Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czesc Aga. Pamietam, ze mialas na liscie Agd płytę indukcyjna PI6512TU - kupilas ją?

Jak Ci sie sprawdza w uzytku?

Kupiłam i używam:) Na początku wkurzało mnie to bzyczenie na wyższych poziomach, ale teraz już nie zwracam na to uwagi. Zreszta wszystkie tak mają. Ma buster na 2 dużych polach, ale mi to wystarcza, bo nawet jesli plyty maja na 4 polach buster to i tak nie mozna jednoczesnie z tego korzystac. Gotuje w mig - nigdy wczesniej makaron czy nawet sama woda mi nie wykipiały;). Mam garnki Tefal Volupty i wszystkie bez problemu chodzą na wszystkich polach. Coś jeszcze chcesz wiedzieć?

A tak wogle to fajny etap u Was sie zaczyna:) Kuchnia juz zamówiona?

Edytowane przez agalind

To co napisałas styka mi. Musze klepnac agd w tym tygodniu na finish, wiec pytam. Mam zaufanie do Twoich wyborow, wiec jak piszesz, ze plyta jest w porzadku to raczej tak jest :cool: Bierę ją

edit. teraz sprawdziłam, ze Ty masz TK, a ja tu wpisałam TU. Musze sprawdzic jaka jest roznica pomiedzy nimi, poza ceną ;)

Edytowane przez MusiSieUdac

To co napisałas styka mi. Musze klepnac agd w tym tygodniu na finish, wiec pytam. Mam zaufanie do Twoich wyborow, wiec jak piszesz, ze plyta jest w porzadku to raczej tak jest :cool: Bierę ją

edit. teraz sprawdziłam, ze Ty masz TK, a ja tu wpisałam TU. Musze sprawdzic jaka jest roznica pomiedzy nimi, poza ceną ;)

TK ma 2 boostery i timer a TU 1 booster.

Jak płyta Ci nie przypasi to bedzie na mnie? :p

Edytowane przez agalind

Jak płyta Ci nie przypasi to bedzie na mnie? :p

Ktoś winny musi być ;)

Pojechałas mi z wykladem, a ja taka zielona. Musze sie przyznac, ze sprawdzałam co to ten booster, tak postępowa jestem.

Dobra, a te funkcje:

- jak sie zagotuje to samo zmniejsza poziom gotowania

- . Ma tez funkcje podgrzewania czy utrzymywania temperatury (pomiedzy 0 i 1).

To sie jakos tez nazywaja? No dobra porownam TK i TU, bo zostaje tylko kwestia kasy

A nie wiesz że to taka moda teraz na starocie?;)

aaaaa znaczy się wyntycz ? :)

o ja głupia,ja głupiaaaa takie starocie powyrzucałam, a panele to były nawet bardziej podniszczone niz Twoje, były tak podniszczone,ze nawet rozpulchnione.....

no nic człowiek całe życie się uczy:bash::bash:

;)

Ktoś winny musi być ;)

Pojechałas mi z wykladem, a ja taka zielona. Musze sie przyznac, ze sprawdzałam co to ten booster, tak postępowa jestem.

Dobra, a te funkcje:

- jak sie zagotuje to samo zmniejsza poziom gotowania

- . Ma tez funkcje podgrzewania czy utrzymywania temperatury (pomiedzy 0 i 1).

To sie jakos tez nazywaja? No dobra porownam TK i TU, bo zostaje tylko kwestia kasy

Teraz się tak mądruję, bo już mam to za sobą, ale swego czasu wielkie oczy robiłam -

Się nazywają: "System automatycznego zagotowania" oraz "Podtrzymywanie ciepła" :D To zabłysłam, co?;)

aaaaa znaczy się wyntycz ? :)

o ja głupia,ja głupiaaaa takie starocie powyrzucałam, a panele to były nawet bardziej podniszczone niz Twoje, były tak podniszczone,ze nawet rozpulchnione.....

no nic człowiek całe życie się uczy:bash::bash:

;)

Takie perełki wywaliłaś a teraz kasę bedziesz bulić żeby podniszczone kupić:cool: Na błędach sie człowiek uczy;)

MSU, sprzęt kupujesz, czyli kuchnia się skręca?

Na 5.X mam umowiony montaz, mialam w tamtym tygodniu dac finalna liste AGD - jak zwykle cos i nie wybralam wszystkiego.

Za to zlew juz lezy u nas, w poniedzialek przyjezdzają stolarze na montaz schodow, a wczoraj klepnęłam drzwi, no i moze skonczymy elewacje w tym tygodniu.

Na 5.X mam umowiony montaz, mialam w tamtym tygodniu dac finalna liste AGD - jak zwykle cos i nie wybralam wszystkiego.

Za to zlew juz lezy u nas, w poniedzialek przyjezdzają stolarze na montaz schodow, a wczoraj klepnęłam drzwi, no i moze skonczymy elewacje w tym tygodniu.

Oj, super. Szepnij cos o szczegółach( kolory, rodzaj blatu, układ itp), bo nie wyrobie do października:popcorn:

No i z czego schody będą?

Edytowane przez agalind

Szacun :cool:

Pewnie myślałaś ze zasunę Ci polsko-swojsko-brzmiącą nazwą typu booster?;)

Jak sie za kuchnię zabierałam to wielkie oczy robiłam na hasła: le mans, blue motion czy servo drive. A jak przyjechał Pan na pomiar to zapytał czy pracuję w okuciach:D:lol2: