Ardea 06.09.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2012 Luka, co ja czytam - nie chce Ci się do mnie latac;) Niegrzeczna Lukarna, taką przykrośc mi sprawic;) Aga, wykładzin nie lubię, ale w sypialni to co innego, tam jest bardzo pożądana i Twoja bardzo ładna, puszysta i ma łagodny kolorek - bardzo fajnie.Żaluzje super, też będę takie miała;) To było oczywiste od początku budowy, tylko nie wiedziałam że uda się kupic od razu na wszystkie okna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 07.09.2012 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 (edytowane) Aga, wykładzin nie lubię, ale w sypialni to co innego, tam jest bardzo pożądana i Twoja bardzo ładna, puszysta i ma łagodny kolorek - bardzo fajnie. Żaluzje super, też będę takie miała;) To było oczywiste od początku budowy, tylko nie wiedziałam że uda się kupic od razu na wszystkie okna;) Wykładzinę toleruję tylko i wyłącznie w sypialni. Nigdzie indziej sobie nie wyobrażam. To było must have męża (czego sie nie robi zeby był zadowolony) Fakt, że jest mięciutka i poranne wstawanie całkiem przyjemne. Edytowane 7 Września 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.09.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Luka, co ja czytam - nie chce Ci się do mnie latac;) Niegrzeczna Lukarna, taką przykrośc mi sprawic;) Ardea dobrze że emoty wstawiłaś bo już myslałam że Ty tak naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 07.09.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 mój mąż przybąkiwał o wykładzinie w sypialni ale jak mu pokazałam jedyną, która w grę wchodz (b.wysoki włos) i i zapowiedziałam że potrzebuję odkurzacza wodnego i będzie odkurzał codziennie to zbastował i stwierdził że nawet dywaników koło łóżka już mieć nie musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.09.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Wykładzina w sypialni jest ok., chociaż ja nie będę miała nigdzie. Lukarna, ale wpadaj do mnie czasami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 07.09.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ja chętnie będę do Ciebie zaglądać bo słowo "wpaść" w moim słowniku nie istnieje z różnych względów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 07.09.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 To zaplanuj i zaglądaj, ale wpadanie też ma dużo uroku;) (chyba) ja - nudziara wszystko planuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 07.09.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2012 Ja chętnie będę do Ciebie zaglądać bo słowo "wpaść" w moim słowniku nie istnieje z różnych względów:D Przyszłam oglądnąć wykładzinę, żaluzje...a tu Luka szaleje ze swoimi skojarzeniami Bardzo przytulnie się u Was zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.09.2012 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 (edytowane) Przyszłam oglądnąć wykładzinę, żaluzje...a tu Luka szaleje ze swoimi skojarzeniami Bardzo przytulnie się u Was zrobiło Edytowane 10 Września 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 10.09.2012 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 To zaplanuj i zaglądaj, ale wpadanie też ma dużo uroku;) (chyba) ja - nudziara wszystko planuję. Ty chyba moją "zaginioną" siostrą jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.09.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 Ty chyba moją "zaginioną" siostrą jesteś Witaj siostro:) zawsze chciałam miec rodzeństwo:) Siostrze nie wypada zazdrościc, ale ja Ci zazdroszczę, mieszkasz i masz tak ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 10.09.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 To zaplanuj i zaglądaj, ale wpadanie też ma dużo uroku;) (chyba) ja - nudziara wszystko planuję. Ardea Ty nie zagaduj tylko uchyl rąbka tajemnicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.09.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 A ja tylko wpadłam powiedzieć,ze mi skrzynka pw ochujała i nic nie mogę wysłać - światełka miodzio lodzio, ale ja i tak zawsze się będę Twoim dachem zachwycała achhhh, ochhhhhhh A wykładzina w sypialni - ja uwielbiam i teraz mam dylemat - podłogówka i drewno, czy grzejniki i mega grubaśna wykładzina ???? bry drogim Paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 10.09.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2012 kurcze jak ja dostalam zdjecia od Agi, to nadal mam problem ze szczeką, a do jutra musze ją pozbierac, bo mam spotkanie sluzbowe. Ehh, nie dosc ze ma tak ladnie w srodku, to sobie jeszcze oswietliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.09.2012 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ardea Ty nie zagaduj tylko uchyl rąbka tajemnicy:) Pewnie w końcu powie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.09.2012 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 A ja tylko wpadłam powiedzieć,ze mi skrzynka pw ochujała i nic nie mogę wysłać - światełka miodzio lodzio, ale ja i tak zawsze się będę Twoim dachem zachwycała achhhh, ochhhhhhh A wykładzina w sypialni - ja uwielbiam i teraz mam dylemat - podłogówka i drewno, czy grzejniki i mega grubaśna wykładzina ???? bry drogim Paniom Bry Pani:) Moja skrzynka też coś nawala, bo na Lukę miałam bana i ogólnie nie wiem czy Ci co mieli to dostali pw. Na Ciebie widać bana nie mam;) U nas nie było innej opcji tylko gruba wykładzina na grubym podkładzie i grzejnik. Fajnie mieć miękką podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.09.2012 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 (edytowane) kurcze jak ja dostalam zdjecia od Agi, to nadal mam problem ze szczeką, a do jutra musze ją pozbierac, bo mam spotkanie sluzbowe Szczękę zbieraj, bo potem po zasiłek do mnie przyjdziesz;) . Ehh, nie dosc ze ma tak ladnie w srodku, to sobie jeszcze oswietliła Od rana same słodkości;) Edytowane 11 Września 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 U nas nie było innej opcji tylko gruba wykładzina na grubym podkładzie i grzejnik. Fajnie mieć miękką podłogę a czemu nie było? Tak z miłości do wykładzin, czy z jakiś technicznych względów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.09.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 a czemu nie było? Tak z miłości do wykładzin, czy z jakiś technicznych względów ? Z miłości męża do wykładziny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2012 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 no miłości naszych mężów musimy akceptować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts