pumpaluna 16.08.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ja mam najzwyklejszy kosz na śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ja mam najzwyklejszy kosz na śmieci. Mój też sam nie utylizuje śmieci;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 16.08.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 pullboy ( o których pisała Ardea) to też zwykłe pojemniki ( tylko drozsze niestety niż zwykłe prostokatne wiaderko) no i sa w układzie systemowym, a to bardzo wygodne. Ja niestety kwestię kosza niezbyt dobrze przemyślałam i teraz muszę otwierać dwoje drzwiczek w szafce narożnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Wszystkie pierdoły, typu uchwyty, pojemniki na chemię, sortowniki, przegródki na talerze itp. mam w cenie kuchni. Jedyne do czego przekonał mnie stolarz to servo drive w szafce z odpadkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 najzwyklejszy w sensie wiadro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Pamiętam, jak mówiłaś, ze potrafisz stopą szafkę otworzyć, ja zawsze miałam wymazane drzwiczki przy koszu, wiec teraz będzie taki bajer:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 i dalej tak robię, otwieram stopą, zamykam kolanem czy łokciem, myk myk nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 16.08.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ja nie pomyslałam o servo drive, a teraz widzę, że by się przydało, bo najczęściej gdy chcę cos wyrzucic do kosza, to mam brudne ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 16.08.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 i dalej tak robię, otwieram stopą, zamykam kolanem czy łokciem, myk myk nie ma czasu Lukarna - fajny ten twój nowy patent na servo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ekhm to mój program autorski a nie Luki, także tego ekhm a poważnie mówiąc to ja nawet poprosiłam żeby mi taki luźniejszy zawias ten co domyka i odpuszcza tam wsadzili bo ja muszę mieć łatwy dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 16.08.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 ojej sorry - nie wiem jak mogłam popełnić takie faux pas! Ale wierz mi, że myślałam o Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 16.08.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 najzwyklejszy w sensie wiadro wróciłam do tego wpisu bo, wiadro kojarzy mi się nieodparcie z takim ocynkowanym, a o plastikowych mówie "wiaderko" - a ty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ewa wiesz wiaderko to takie do piaskownicy a u mnie stoi wiadro regularnych rozmiarów, ale dobra będzie obrazowo na wszystkie mam curvera takiego większego KLIK a na plastiki coś takiego ale trochę o większej pojemności KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ten kosz, bo ja na to mówię kosz na śmieci, o wdzięcznej nazwie mam teraz identyczny. I zawsze pokrywa jest brudna, zwłaszcza, gdy moje dziecko wyrzuca wieczka od jogurtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 16.08.2012 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ardea dlatego ja zdjęłam pokrywę i mam i kosz i wiaderko otwarte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.08.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Ardea dlatego ja zdjęłam pokrywę i mam i kosz i wiaderko otwarte Też tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 16.08.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 wieczka od jogurtów i gumy do zucia - zmorra!! I jeszcze struzyny z kredek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.08.2012 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Mam servo drive i polecam bardzo. Pyk kolankiem i kosz wyjeżdża:D Tylko trzeba pamiętać o dodatkowym gniazdku elektrycznym. Ja wstawiłam kosze z IKEA (Rationell). A tak wogle to witam się piątkowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.08.2012 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Trawka zaczyna wschodzić!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 17.08.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Mam nadzieję, że moja też wzejdzie po weekendzie i wróble jej nie wydziobią. Ma być kilka ładniejszych dni, ziemia wilgotna a dodatkowo podlejemy to może i u mnie coś więcej niż zielsko się zazieleni. A słuchaj, miałaś na tej ziemi chwasty czy kupiłaś odchwaszczoną i odkwaszoną? bo nam oszust sprzedał czarnoziem mieszany z polną ziemią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts