Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Oj, super. Szepnij cos o szczegółach( kolory, rodzaj blatu, układ itp), bo nie wyrobie do października:popcorn:

No i z czego schody będą?

Hmm kuchnia bedzie nudna tak jak wlascicielka, nic szczegolnego. Najzwyklejsza na swiecie

Schody - kasy wystarczylo na buk, ale za to ma byc odbarwiany, takze sama jestem ciekawa jak wyjdzie

Pewnie myślałaś ze zasunę Ci polsko-swojsko-brzmiącą nazwą typu booster?;)

Jak sie za kuchnię zabierałam to wielkie oczy robiłam na hasła: le mans, blue motion czy servo drive. A jak przyjechał Pan na pomiar to zapytał czy pracuję w okuciach:D:lol2:

Kurcze, ja się tak nie ogarnęłam, myslisz ze powinnam sie podszkolic, zeby wiochy nie bylo ;)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga, śniłaś mi się i to nie przy granatowej lodówce;) Wyglądałaś jak współczesna wersja Kleopatry, gadałyśmy na plaży:)

Ojeju, jak miło i ta plaża:rolleyes::) Współczesna wersja Kleoparty mówisz? No to musiałam nieźle wyglądać;) A byli jacyś przystojniacy?;)

Kurcze, ja od tygodnia już nie podoba do Kleopatry, bo się farbnęłam na taki ciepły brąz lekko rudziejący. No żebym to ja wiedziała wcześniej to bym przy tych swoich czarnych została:bash: Nie mówiąc o tym, ze aby zmienić kolor 4 godziny siedzialam u fryzjera, bo mi kolor ściągali:sick:

Swoją drogą jestem ciekawa troche jak naprawdę wyglądacie i jak to moje wyobrażenie pasuje do oryginału;)

Edytowane przez agalind

Hmm kuchnia bedzie nudna tak jak wlascicielka, nic szczegolnego. Najzwyklejsza na swiecie

Schody - kasy wystarczylo na buk, ale za to ma byc odbarwiany, takze sama jestem ciekawa jak wyjdzie

Dobra, dobra, Ty się mi tu nie wymiguj lepiej. Kuchnia w drewnie, lakierze, jakie kolory? To ja mam zwykła nudną kuchnię;)

Kurcze, ja się tak nie ogarnęłam, myslisz ze powinnam sie podszkolic, zeby wiochy nie bylo ;)

Myślę, że i tak wrażenie zrobisz piorunujące;) Przecież legenda MSU poszła w Polskę;)

Kontynuuj Ardea - to fascynujące i wciągające :)

Mnie Joannik jawi się jako drobna, eteryczna blondynka, taka wiecie -najładniejsza dziewczyna w klasie z przypinka wzorowego ucznia na fartuszku, z tym,że 20 lat później

;)

A Luka ????

Ciekawe jak sobie wyobrażamy osoby, z którymi jesteśmy blisko, ale netowo;) ja już sobie Ciebie nie muszę wyobrażac;) Kleopatra XXI w.:) Lukarna wygląda jak jej starsza córka, a Pumpaluna jest energicznym rudzielcem (kiedyś pisała, ze ma rude włosy):)

No i pięknie, to ja wyglądam na najstarszą!!!!!!!!! :eek::bash::o:cry:

Swoją drogą jestem ciekawa troche jak naprawdę wyglądacie i jak to moje wyobrażenie pasuje do oryginału;)

Jak już wywołałaś temat to Wam powiem, że też się nad tym zastanawiałam :)

I tak:

Czytając posty Ardei widzę bardzo wysoką kobietę, która ma wszystko na swoim miejscu (chyba się sugeruję tą piersią na avatarku), na pewno nie należy do chudzielców (nie myślcie tylko , że widzę osobę bardzo przy kości), jest po prostu bardzo w sam raz, krótka ciemna fryzurka :0

Luka jawi mi się jako niska, okrągła blondynka :)

Z Tobą Agalind mam problem... nie widzę Cię :( To niebieskie z avatara nie pozwala zadziałać mojej wyobraźni ;)

Esiak na pewno jest brunetem :) A jego małżonka wysoka, szczupła, ciemnowłosa :)

Proszę dziewczynki nie bierzcie sobie moich wyobrażeń do serca :)

Ps. Kiedy rozstrzygnięcie konkursu, kto był najbliżej oryginału? :)

Wiadomość z ostatniej chwili: widziałam MSU, powiem szczerze, nie spodziewałam się takiej osóbki spod takiego avatarka :) Bardzo miłe zaskoczenie :) Dołączam do osób czekających na Twoją kuchnię :)

Edytowane przez Rocia