Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To kiedy będą te zdjęcia:cool::) Nie nie ma żadnej presji po tym jak napisałaś, ze się zakochałaś we własnej kuchni:) spokojnie możemy poczekać;)

Tylko nie przeginaj;)

Taka jestem ostatnio zakręcona, ze tylko ja zapomniałam Ci pogratulować :oops:

Gratuluję Przeprowadzki i z całego serca życzę szczęścia w swoim miejscu na ziemi

Edytowane przez Ardea

wow, jaka świecąca..... :p

a tak poważnie bardzo ładnie wyszła... :)

Jasne, jasne:P

to jednak piekarnik nie w słupku...? czym się kierowałaś...?

wiszących szafek już żadnych nie będzie?

A tym sie kierowałam, że tam mam komin, który odstaje 14cm od ściany i nie było opcji zmieścić tam piekarnika, a jedynie mikrofalę.

Szafkę wiszącą mam jedną w rogu i jest na tyle duża (szer. 90cm), że mieści cały stos kubków, filiżanek, talerzyków do ciasta, herbat, kaw itp. Resztę mam w szufladach i nawet miejsca zostało.

Wszystkim niezdecydowanym polecam magic corner i le mans - całkiem sporo można upchać w narożnych szafkach.

Aga - bardzo ładna kuchnia :yes: I widzę swoją szufelkę automatyczną ;)

Ja o tym chlapaniu tez sie nasłuchałam ale postawiłam na swoim i nie żałuję. Okno mam schlapane ale od deszczu na zewnątrz :rotfl:

Dziekuję :hug: To chyba jest już nasza szufelka automatyczna;)

Z tym oknem jest dokładnie jak piszesz. Raczej deszczu sie trzeba bać a nie kranu:cool:

Edytowane przez agalind