Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rocia:rotfl: Jeżeli o mnie chodzi to wyobraź sobie przeciwieństwo to będę ja, bo z niczym nie trafiłaś:cool: (totalnie z niczym:rolleyes:)

No nieźle :)

Na pewno nie mam niebieskich włosów;)

O włosach to wiem, nawet chciałaś się podzielić ze mną :)

Rocia, trafiłaś w 2/3:):)

Już wiem, 1/3 to włosy :)

widzę, że tu niezłe science - fiction ostatnimi czasy ;)

Agalind jak tam, udało Ci się dosprzątać wszystko już? Czekają was jeszcze jakieś zakupy czy już wsyzstko macie?

Oj, sporo jeszcze brakuje, choćby schodów, ale póki co odpuszczamy to sobie, bo nawet głowy nie mam do tego. Zamówimy tylko przeszklenie do wiatrołapu i na razie finisz. Choroba w rodzinie zmienia priorytety:( Najlepiej zakopałabym się w łóżku i przespała ten czas, ale z drugiej strony charakter nie pozwala, bo zawsze to ja jestem walczącą optymistką.

Edytowane przez agalind

Oj, sporo jeszcze brakuje, choćby schodów, ale póki co odpuszczamy to sobie, bo nawet głowy nie mam do tego. Zamówimy tylko przeszklenie do wiatrołapu i na razie finisz. Choroba w rodzinie zmienia priorytety:( Najlepiej zakopałabym się w łóżku i przespała ten czas, ale z drugiej strony charakter nie pozwala, bo zawsze to ja jestem walczącą optymistką.

a schody na góre macie lane czy bedą drewniane ? Po czym teraz wychodzicie ??

Aga - co znaczy przeszklenie do wiatrołapu bo zabrzmiał intrygująco ;) ?

Duzo zdrówka życzę dla całej rodzinki

Mamy betonowe, więc nie chodzimy po drabinie;)

A pod pojęciem przeszklenia kryją się drzwi szklane między wiatrołapem a holem;)

no to łaska boska bo juz sobie imaginowałam jak Ty po niej latasz w te i nazad ;)

Mówisz, że obie będziemy miec na dniach szklane drzwi miedzy wiatro a holem ? fajnie :wiggle: Otwierane czy przesuwne ?

no to łaska boska bo juz sobie imaginowałam jak Ty po niej latasz w te i nazad ;)

Mówisz, że obie będziemy miec na dniach szklane drzwi miedzy wiatro a holem ? fajnie :wiggle: Otwierane czy przesuwne ?

Na dniach to nie, bo w październiku dopiero bedą. Drzwi otwierane (wahadłowe). Na razie będę cieszyć oko Twoimi;)

domek cudoooowny !!!!!!!! i jak przypomina "mojego" Guliwera :)

swietna kuchnia- czy mozna prosic zdjecie ze lacobelem?

Prosze o info jaki jest ten kolor jasny na elewacji?

i jaka kostka- (pewnie bylo) , wiec z gory przepraszam

pozdrawiam

Witam i dziekuję:)

Zdjęć kuchni z lacobelem nawet jeszcze nie zrobiłam, więc proszę o cierpliwość, bo lacobel raptem od poniedziałku zamontowany;) Elewację robiliśmy systemem Webera, ale co do kolorów to musze sprawdzić (wyślę Ci priva). A kostka kupiona została w Polbruku. To Beganit biały i grafitowy. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale z tego co się orientuję można ją kupić tylko w Polsce północnej.

Pochwal sie "swoim" Guliwerem", bo mój domek to w sumie mix Guliwera (elewacja) i Bryzy (wnętrze);)

Zapraszam cześciej. Pozdrawiam:)

Edytowane przez agalind