Esiak 07.08.2012 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Esiak, no proszę Cię... ja nie wiedziałabym gdzie tej karty w aparacie szukać : no proszę Cię.... pewnie w tym samym miejscu co baterie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.08.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 aż poszłam do aparatu sprawdzić, milion razy baterie wymieniałam i nie widziałam i miałam prawo, u nas nie ma jej tam gdzie baterie, ale już znalazłam gdzie - zupełnie z innej strony obudowy. Do niczego nie było mi to potrzebne więc nawet się nie zastanawiałam od czego taka klapka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 07.08.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 no to już wiesz.... teraz tylko wyciągnąć kartę i włożyć do netbooka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.08.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 No ja tam swoje pokazuję na bieżąco, to Adze i Lukarnie potrzebne było doszkolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.08.2012 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Ja tym kablem to tylko probowalam usprawiedliwic brak zdjec, bo wiem gdzie karta jest:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.08.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witaj zwrócona GRATULUJĘ PRZEPROWADZKI!!!!!!! I wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia a teraz czekam na foty i bez wymówek proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 07.08.2012 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 przeprowadzka - to fantastycznie tu wszyscy za Tobą tęsknili i nawet teorie na temat Twojego porwania powstały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.08.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 (edytowane) To kiedy będą te zdjęcia:cool: Nie nie ma żadnej presji po tym jak napisałaś, ze się zakochałaś we własnej kuchni:) spokojnie możemy poczekać Tylko nie przeginaj;) Taka jestem ostatnio zakręcona, ze tylko ja zapomniałam Ci pogratulować Gratuluję Przeprowadzki i z całego serca życzę szczęścia w swoim miejscu na ziemi Edytowane 7 Sierpnia 2012 przez Ardea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.08.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Nie nie ma żadnej presji po tym jak napisałaś, ze się zakochałaś we własnej kuchni:) spokojnie możemy poczekać Niee, nie mamy zadnej presji, tak jak napisała Ardea, kompletnie zadnej, nic a nic :bash::mad::mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Dziekuję wszystkim za gratulacje. Kochani jesteście A skoro wcale nie nalegacie to możecie nie zaglądać do dziennika, gdzie wrzuciłam fotki kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.08.2012 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Fiu Fiu Pani dałaś czadu- kuchnia podoba mni się W moim stylu, jest i funkcjonalnie i ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Fiu Fiu Pani dałaś czadu- kuchnia podoba mni się W moim stylu, jest i funkcjonalnie i ładnie Taka nudna i biała. W sumie nic szczególnego;) I jak widąc trzeba jeszcze co nieco porobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 08.08.2012 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 wow, jaka świecąca..... a tak poważnie bardzo ładnie wyszła... to jednak piekarnik nie w słupku...? czym się kierowałaś...? wiszących szafek już żadnych nie będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 wow, jaka świecąca..... a tak poważnie bardzo ładnie wyszła... Jasne, jasne:P to jednak piekarnik nie w słupku...? czym się kierowałaś...? wiszących szafek już żadnych nie będzie? A tym sie kierowałam, że tam mam komin, który odstaje 14cm od ściany i nie było opcji zmieścić tam piekarnika, a jedynie mikrofalę. Szafkę wiszącą mam jedną w rogu i jest na tyle duża (szer. 90cm), że mieści cały stos kubków, filiżanek, talerzyków do ciasta, herbat, kaw itp. Resztę mam w szufladach i nawet miejsca zostało. Wszystkim niezdecydowanym polecam magic corner i le mans - całkiem sporo można upchać w narożnych szafkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 08.08.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Aga - bardzo ładna kuchnia I widzę swoją szufelkę automatyczną Ja o tym chlapaniu tez sie nasłuchałam ale postawiłam na swoim i nie żałuję. Okno mam schlapane ale od deszczu na zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Aga - bardzo ładna kuchnia I widzę swoją szufelkę automatyczną Ja o tym chlapaniu tez sie nasłuchałam ale postawiłam na swoim i nie żałuję. Okno mam schlapane ale od deszczu na zewnątrz Dziekuję To chyba jest już nasza szufelka automatyczna;) Z tym oknem jest dokładnie jak piszesz. Raczej deszczu sie trzeba bać a nie kranu:cool: Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 08.08.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Bardzo ładna kuchnia, w sumie czułabym się prawie jak u siebie hehehe. A co będzie nad okapem? I co to za blat byś jeszcze napisała, taki ińszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Pumpa, ja u Ciebie też jak w domu bym sie czułą Okap będzie obudowany taka blachą, która jest w komplecie z okapem. Na tym zdjeciu jeszcze nie jest założona. Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.08.2012 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Blat Lupusa F353, wygląda trochę jak beton.Tu zdjecie ze strony Lupusa:http://lupus.eu/uploaded/news_pictures/thumb_pic_377521666_f353.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 08.08.2012 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 (edytowane) Aga - masz piękny widok zarówno na kuchnię jak i przez kuchenne okna na ogród Jest super! Ps. Gdzie masz lodówkę? Edytowane 8 Sierpnia 2012 przez ewanz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts