Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Luka, co ja czytam - nie chce Ci się do mnie latac;) Niegrzeczna Lukarna, taką przykrośc mi sprawic;)

Aga, wykładzin nie lubię, ale w sypialni to co innego, tam jest bardzo pożądana i Twoja bardzo ładna, puszysta i ma łagodny kolorek - bardzo fajnie.

Żaluzje super, też będę takie miała;) To było oczywiste od początku budowy, tylko nie wiedziałam że uda się kupic od razu na wszystkie okna;)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga, wykładzin nie lubię, ale w sypialni to co innego, tam jest bardzo pożądana i Twoja bardzo ładna, puszysta i ma łagodny kolorek - bardzo fajnie.

Żaluzje super, też będę takie miała;) To było oczywiste od początku budowy, tylko nie wiedziałam że uda się kupic od razu na wszystkie okna;)

Wykładzinę toleruję tylko i wyłącznie w sypialni. Nigdzie indziej sobie nie wyobrażam. To było must have męża (czego sie nie robi zeby był zadowolony) ;)

Fakt, że jest mięciutka i poranne wstawanie całkiem przyjemne.

Edytowane przez agalind

A ja tylko wpadłam powiedzieć,ze mi skrzynka pw ochujała i nic nie mogę wysłać - światełka miodzio lodzio, ale ja i tak zawsze się będę Twoim dachem zachwycała achhhh, ochhhhhhh :lol:

A wykładzina w sypialni - ja uwielbiam :) i teraz mam dylemat - podłogówka i drewno, czy grzejniki i mega grubaśna wykładzina ????

bry drogim Paniom :)

A ja tylko wpadłam powiedzieć,ze mi skrzynka pw ochujała i nic nie mogę wysłać - światełka miodzio lodzio, ale ja i tak zawsze się będę Twoim dachem zachwycała achhhh, ochhhhhhh :lol:

A wykładzina w sypialni - ja uwielbiam :) i teraz mam dylemat - podłogówka i drewno, czy grzejniki i mega grubaśna wykładzina ????

bry drogim Paniom :)

Bry Pani:)

Moja skrzynka też coś nawala, bo na Lukę miałam bana i ogólnie nie wiem czy Ci co mieli to dostali pw. Na Ciebie widać bana nie mam;)

U nas nie było innej opcji tylko gruba wykładzina na grubym podkładzie i grzejnik. Fajnie mieć miękką podłogę:cool:

kurcze jak ja dostalam zdjecia od Agi, to nadal mam problem ze szczeką, a do jutra musze ją pozbierac, bo mam spotkanie sluzbowe

Szczękę zbieraj, bo potem po zasiłek do mnie przyjdziesz;)

.

Ehh, nie dosc ze ma tak ladnie w srodku, to sobie jeszcze oswietliła ;)

Od rana same słodkości;)

Edytowane przez agalind

U nas nie było innej opcji tylko gruba wykładzina na grubym podkładzie i grzejnik. Fajnie mieć miękką podłogę:cool:

a czemu nie było? Tak z miłości do wykładzin, czy z jakiś technicznych względów ?