MusiSieUdac 13.09.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Oj, super. Szepnij cos o szczegółach( kolory, rodzaj blatu, układ itp), bo nie wyrobie do października:popcorn: No i z czego schody będą? Hmm kuchnia bedzie nudna tak jak wlascicielka, nic szczegolnego. Najzwyklejsza na swiecie Schody - kasy wystarczylo na buk, ale za to ma byc odbarwiany, takze sama jestem ciekawa jak wyjdzie Pewnie myślałaś ze zasunę Ci polsko-swojsko-brzmiącą nazwą typu booster? Jak sie za kuchnię zabierałam to wielkie oczy robiłam na hasła: le mans, blue motion czy servo drive. A jak przyjechał Pan na pomiar to zapytał czy pracuję w okuciach:D:lol2: Kurcze, ja się tak nie ogarnęłam, myslisz ze powinnam sie podszkolic, zeby wiochy nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.09.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 Aga, śniłaś mi się i to nie przy granatowej lodówce;) Wyglądałaś jak współczesna wersja Kleopatry, gadałyśmy na plaży:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.09.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 (edytowane) Aga, śniłaś mi się i to nie przy granatowej lodówce;) Wyglądałaś jak współczesna wersja Kleopatry, gadałyśmy na plaży:) Ojeju, jak miło i ta plaża:rolleyes: Współczesna wersja Kleoparty mówisz? No to musiałam nieźle wyglądać A byli jacyś przystojniacy? Kurcze, ja od tygodnia już nie podoba do Kleopatry, bo się farbnęłam na taki ciepły brąz lekko rudziejący. No żebym to ja wiedziała wcześniej to bym przy tych swoich czarnych została:bash: Nie mówiąc o tym, ze aby zmienić kolor 4 godziny siedzialam u fryzjera, bo mi kolor ściągali:sick: Swoją drogą jestem ciekawa troche jak naprawdę wyglądacie i jak to moje wyobrażenie pasuje do oryginału;) Edytowane 14 Września 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.09.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Hmm kuchnia bedzie nudna tak jak wlascicielka, nic szczegolnego. Najzwyklejsza na swiecie Schody - kasy wystarczylo na buk, ale za to ma byc odbarwiany, takze sama jestem ciekawa jak wyjdzie Dobra, dobra, Ty się mi tu nie wymiguj lepiej. Kuchnia w drewnie, lakierze, jakie kolory? To ja mam zwykła nudną kuchnię Kurcze, ja się tak nie ogarnęłam, myslisz ze powinnam sie podszkolic, zeby wiochy nie bylo Myślę, że i tak wrażenie zrobisz piorunujące;) Przecież legenda MSU poszła w Polskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.09.2012 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Aga, wyglądałaś naprawdę nieźle:) opalona, roześmiana i z egzotyczną biżuterią Na przystojniaków nie zwracałam uwagi, ale były mewy siodłate (takie zboczenie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 14.09.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Aga, wyglądałaś naprawdę nieźle:) opalona, roześmiana i z egzotyczną biżuterią Na przystojniaków nie zwracałam uwagi, ale były mewy siodłate (takie zboczenie) Brzmi nieźle Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 14.09.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 Ciekawe jak sobie wyobrażamy osoby, z którymi jesteśmy blisko, ale netowo;) ja już sobie Ciebie nie muszę wyobrażac;) Kleopatra XXI w. Lukarna wygląda jak jej starsza córka, a Pumpaluna jest energicznym rudzielcem (kiedyś pisała, ze ma rude włosy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 14.09.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2012 a jak Esiak wygląda...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 15.09.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 O też jestem ciekawa odpowiedzi Ardei;) Mnie potraktowała bardzo bardzo łaskawie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 15.09.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Podejmuję wyzwanie;) Esiak jest szczupły i wysportowany, ma ciemnoblond krótko ścięte włosy i niebieskie oczy. Joannk sobie nie umiem wyobrazić, chyba jest brunetką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.09.2012 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2012 Kontynuuj Ardea - to fascynujące i wciągające Mnie Joannik jawi się jako drobna, eteryczna blondynka, taka wiecie -najładniejsza dziewczyna w klasie z przypinka wzorowego ucznia na fartuszku, z tym,że 20 lat później A Luka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.09.2012 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 Malka, sama też spróbuj:) Lukę, widziałam, więc wiem jak wygląda:) Joannk widzę, że sobie zupełnie inaczej wyobrażamy, zobaczymy co powie Esiak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.09.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2012 boje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 17.09.2012 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Ciekawe jak sobie wyobrażamy osoby, z którymi jesteśmy blisko, ale netowo;) ja już sobie Ciebie nie muszę wyobrażac;) Kleopatra XXI w. Lukarna wygląda jak jej starsza córka, a Pumpaluna jest energicznym rudzielcem (kiedyś pisała, ze ma rude włosy) No i pięknie, to ja wyglądam na najstarszą!!!!!!!!! :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2012 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 No i pięknie, to ja wyglądam na najstarszą!!!!!!!!! :cry: ale co królowa to królowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 17.09.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 (edytowane) Swoją drogą jestem ciekawa troche jak naprawdę wyglądacie i jak to moje wyobrażenie pasuje do oryginału;) Jak już wywołałaś temat to Wam powiem, że też się nad tym zastanawiałam I tak: Czytając posty Ardei widzę bardzo wysoką kobietę, która ma wszystko na swoim miejscu (chyba się sugeruję tą piersią na avatarku), na pewno nie należy do chudzielców (nie myślcie tylko , że widzę osobę bardzo przy kości), jest po prostu bardzo w sam raz, krótka ciemna fryzurka :0 Luka jawi mi się jako niska, okrągła blondynka Z Tobą Agalind mam problem... nie widzę Cię To niebieskie z avatara nie pozwala zadziałać mojej wyobraźni Esiak na pewno jest brunetem A jego małżonka wysoka, szczupła, ciemnowłosa Proszę dziewczynki nie bierzcie sobie moich wyobrażeń do serca Ps. Kiedy rozstrzygnięcie konkursu, kto był najbliżej oryginału? Wiadomość z ostatniej chwili: widziałam MSU, powiem szczerze, nie spodziewałam się takiej osóbki spod takiego avatarka Bardzo miłe zaskoczenie Dołączam do osób czekających na Twoją kuchnię Edytowane 17 Września 2012 przez Rocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.09.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 Rocia:rotfl: Jeżeli o mnie chodzi to wyobraź sobie przeciwieństwo to będę ja, bo z niczym nie trafiłaś (totalnie z niczym:rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 17.09.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2012 co do Joann do Malka trafiła idealnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.09.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 ale co królowa to królowa:) Tak to sobie tłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.09.2012 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Z Tobą Agalind mam problem... nie widzę Cię To niebieskie z avatara nie pozwala zadziałać mojej wyobraźni Na pewno nie mam niebieskich włosów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts