cronin 13.08.2012 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Pięknie wyszło Proszę Pani domowo, ale z klasą, elegancko ale ciepło Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego w nowym Domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2012 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Aguś rzadko się odzywam, ale od początku podczytuję i twoje wnętrza są jak dla mnie idealne! stonowane, spokojne, kuchnia i łazienki normalnie takie jakbym sama chciała mieć jest pięknie, ze zdjęć bije taki spokój, można na pewno u Ciebie odpocząć Gratuluję przeprowadzki!!! Na pewno już o tym pisałaś, ale nie przebrnę przez tyle komentów wstecz, jakie płytki masz w łazienkach? Bardzo mi miło, że sie podoba:) Nie chciałam wnętrz przeładowanych, tylko takie gdzie mozna odpocząć i dobrze się czuć. Cieszę sie, ze sie udało. W dolnej łazience na ścianie Paradyż Masto Bianco, a na podłodze Masto Grys. W górnej łazience mamy Nowa Galę Oriental 02. Z obu wyborów jestem bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.08.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Aga, zazdroszczę pięknie uporządkowanego terenu wokół pięknego i zamieszkanego domu:)Widok przez połaciówki magiczny, taki kawałek nieba, bardzo się cieszę, że ja mam. Może skoro budowa zakończona warto stworzyć galerię... Twoje wnętrza zasługują na to, żeby być wzorami dobrego smaku, bo wyróżniają się klasą wśród forumowopodobnych, "inspirowanych" wnętrz. Wszystkiego dobrego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Pięknie wyszło Proszę Pani domowo, ale z klasą, elegancko ale ciepło Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego w nowym Domu Dziekować, dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.08.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 ależ masz już ładnie w koło domu! sami tak super rozgrabiliście idealnie równo czy sprzęt wjeżdżał cięższy? No i też mi się wejście do domu podoba mimo że ja ogólnie schodów do domu nie lubię i u siebie za nic nie chciałam. A jakie ogrodzenie będziecie mieli? No i gdzie włazisz zrobić takie fajne foty na dom z wysokości? Chyba nie na drzewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.08.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Aga, sama projektowałaś układ kostki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2012 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Aga, zazdroszczę pięknie uporządkowanego terenu wokół pięknego i zamieszkanego domu:) Widok przez połaciówki magiczny, taki kawałek nieba, bardzo się cieszę, że ja mam. Może skoro budowa zakończona warto stworzyć galerię... Twoje wnętrza zasługują na to, żeby być wzorami dobrego smaku, bo wyróżniają się klasą wśród forumowopodobnych, "inspirowanych" wnętrz. Wszystkiego dobrego:) Wiesz co,. ja i tak już dużo pokazałam jak na mnie;) Zamieszkałe wnętrza zobaczy grono wtajemniczonych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 ależ masz już ładnie w koło domu! sami tak super rozgrabiliście idealnie równo czy sprzęt wjeżdżał cięższy? No i też mi się wejście do domu podoba mimo że ja ogólnie schodów do domu nie lubię i u siebie za nic nie chciałam. A jakie ogrodzenie będziecie mieli? No i gdzie włazisz zrobić takie fajne foty na dom z wysokości? Chyba nie na drzewo Trochę pomogła nam koparka;) a potem sami grabiliśmy. Ogrodzenia na razie nie robimy, ale ostatecznie bedzie podobne do Twojego i Ardei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Aga, sama projektowałaś układ kostki? Sama i mimo, ze nie byłam przekonana do tych lamówek chyba nie jest źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.08.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ja też nie lubię lamówek, ale próbowałam sobie wyobrazić jakby było bez nich i myślę, że lepiej gdy są. Powtarzają kolorystykę domu i porządkują przestrzeń. Bardzo mi się podoba zieleń przy podestach:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.08.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Myślę że bez tych lamówek byłoby za ciemno i za smutno. Ja też do tej białej wstawki u mnie nie byłam przekonana ale wiem, że panowie mieli rację i jestem zadowolona że się ich posłuchałam A z koparką to zazdroszczę, u nas za mało miejsca żeby bobcatem wjechać i wszystko trzeba było na taczki ładować i po działce rozwozić. No i nasza ziemia nie jest taka ładna jak Twoja, facet nas oszukał i nie przywiózł prawdziwego czarnoziemu tylko barachło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Ja też nie lubię lamówek, ale próbowałam sobie wyobrazić jakby było bez nich i myślę, że lepiej gdy są. Powtarzają kolorystykę domu i porządkują przestrzeń. Bardzo mi się podoba zieleń przy podestach:yes: Trochę tej kostki jest, więc nie dało się zrobić bez pasków. A zielone chciałam mieć i mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.08.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 a napisz mi jeszcze, jak rozwiązałaś sprawę z wycieraczką? masz ją w kostkę wmontowaną czy tylko tak "prowizorycznie" tą białą wstawiałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Wstawiliśmy taką gotową kratkę metalową (z Casto) w kostkę. Moge zrobić z bliska zdjęcie i jutro Ci pokazać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
msdracula 13.08.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Dzięki za info dot. płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 13.08.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Jeśli nie będzie to problem to chętnie bym zobaczyła. U mnie w sklepie takim z art. domowymi metalowa wycieraczka kosztowała 270zł i była koszmarnie brzydka także ostatecznie nie mamy w ogóle wycieraczki przy wejściu co już widzę jest kiepskim rozwiązaniem i stąd dywanik taki z ikei pojawił się przy wejściu do domu ale od strony pomieszczenia (u nas drzwi otwierają się na zewn i na kostce pod drzwiami wycieraczka się nie zmieści) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.08.2012 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a030.gif A mnie się jakoś tak smutno zrobiło jak napisałaś, że zamykasz dziennik. Ale w głębi duszy cieszę się razem z Wami tą przeprowadzką http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif I trzymam za słowo, że nie znikasz z FM. Możesz już się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Wszystkiego najlepszego w nowym domku http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2012 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a030.gif A mnie się jakoś tak smutno zrobiło jak napisałaś, że zamykasz dziennik. mnie też http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a030.gif, strasznie jestem ciekawa ogródka i ogrodzenia.....ale dam radę okiełznac ciekawość Piekna kostka, tak uporządkowana i przejrzysta - bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2012 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a030.gif A mnie się jakoś tak smutno zrobiło jak napisałaś, że zamykasz dziennik. Ale w głębi duszy cieszę się razem z Wami tą przeprowadzką http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a115.gif I trzymam za słowo, że nie znikasz z FM. Możesz już się odnaleźć w nowej rzeczywistości? Wszystkiego najlepszego w nowym domku http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/n025.gif Kiedyś trzeba zakończyć etap budowy i zacząć zwyczajne życie w zwyczajnym domu:) Mieszka sie fajnie, z aklimatyzacją nie mieliśmy żadnych problemów. Cały czas mamy też co robić, więc nie ma czasu sie znudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.08.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 mnie też http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a030.gif, strasznie jestem ciekawa ogródka i ogrodzenia.....ale dam radę okiełznac ciekawość Piekna kostka, tak uporządkowana i przejrzysta - bardzo mi sie podoba Zaspokoję Twoją ciekawosć w stosownym czasie;) Kostka taka uporządkowa, ze aż nudna, jak jej właścicielka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts