Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Zróbcie i dla mnie:)

Mam za chwile trudną rozmowę z klientem a potem kontrolę Ważnych Pań to może raczej melisa??

;)

Na wizytę Ważnych Pań to może seteczka lepsza?;)

My trochę obniżyliśmy budynek i teraz wyszło tak, że wejście będziemy mieli praktycznie z poziomu działki... Niby fajnie ale mały podeścik chociaż zrobimy żeny ban sie woda do wiatrołapu nie lała z drogi;)

U nas ten róg działki akurat trochę niżej jest, więc trzeba było coś zrobić. Najważniejsze, ze całe tony piachu nie noszą sie juz do domu.

Lepszy zając niż stado kotów;)

Na razie mamy ubaw, ale jak nam rodzinę sprowadzi to pewnie zmienimy zdanie;)

I Esiak ma rację z tym co napisał:)

Esiak zawsze ma rację:yes:

A w ogóle to cześć:)

Cześć

:)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a w ogóle to dzięki za poglądową fotkę kratki, u nas były tylko jakieś systemowe i drogie, ta twoja bardzo przyzwoita i w sumie mi też by pasowała, ale już musztarda po obiedzie :(

Kiedyś jak Ci się kostka znudzi to sobie zrobisz;)

U nas drzwi na zewnątrz sie otwierają i nie zmieściłaby się standardowa wycieraczka dlatego zdecydowaliśmy sie na to.

u nas był deszcz spadających gwiazd w niedzielę w nocy, ja widziałam w sumie 5 ale na 3 były życzenia bo 2 pierwsze to był gwiezdny falstart. Mój mąż wypatrzył w prawdzie tylko 2 sztuki ale miał lepszy refleks od razu ;)

To i tak nieźle. Może zacznij w totka grać;)

To ja też podpinam się na kawę od Esiaka:) Aga, tym razem dwa pytania;) Jak masz rozplanowane szafki pod zlewem, czy zmywarka bezpośrednio sąsiaduje z koszem? I drugie: czy ta wycieraczka daje się bez problemu podnieść, żeby pod nią sprzątnąć? Pierwszy raz widzę takie rozwiązanie i bardzo by mi pasowało.

To ja też podpinam się na kawę od Esiaka:) Aga, tym razem dwa pytania;) Jak masz rozplanowane szafki pod zlewem, czy zmywarka bezpośrednio sąsiaduje z koszem? I drugie: czy ta wycieraczka daje się bez problemu podnieść, żeby pod nią sprzątnąć? Pierwszy raz widzę takie rozwiązanie i bardzo by mi pasowało.

W kuchni mam od lewej szuflady, piekarni, szuflady, lemans w rogu, szuflada z koszem na smieci, zmywarka, magic corner, cargo 30cm, lodowka, szuflady. Nie mozna miec zmywarki obok kosza?

Ta kratke mozna spokojnie podniesc i wybrac piach jaki sie tam zebral.

Można:) Nawet tak chyba wszyscy mają. Co sądzisz o takim układzie: kosz potem szafka i dopiero zmywarka? tak żeby stanąć między koszem a zmywarką, no wiesz wrzucam do kosza i od razu bach do zmywarki i mogę mieć otwarte to i to?

W sumie dokładnie tak robię, kosz wysuwam, otwieram zmywarkę i wyrzucam do kosza resztki a talerz laduje do zmywarki. Wiecej miejsca mi nie potrzeba, ale pewnie jakbym miala to tez byloby dobrze. Wszytsko zalezy od prefrencji.

Ja tak miałam w poprzednim mieszkaniu: kosz w szafce narożnikowej i zaraz obok zmywarka i nie było problemów - ale to kwestia przyzwyczajenia bo jak moja mama coś robiła to się motała trochę;)

A teraz (chyba) zrobię tak: kosz w narożnikowej, szafka i dopiero zmywarka. Będą miała jak wygodnie staną pomiędzy:)

Myślę że obydwa rozwiązania są OK:)

Tak sobie wymyśliłam, bo chyba byłoby mi wygodniej i cieszę się, że aprobujecie:)

U mnie szuflady - szuflady - szuflady - le mans - sortownik - cargo - zmywarka:)

Zatwierdzone:cool:

A propos szafek narożnikowych, to nie wyobrażam sobie mieć tam zwykłe półki. Le mans czy magic to naprawdę super rozwiązanie, choć muszę przyznać racje jednemu stolarzowi, że le mans lepiej wykorzystuje przestrzeń w szafce.