Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Zaspokoję Twoją ciekawosć w stosownym czasie;)

Kostka taka uporządkowa, ze aż nudna, jak jej właścicielka;)

Moja ciekawość jest usatysfakcjonowana taka obietnicą :lol:

a ja strasznie lubi\e tak nudne rzeczy i tak nudnych ludzi :)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga to teraz ja:)

Jestem uspokojona Twoją obietnicą i wcale mi nie smutno że zamykasz Dziennik:p

Tylko trzymam Cię za słowo, pamiętaj:)

I wiesz co... dziewczyny (i chłopaki;)) już Ci wszystkie miłe słowa napisali...

Ja od siebie tylko dodam, że na mnie największe wrażenie zrobiły 2 rzeczy: ławeczka przed wejściem (widzę Cię jak tam sobie siedzisz z książką) i widok przez okno sypialni... Te dwie rzeczy dla mnie świadczą o tym że ten dom już zyje:hug:

Dobra koniec czułości;)

Malka powiedz skąd masz taką fajowską łzawą emotę????

W dolnej łazience blat podwieszony 140cm z szufladą na długości i na to stawiana umywalka/kolor dąb naturalny/. W górnej szafka pod 2 umywalki (ok. 180cm) i pod każdą 3 szuflady; kolor zbliżony do okien, czyli coś w stylu złoty dąb.

Witaj. Świetna ta szafka na 2 umywalki. :-) Rozumiem że robiona jest na zamówienie na wymiar przez jakiegoś sprytnego stolarza? Można wiedzieć jaki jest rząd ceny za takie cudo? :-)

Czesc Aga, zdjecia domu boskie. Wygladaja jak wizualka z biura projektowgo, tak wymuskane masz wszystko:)

Ciesze sie, ze juz jestescie u siebie- oby sie mieszkalo jak najlepiej, najwygodniej no i mam nadzieje, ze mnie wtajemniczysz we wnetrza.

A ze koniec dziennika, szkoda, aczkolwiek mam nadzieje ze nadal bedziesz na FM :)

Czesc Aga, zdjecia domu boskie. Wygladaja jak wizualka z biura projektowgo, tak wymuskane masz wszystko:)

Ciesze sie, ze juz jestescie u siebie- oby sie mieszkalo jak najlepiej, najwygodniej no i mam nadzieje, ze mnie wtajemniczysz we wnetrza.

A ze koniec dziennika, szkoda, aczkolwiek mam nadzieje ze nadal bedziesz na FM :)

Dzieki, pisałam przecież, że tak uporządkowane, że az nudne;) Jak już pisałam z FM nie znikam, więc dalej będę bazgrać ludziom w komentach:D

PS. Jesteś na liście wtajemniczonych:cool:

Pumpa, speszeli for ju:

http://img854.imageshack.us/img854/4871/img0003yc.jpg

http://img138.imageshack.us/img138/8163/img0004oq.jpg

Zdjecia robiłam ciemną nocą, ale chyba widać co trzeba. Taka kratka 50x70cm w casto coś koło 100zl kosztowała. Składa sie z metalowej obudowy i w to wkłada się kratkę.

Aga to teraz ja:)

Jestem uspokojona Twoją obietnicą i wcale mi nie smutno że zamykasz Dziennik:p

Tylko trzymam Cię za słowo, pamiętaj:)

I wiesz co... dziewczyny (i chłopaki;)) już Ci wszystkie miłe słowa napisali...

Ja od siebie tylko dodam, że na mnie największe wrażenie zrobiły 2 rzeczy: ławeczka przed wejściem (widzę Cię jak tam sobie siedzisz z książką) i widok przez okno sypialni... Te dwie rzeczy dla mnie świadczą o tym że ten dom już zyje:hug:

Dobra koniec czułości;)

Malka powiedz skąd masz taką fajowską łzawą emotę????

Nie martw się tak, bo zobaczysz co trzeba;)

Ogólnie to nie jestem fanką schodów przed wejściem i najlepiej ich bym nie zrobiła, ale spadek byłby taki, zę zimą na tyłku bym zjeżdżała do auta:lol2:No wiec jak juz muszą być schody to jak najmniej i jak najszersze stopnie. Tym oto sposobem znalazło się idelane miejsce na ławeczke przed wejściem. Ta jest tymczasowa, ale na pewno coś tam będzie stało. No i mam z niej piękny widok na zachód słońca:)

Widok za oknem dziś był taki sobie, bo deszcz padał, ale ciągle robi na mnie wrażenie: wieczorem gwiazdy, rano słońce. Uwielbiam tą moją chatynkę:)

Aaa, i mamy na działce dzikiego lokatora. Obok wyjścia na taras(którego jeszcze nie ma;)) jest mała kupka piachu i co wieczór młody zajac w niej śpi. Wykopuje sobie mały dołek, pakuje do niego kuperek i tylko głowa wystaje:lol2:

Edytowane przez agalind

Widok za oknem dziś był taki sobie, bo deszcz padał, ale naprawdę robi wrażenie: wieczorem gwiazdy, rano słońce. Uwielbiam tą moją chatynkę:)

i tak powinno być, że jesteś zakochana we własnym domku... :)

nie po to człowiek tyle poświęca na budowę wymarzonego domu, aby po zakończeniu budowy myśleć już o kolejnym (niby lepszym)... ;)

ukradłam Roci :oops:

Zaradna Malka:D

Tez o tym pomyślałam:)

Zróbcie i dla mnie:)

Mam za chwile trudną rozmowę z klientem a potem kontrolę Ważnych Pań to może raczej melisa??

;)

Ogólnie to nie jestem fanką schodów przed wejściem i najlepiej ich bym nie zrobiła, ....

..... Uwielbiam tą moją chatynkę:)

Aaa, i mamy na działce dzikiego lokatora. Obok wyjścia na taras(którego jeszcze nie ma;)) jest mała kupka piachu i co wieczór młody zajac w niej śpi. Wykopuje sobie mały dołek, pakuje do niego kuperek i tylko głowa wystaje:lol2:

My trochę obniżyliśmy budynek i teraz wyszło tak, że wejście będziemy mieli praktycznie z poziomu działki... Niby fajnie ale mały podeścik chociaż zrobimy żeny ban sie woda do wiatrołapu nie lała z drogi;)

Lepszy zając niż stado kotów;)

I Esiak ma rację z tym co napisał:)

A w ogóle to cześć:)

i tak powinno być, że jesteś zakochana we własnym domku... :)

nie po to człowiek tyle poświęca na budowę wymarzonego domu, aby po zakończeniu budowy myśleć już o kolejnym (niby lepszym)... ;)

Pewnie znajdą sie rzeczy,które można zrobić inaczej, ale szczerze to nie wyobrażam sobie zaczynać wszytskiego od nowa. Fajnie było budować, ale teraz marzy mi sie życie bez wariackiego tempa i biegania. Czas cieszyc sie tym co mamy:)