agalind 11.09.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Do domu zmykam, więc bawcie się dobrze:) Do jutera:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 11.09.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Co to za zabawa jak gospodyni brak. Poczekamy do jutra Ostatnimi czasy moje spojrzenie wyłapuje piękne podłogi... i właśnie u Ciebie takowe wypatrzyłam. Połączenie szarych płytek i drewnianej podłogi, masz gdzieś wrzucone zdjęcia większej powierzchni? Co masz pomiędzy? Korek, bo nie widać żadnej listwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 To,że gospodyni opuściła domostwo, nie znaczy,ze my GRUPA WSPARCIA -pozwolimy tu spamować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.09.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 I'M BACK!!!!! Chyba sprawę internetu można uznać za załatwioną Co to za zabawa jak gospodyni brak. Poczekamy do jutra Ostatnimi czasy moje spojrzenie wyłapuje piękne podłogi... i właśnie u Ciebie takowe wypatrzyłam. Połączenie szarych płytek i drewnianej podłogi, masz gdzieś wrzucone zdjęcia większej powierzchni? Co masz pomiędzy? Korek, bo nie widać żadnej listwy? Rocia, ja myślę, że Wam wcale gospodarz nie potrzebny;) Świetnie się bawicie same;) Podłogi w wersji maxi gdzieś w komentach wrzucałam. Poszukam i Ci napiszę jaki post. Płytki i panele na razie nie sa niczym połączone, bo jeszcze nic fajnego nie wynaleźli co by się nadawało;) To,że gospodyni opuściła domostwo, nie znaczy,ze my GRUPA WSPARCIA -pozwolimy tu spamować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::sick: Chyba coś mnie ominęło. O co kaman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 11.09.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Rocia, post #4441 w komentach. Tam masz sesję panelową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 11.09.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 A któż to się wieczorkiem pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 11.09.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 No właśnie:) Czyzby jednak antena na dachu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.09.2012 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Witam ,jakoś tu dzisiaj trafiłam od Spirei poprzez Ardee Mam pytanie odnośnie szafki pod umywalkę w łazience dolnej.Czy robiliście ja na zamówienie?jeśli tak to jaka wysokość szuflady i czy jest wystarczająco wysoka,muszę stolarzowi podać i nie mam pojęcia jakie wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2012 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 I'Chyba coś mnie ominęło. O co kaman? Jakaś spamiara z dwoma postami, rzekomo zachwycona jakimś wykonawcą lata i zachwala- ale się malki wystraszyła i ją wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 11.09.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 się nie wystraszyła, ino zgłosiłem spam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.09.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2012 Ej Ty, no Esiak..... Kurde i całą zabawę mi zepsułeś buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.09.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Jakaś spamiara z dwoma postami, rzekomo zachwycona jakimś wykonawcą lata i zachwala- ale się malki wystraszyła i ją wcięło A nie mówiłam że wyglądasz na groźną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.09.2012 07:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 A któż to się wieczorkiem pojawił No właśnie:) Czyżby jednak antena na dachu?? Będę pojawiać się częściej, bo net śmiga. Na szczęście udało się bez 2-metrowego masztu, bo po wczorajszej burzy byłoby po chałupie:sick: Witam ,jakoś tu dzisiaj trafiłam od Spirei poprzez Ardee Mam pytanie odnośnie szafki pod umywalkę w łazience dolnej.Czy robiliście ja na zamówienie?jeśli tak to jaka wysokość szuflady i czy jest wystarczająco wysoka,muszę stolarzowi podać i nie mam pojęcia jakie wymiary Szafka była robiona przez stolarza. Dokładnej wysokości juz nie pamiętam, ale coś ok. 16cm. Dla nas jest wystarczająca, ale to zależy co będziesz w niej przechowywać. U nas co najwyżej mydło i zapasowy ręcznik w niej jest, wiec wysokość odpowiednia. Jak chcesz to mogę wieczorem dokładnie zmierzyć. PS. Zawiłą ścieżką tu trafiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.09.2012 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Jakaś spamiara z dwoma postami, rzekomo zachwycona jakimś wykonawcą lata i zachwala- ale się malki wystraszyła i ją wcięło Dzieki Malka, Strażniczko Ty moja:) się nie wystraszyła, ino zgłosiłem spam... I popsułeś Malce zabawę A Ty nie wiesz że nie powinno sie jej drażnić? Ej Ty, no Esiak..... Kurde i całą zabawę mi zepsułeś buuuuuu Malka, dla mnie i tak wielka jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 12.09.2012 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 u mnie na osiedlu radiówka chodzi jakby chciała a nie mogła i wszyscy odchodzą do monopolisty, mamy jeszcze firmowego blueconnecta i w sumie nieźle działa ale się nam jednak nie opłaca i lepiej utrzymywać łącze tepsy i mieć nielimitowany szybki dostęp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.09.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 u mnie na osiedlu radiówka chodzi jakby chciała a nie mogła i wszyscy odchodzą do monopolisty, mamy jeszcze firmowego blueconnecta i w sumie nieźle działa ale się nam jednak nie opłaca i lepiej utrzymywać łącze tepsy i mieć nielimitowany szybki dostęp U nas własnie blueconnect śmiga, bo radiowy słabo. A tepsy nie chcę, zreszta kable trzbea by ciagnac, a w okolicy nikt ich nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.09.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Najważniejsze że działa:) Pokazywałam Twoje lampki P - pokiwał aprobująco głową A w ogóle to cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.09.2012 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Czesc. Ja dzis tak z doskoku zaglądam, bo trochę roboty mam. Fajnie, ze sie podobały. Na ich korzysć przaemawia głównie cena;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.09.2012 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 To,że gospodyni opuściła domostwo, nie znaczy,ze my GRUPA WSPARCIA -pozwolimy tu spamować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad::mad::sick: No ładnie... po usunięciu posta ze spamem wygląda jakby Malka na mnie tak tą buzią ze złością ruszała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.09.2012 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Rocia, post #4441 w komentach. Tam masz sesję panelową Dziękuję Aguś za namiary na sesję Pięknie A ten szary gres to co to, bo panele to dąb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts