malka 13.08.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Zaspokoję Twoją ciekawosć w stosownym czasie;) Kostka taka uporządkowa, ze aż nudna, jak jej właścicielka;) Moja ciekawość jest usatysfakcjonowana taka obietnicą a ja strasznie lubi\e tak nudne rzeczy i tak nudnych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.08.2012 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Aga to teraz ja:) Jestem uspokojona Twoją obietnicą i wcale mi nie smutno że zamykasz Dziennik:pTylko trzymam Cię za słowo, pamiętaj:) I wiesz co... dziewczyny (i chłopaki;)) już Ci wszystkie miłe słowa napisali...Ja od siebie tylko dodam, że na mnie największe wrażenie zrobiły 2 rzeczy: ławeczka przed wejściem (widzę Cię jak tam sobie siedzisz z książką) i widok przez okno sypialni... Te dwie rzeczy dla mnie świadczą o tym że ten dom już zyje:hug: Dobra koniec czułości;) Malka powiedz skąd masz taką fajowską łzawą emotę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2012 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Malka powiedz skąd masz taką fajowską łzawą emotę???? ukradłam Roci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 13.08.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Kradziejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebastek09 13.08.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 W dolnej łazience blat podwieszony 140cm z szufladą na długości i na to stawiana umywalka/kolor dąb naturalny/. W górnej szafka pod 2 umywalki (ok. 180cm) i pod każdą 3 szuflady; kolor zbliżony do okien, czyli coś w stylu złoty dąb. Witaj. Świetna ta szafka na 2 umywalki. Rozumiem że robiona jest na zamówienie na wymiar przez jakiegoś sprytnego stolarza? Można wiedzieć jaki jest rząd ceny za takie cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.08.2012 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Czesc Aga, zdjecia domu boskie. Wygladaja jak wizualka z biura projektowgo, tak wymuskane masz wszystko:) Ciesze sie, ze juz jestescie u siebie- oby sie mieszkalo jak najlepiej, najwygodniej no i mam nadzieje, ze mnie wtajemniczysz we wnetrza. A ze koniec dziennika, szkoda, aczkolwiek mam nadzieje ze nadal bedziesz na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.08.2012 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Witaj. Świetna ta szafka na 2 umywalki. Rozumiem że robiona jest na zamówienie na wymiar przez jakiegoś sprytnego stolarza? Można wiedzieć jaki jest rząd ceny za takie cudo? Witam, wyślę Ci na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.08.2012 05:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Czesc Aga, zdjecia domu boskie. Wygladaja jak wizualka z biura projektowgo, tak wymuskane masz wszystko:) Ciesze sie, ze juz jestescie u siebie- oby sie mieszkalo jak najlepiej, najwygodniej no i mam nadzieje, ze mnie wtajemniczysz we wnetrza. A ze koniec dziennika, szkoda, aczkolwiek mam nadzieje ze nadal bedziesz na FM Dzieki, pisałam przecież, że tak uporządkowane, że az nudne;) Jak już pisałam z FM nie znikam, więc dalej będę bazgrać ludziom w komentach:D PS. Jesteś na liście wtajemniczonych:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.08.2012 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 no to kawa z rana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.08.2012 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Pumpa, speszeli for ju: http://img854.imageshack.us/img854/4871/img0003yc.jpg http://img138.imageshack.us/img138/8163/img0004oq.jpg Zdjecia robiłam ciemną nocą, ale chyba widać co trzeba. Taka kratka 50x70cm w casto coś koło 100zl kosztowała. Składa sie z metalowej obudowy i w to wkłada się kratkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.08.2012 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 no to kawa z rana... Tez o tym pomyślałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.08.2012 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 (edytowane) Aga to teraz ja:) Jestem uspokojona Twoją obietnicą i wcale mi nie smutno że zamykasz Dziennik:p Tylko trzymam Cię za słowo, pamiętaj:) I wiesz co... dziewczyny (i chłopaki;)) już Ci wszystkie miłe słowa napisali... Ja od siebie tylko dodam, że na mnie największe wrażenie zrobiły 2 rzeczy: ławeczka przed wejściem (widzę Cię jak tam sobie siedzisz z książką) i widok przez okno sypialni... Te dwie rzeczy dla mnie świadczą o tym że ten dom już zyje:hug: Dobra koniec czułości;) Malka powiedz skąd masz taką fajowską łzawą emotę???? Nie martw się tak, bo zobaczysz co trzeba;) Ogólnie to nie jestem fanką schodów przed wejściem i najlepiej ich bym nie zrobiła, ale spadek byłby taki, zę zimą na tyłku bym zjeżdżała do auta:lol2:No wiec jak juz muszą być schody to jak najmniej i jak najszersze stopnie. Tym oto sposobem znalazło się idelane miejsce na ławeczke przed wejściem. Ta jest tymczasowa, ale na pewno coś tam będzie stało. No i mam z niej piękny widok na zachód słońca:) Widok za oknem dziś był taki sobie, bo deszcz padał, ale ciągle robi na mnie wrażenie: wieczorem gwiazdy, rano słońce. Uwielbiam tą moją chatynkę Aaa, i mamy na działce dzikiego lokatora. Obok wyjścia na taras(którego jeszcze nie ma;)) jest mała kupka piachu i co wieczór młody zajac w niej śpi. Wykopuje sobie mały dołek, pakuje do niego kuperek i tylko głowa wystaje:lol2: Edytowane 14 Sierpnia 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.08.2012 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Widok za oknem dziś był taki sobie, bo deszcz padał, ale naprawdę robi wrażenie: wieczorem gwiazdy, rano słońce. Uwielbiam tą moją chatynkę i tak powinno być, że jesteś zakochana we własnym domku... nie po to człowiek tyle poświęca na budowę wymarzonego domu, aby po zakończeniu budowy myśleć już o kolejnym (niby lepszym)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.08.2012 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 ukradłam Roci Zaradna Malka:D Tez o tym pomyślałam:) Zróbcie i dla mnie:) Mam za chwile trudną rozmowę z klientem a potem kontrolę Ważnych Pań to może raczej melisa?? Ogólnie to nie jestem fanką schodów przed wejściem i najlepiej ich bym nie zrobiła, .... ..... Uwielbiam tą moją chatynkę Aaa, i mamy na działce dzikiego lokatora. Obok wyjścia na taras(którego jeszcze nie ma;)) jest mała kupka piachu i co wieczór młody zajac w niej śpi. Wykopuje sobie mały dołek, pakuje do niego kuperek i tylko głowa wystaje:lol2: My trochę obniżyliśmy budynek i teraz wyszło tak, że wejście będziemy mieli praktycznie z poziomu działki... Niby fajnie ale mały podeścik chociaż zrobimy żeny ban sie woda do wiatrołapu nie lała z drogi;) Lepszy zając niż stado kotów;) I Esiak ma rację z tym co napisał A w ogóle to cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.08.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 cześć, cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.08.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 no to kawka zaparzona... częstujcie się http://creoflick.net/images/latte-art-6062.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 14.08.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 MniamA gdzie ciastko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.08.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Mniam A gdzie ciastko?? nie jadam słodkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.08.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 i tak powinno być, że jesteś zakochana we własnym domku... nie po to człowiek tyle poświęca na budowę wymarzonego domu, aby po zakończeniu budowy myśleć już o kolejnym (niby lepszym)... Pewnie znajdą sie rzeczy,które można zrobić inaczej, ale szczerze to nie wyobrażam sobie zaczynać wszytskiego od nowa. Fajnie było budować, ale teraz marzy mi sie życie bez wariackiego tempa i biegania. Czas cieszyc sie tym co mamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 14.08.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 A podziwiałaś przez okno w sypialni spadające gwiazdy? Ja stałam na tarasie a właściwie latałam od jednej do drugiej strony i ponoć piałam jak dziecko z radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts