Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co to za zabawa jak gospodyni brak. Poczekamy do jutra :)

Ostatnimi czasy moje spojrzenie wyłapuje piękne podłogi... i właśnie u Ciebie takowe wypatrzyłam. Połączenie szarych płytek i drewnianej podłogi, masz gdzieś wrzucone zdjęcia większej powierzchni? Co masz pomiędzy? Korek, bo nie widać żadnej listwy?

I'M BACK!!!!! Chyba sprawę internetu można uznać za załatwioną;)

Co to za zabawa jak gospodyni brak. Poczekamy do jutra :)

Ostatnimi czasy moje spojrzenie wyłapuje piękne podłogi... i właśnie u Ciebie takowe wypatrzyłam. Połączenie szarych płytek i drewnianej podłogi, masz gdzieś wrzucone zdjęcia większej powierzchni? Co masz pomiędzy? Korek, bo nie widać żadnej listwy?

Rocia, ja myślę, że Wam wcale gospodarz nie potrzebny;) Świetnie się bawicie same;)

Podłogi w wersji maxi gdzieś w komentach wrzucałam. Poszukam i Ci napiszę jaki post. Płytki i panele na razie nie sa niczym połączone, bo jeszcze nic fajnego nie wynaleźli co by się nadawało;)

To,że gospodyni opuściła domostwo, nie znaczy,ze my GRUPA WSPARCIA -pozwolimy tu spamować !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:mad::mad::mad::mad::sick::sick:

Chyba coś mnie ominęło. O co kaman? :wtf:

Witam ,jakoś tu dzisiaj trafiłam od Spirei poprzez Ardee :)

Mam pytanie odnośnie szafki pod umywalkę w łazience dolnej.Czy robiliście ja na zamówienie?jeśli tak to jaka wysokość szuflady i czy jest wystarczająco wysoka,muszę stolarzowi podać i nie mam pojęcia jakie wymiary

A któż to się wieczorkiem pojawił:)

No właśnie:) Czyżby jednak antena na dachu??

:)

Będę pojawiać się częściej, bo net śmiga. Na szczęście udało się bez 2-metrowego masztu, bo po wczorajszej burzy byłoby po chałupie:sick:

Witam ,jakoś tu dzisiaj trafiłam od Spirei poprzez Ardee :)

Mam pytanie odnośnie szafki pod umywalkę w łazience dolnej.Czy robiliście ja na zamówienie?jeśli tak to jaka wysokość szuflady i czy jest wystarczająco wysoka,muszę stolarzowi podać i nie mam pojęcia jakie wymiary

Szafka była robiona przez stolarza. Dokładnej wysokości juz nie pamiętam, ale coś ok. 16cm. Dla nas jest wystarczająca, ale to zależy co będziesz w niej przechowywać. U nas co najwyżej mydło i zapasowy ręcznik w niej jest, wiec wysokość odpowiednia. Jak chcesz to mogę wieczorem dokładnie zmierzyć.

PS. Zawiłą ścieżką tu trafiłaś;)

Jakaś spamiara z dwoma postami, rzekomo zachwycona jakimś wykonawcą lata i zachwala- ale się malki wystraszyła i ją wcięło ;)

Dzieki Malka, Strażniczko Ty moja:)

się nie wystraszyła, ino zgłosiłem spam... :p

I popsułeś Malce zabawę;) A Ty nie wiesz że nie powinno sie jej drażnić?;)

Ej Ty, no Esiak.....

Kurde i całą zabawę mi zepsułeś :( buuuuuu

;)

Malka, dla mnie i tak wielka jesteś;)

u mnie na osiedlu radiówka chodzi jakby chciała a nie mogła i wszyscy odchodzą do monopolisty, mamy jeszcze firmowego blueconnecta i w sumie nieźle działa ale się nam jednak nie opłaca i lepiej utrzymywać łącze tepsy i mieć nielimitowany szybki dostęp

U nas własnie blueconnect śmiga, bo radiowy słabo. A tepsy nie chcę, zreszta kable trzbea by ciagnac, a w okolicy nikt ich nie ma.