Jak nie to daj sie rowniez zakochać PS. No i gratuluje przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 06.08.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Esiak, musze Cię zmartwić, ale moja kuchnia różni się od tej, którą pokazłeś nie zmartwiłaś mnie... gratulacje z okazji przeprowadzki!!! czekamy na fotoooooooorelację..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 06.08.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Aga!!! Tak się nie robi, ja się DENERWOWAŁAM!!! Dobrze że Malka wróciła i Cię kosmitami postraszyła:D No a teraz już mi przeszło więc siadam i czekam:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 06.08.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Dobrze, ze jeszcze nie pojechałam nad jezioro... Witaj Aga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.08.2012 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Wiem, że tak sie nie robi, ale jakoś tak wyszło:oops: Obiecuję poprawę Cały sierpień jestem uziemiona w pracy,bo mam stażystkę pod opieką, wiec jak nie lipiec to potem dopiero we wrzesniu by sie udało kilka dni urlopu wyrwać. Trochę na wariata było, ale najważniejsze, ze już po wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 06.08.2012 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Dobrze, ze jeszcze nie pojechałam nad jezioro... Witaj Aga:) Witaj, jak tam po urlopie? Wypoczęłaś? Muszę nadrobic zaległości w Waszych dziennikach, ale trochę mi to zajmie, bo "płodni" jesteście bardzo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 06.08.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 ciesze się że wróciłaś no i oczywiście również GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.08.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 Aga - no to wróciłyśmy obie równocześnie Ps. do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 07.08.2012 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Zdjęcia porobię i jak znajdę kabel to wrzucę. Rozumiem, ze kabel gleboko pod ziemia i sie nie dokopałas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.08.2012 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Rozumiem, ze kabel gleboko pod ziemia i sie nie dokopałas heh... właśnie... to już tylko przez kabel fotki można zrzucać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2012 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 ciesze się że wróciłaś no i oczywiście również GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI!!!! Dziekuję Aga - no to wróciłyśmy obie równocześnie Ps. do wieczora Witaj, ciężko bez FM, nie? ;)Szczęściaro masz już net w domu. Byłam, widziałam i gratuluję Rozumiem, ze kabel gleboko pod ziemia i sie nie dokopałas heh... właśnie... to już tylko przez kabel fotki można zrzucać...? Wiedziałam, ze to nie jest wymówka dla Was;) Tak naprawdę to musze najpierw zdjęcia porobić żeby było co pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.08.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Esiak no ja inaczej niż przez kabel nie potrafię bo aparatem durnopstrykiem robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.08.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Esiak no ja inaczej niż przez kabel nie potrafię bo aparatem durnopstrykiem robię a laptopa masz..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.08.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 mam netbook'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.08.2012 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 mam netbook'a to pewnie ma wejście na kartę SD... wystarczy wyciągnąć ją z aparatu i włożyć do netbooka, a będzie widoczna jak pendrive... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.08.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Esiak, no proszę Cię... ja nie wiedziałabym gdzie tej karty w aparacie szukać : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts