agalind 12.09.2012 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Dziękuję Aguś za namiary na sesję Pięknie A ten szary gres to co to, bo panele to dąb? Rocia, gres to Masto Grys Paradyża a panele to Quickstep 1303 jasny dąb podniszczony deska (z 4-stronną v-fugą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.09.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2012 Rocia, gres to Masto Grys Paradyża a panele to Quickstep 1303 jasny dąb podniszczony deska (z 4-stronną v-fugą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.09.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Czesc Aga. Pamietam, ze mialas na liscie Agd płytę indukcyjna PI6512TU - kupilas ją?Jak Ci sie sprawdza w uzytku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.09.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Quickstep 1303 jasny dąb podniszczony A nie lepiej było dorzucić parę groszy i kupić niezniszczoną ? doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.09.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 hahh Malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.09.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 A nie lepiej było dorzucić parę groszy i kupić niezniszczoną ? doberek A nie wiesz że to taka moda teraz na starocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.09.2012 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 (edytowane) Czesc Aga. Pamietam, ze mialas na liscie Agd płytę indukcyjna PI6512TU - kupilas ją? Jak Ci sie sprawdza w uzytku? Kupiłam i używam:) Na początku wkurzało mnie to bzyczenie na wyższych poziomach, ale teraz już nie zwracam na to uwagi. Zreszta wszystkie tak mają. Ma buster na 2 dużych polach, ale mi to wystarcza, bo nawet jesli plyty maja na 4 polach buster to i tak nie mozna jednoczesnie z tego korzystac. Gotuje w mig - nigdy wczesniej makaron czy nawet sama woda mi nie wykipiały;). Mam garnki Tefal Volupty i wszystkie bez problemu chodzą na wszystkich polach. Coś jeszcze chcesz wiedzieć? A tak wogle to fajny etap u Was sie zaczyna:) Kuchnia juz zamówiona? Edytowane 13 Września 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.09.2012 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 (edytowane) To co napisałas styka mi. Musze klepnac agd w tym tygodniu na finish, wiec pytam. Mam zaufanie do Twoich wyborow, wiec jak piszesz, ze plyta jest w porzadku to raczej tak jest Bierę ją edit. teraz sprawdziłam, ze Ty masz TK, a ja tu wpisałam TU. Musze sprawdzic jaka jest roznica pomiedzy nimi, poza ceną Edytowane 13 Września 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.09.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 (edytowane) To co napisałas styka mi. Musze klepnac agd w tym tygodniu na finish, wiec pytam. Mam zaufanie do Twoich wyborow, wiec jak piszesz, ze plyta jest w porzadku to raczej tak jest Bierę ją edit. teraz sprawdziłam, ze Ty masz TK, a ja tu wpisałam TU. Musze sprawdzic jaka jest roznica pomiedzy nimi, poza ceną TK ma 2 boostery i timer a TU 1 booster. Jak płyta Ci nie przypasi to bedzie na mnie? Edytowane 13 Września 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.09.2012 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 (edytowane) MSU, I jeszcze fajne jest to, że jak sie zagotuje to samo zmniejsza poziom gotowania. Ma tez funkcje podgrzewania czy utrzymywania temperatury (pomiedzy 0 i 1). Edytowane 13 Września 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.09.2012 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 A propos wielkości garnków:Pole grzejne indukcyjne(mm)-Średnica minimum(mm)-Średnica maksimum (mm)220-140-220180-90-180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.09.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Jak płyta Ci nie przypasi to bedzie na mnie? Ktoś winny musi być Pojechałas mi z wykladem, a ja taka zielona. Musze sie przyznac, ze sprawdzałam co to ten booster, tak postępowa jestem. Dobra, a te funkcje: - jak sie zagotuje to samo zmniejsza poziom gotowania - . Ma tez funkcje podgrzewania czy utrzymywania temperatury (pomiedzy 0 i 1). To sie jakos tez nazywaja? No dobra porownam TK i TU, bo zostaje tylko kwestia kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.09.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 A nie wiesz że to taka moda teraz na starocie? aaaaa znaczy się wyntycz ? o ja głupia,ja głupiaaaa takie starocie powyrzucałam, a panele to były nawet bardziej podniszczone niz Twoje, były tak podniszczone,ze nawet rozpulchnione..... no nic człowiek całe życie się uczy:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.09.2012 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Ktoś winny musi być Pojechałas mi z wykladem, a ja taka zielona. Musze sie przyznac, ze sprawdzałam co to ten booster, tak postępowa jestem. Dobra, a te funkcje: - jak sie zagotuje to samo zmniejsza poziom gotowania - . Ma tez funkcje podgrzewania czy utrzymywania temperatury (pomiedzy 0 i 1). To sie jakos tez nazywaja? No dobra porownam TK i TU, bo zostaje tylko kwestia kasy Teraz się tak mądruję, bo już mam to za sobą, ale swego czasu wielkie oczy robiłam - Się nazywają: "System automatycznego zagotowania" oraz "Podtrzymywanie ciepła" To zabłysłam, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.09.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 aaaaa znaczy się wyntycz ? o ja głupia,ja głupiaaaa takie starocie powyrzucałam, a panele to były nawet bardziej podniszczone niz Twoje, były tak podniszczone,ze nawet rozpulchnione..... no nic człowiek całe życie się uczy:bash: Takie perełki wywaliłaś a teraz kasę bedziesz bulić żeby podniszczone kupić Na błędach sie człowiek uczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.09.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 MSU, sprzęt kupujesz, czyli kuchnia się skręca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.09.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 MSU, sprzęt kupujesz, czyli kuchnia się skręca? Na 5.X mam umowiony montaz, mialam w tamtym tygodniu dac finalna liste AGD - jak zwykle cos i nie wybralam wszystkiego. Za to zlew juz lezy u nas, w poniedzialek przyjezdzają stolarze na montaz schodow, a wczoraj klepnęłam drzwi, no i moze skonczymy elewacje w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 13.09.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Się nazywają: "System automatycznego zagotowania" oraz "Podtrzymywanie ciepła" To zabłysłam, co? Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.09.2012 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 (edytowane) Na 5.X mam umowiony montaz, mialam w tamtym tygodniu dac finalna liste AGD - jak zwykle cos i nie wybralam wszystkiego. Za to zlew juz lezy u nas, w poniedzialek przyjezdzają stolarze na montaz schodow, a wczoraj klepnęłam drzwi, no i moze skonczymy elewacje w tym tygodniu. Oj, super. Szepnij cos o szczegółach( kolory, rodzaj blatu, układ itp), bo nie wyrobie do października:popcorn: No i z czego schody będą? Edytowane 13 Września 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.09.2012 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Szacun Pewnie myślałaś ze zasunę Ci polsko-swojsko-brzmiącą nazwą typu booster? Jak sie za kuchnię zabierałam to wielkie oczy robiłam na hasła: le mans, blue motion czy servo drive. A jak przyjechał Pan na pomiar to zapytał czy pracuję w okuciach:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts