Lukarna 18.09.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Rocia, trafiłaś w 2/3:) Aga, moja młodsza siostra miala kiedyś takie włosy jak masz ten najjasniejszy niebieski na avku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 18.09.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Ha, ja to potrafię zmylić tymi postami;) Ciekawe jak to jest być wysoką, postawną brunetką o krótkich włosach:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.09.2012 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Ja za to wiem jak to jest być Kleopatrą XXI wieku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.09.2012 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Rocia, trafiłaś w 2/3:) Które 2/3? Aga, moja młodsza siostra miala kiedyś takie włosy jak masz ten najjasniejszy niebieski na avku;) Zaszalała;) Ja nudziara jestem, więc takie ekstrawagancje to nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 18.09.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Rocia:rotfl: Jeżeli o mnie chodzi to wyobraź sobie przeciwieństwo to będę ja, bo z niczym nie trafiłaś (totalnie z niczym:rolleyes:) No nieźle Na pewno nie mam niebieskich włosów;) O włosach to wiem, nawet chciałaś się podzielić ze mną Rocia, trafiłaś w 2/3:) Już wiem, 1/3 to włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.09.2012 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2012 Rocia, musisz znów puścić wodze fantazji. Może kolejnym razem trafisz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 19.09.2012 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 widzę, że tu niezłe science - fiction ostatnimi czasy Agalind jak tam, udało Ci się dosprzątać wszystko już? Czekają was jeszcze jakieś zakupy czy już wsyzstko macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.09.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) widzę, że tu niezłe science - fiction ostatnimi czasy Agalind jak tam, udało Ci się dosprzątać wszystko już? Czekają was jeszcze jakieś zakupy czy już wsyzstko macie? Oj, sporo jeszcze brakuje, choćby schodów, ale póki co odpuszczamy to sobie, bo nawet głowy nie mam do tego. Zamówimy tylko przeszklenie do wiatrołapu i na razie finisz. Choroba w rodzinie zmienia priorytety:( Najlepiej zakopałabym się w łóżku i przespała ten czas, ale z drugiej strony charakter nie pozwala, bo zawsze to ja jestem walczącą optymistką. Edytowane 19 Września 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.09.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Oj, sporo jeszcze brakuje, choćby schodów, ale póki co odpuszczamy to sobie, bo nawet głowy nie mam do tego. Zamówimy tylko przeszklenie do wiatrołapu i na razie finisz. Choroba w rodzinie zmienia priorytety:( Najlepiej zakopałabym się w łóżku i przespała ten czas, ale z drugiej strony charakter nie pozwala, bo zawsze to ja jestem walczącą optymistką. a schody na góre macie lane czy bedą drewniane ? Po czym teraz wychodzicie ?? Aga - co znaczy przeszklenie do wiatrołapu bo zabrzmiał intrygująco ? Duzo zdrówka życzę dla całej rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.09.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Mamy betonowe, więc nie chodzimy po drabinie;) A pod pojęciem przeszklenia kryją się drzwi szklane między wiatrołapem a holem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.09.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Mamy betonowe, więc nie chodzimy po drabinie;) A pod pojęciem przeszklenia kryją się drzwi szklane między wiatrołapem a holem;) no to łaska boska bo juz sobie imaginowałam jak Ty po niej latasz w te i nazad Mówisz, że obie będziemy miec na dniach szklane drzwi miedzy wiatro a holem ? fajnie Otwierane czy przesuwne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.09.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 no to łaska boska bo juz sobie imaginowałam jak Ty po niej latasz w te i nazad Mówisz, że obie będziemy miec na dniach szklane drzwi miedzy wiatro a holem ? fajnie Otwierane czy przesuwne ? Na dniach to nie, bo w październiku dopiero bedą. Drzwi otwierane (wahadłowe). Na razie będę cieszyć oko Twoimi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 19.09.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Na dniach to nie, bo w październiku dopiero bedą. Drzwi otwierane (wahadłowe). Na razie będę cieszyć oko Twoimi;) moje tez wahadłowe musze sponsorom się przypomniec bo od nich zalezy termin montazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.09.2012 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 moje tez wahadłowe musze sponsorom się przypomniec bo od nich zalezy termin montazu No tak, dosyć istotne;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.09.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Aga:hug: zawsze staram się cieszyć, że póki co, mój jedyny problem to odcień szarości. Zawsze trzeba wiedzieć co jest ważne, a co ważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.09.2012 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 Aga:hug: zawsze staram się cieszyć, że póki co, mój jedyny problem to odcień szarości. Zawsze trzeba wiedzieć co jest ważne, a co ważniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 19.09.2012 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 domek cudoooowny !!!!!!!! i jak przypomina "mojego" Guliwera swietna kuchnia- czy mozna prosic zdjecie ze lacobelem? Prosze o info jaki jest ten kolor jasny na elewacji? i jaka kostka- (pewnie bylo) , wiec z gory przepraszam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 19.09.2012 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2012 (edytowane) domek cudoooowny !!!!!!!! i jak przypomina "mojego" Guliwera swietna kuchnia- czy mozna prosic zdjecie ze lacobelem? Prosze o info jaki jest ten kolor jasny na elewacji? i jaka kostka- (pewnie bylo) , wiec z gory przepraszam pozdrawiam Witam i dziekuję Zdjęć kuchni z lacobelem nawet jeszcze nie zrobiłam, więc proszę o cierpliwość, bo lacobel raptem od poniedziałku zamontowany;) Elewację robiliśmy systemem Webera, ale co do kolorów to musze sprawdzić (wyślę Ci priva). A kostka kupiona została w Polbruku. To Beganit biały i grafitowy. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale z tego co się orientuję można ją kupić tylko w Polsce północnej. Pochwal sie "swoim" Guliwerem", bo mój domek to w sumie mix Guliwera (elewacja) i Bryzy (wnętrze) Zapraszam cześciej. Pozdrawiam:) Edytowane 19 Września 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 20.09.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Rocia, musisz znów puścić wodze fantazji. Może kolejnym razem trafisz;) Cóż, wyobraźnia nie chce mi nic podpowiedzieć (A chodzi o Ciebie czy Lukę?) Trzymajcie się cieplutko i zdrówka dla potrzebujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.09.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Cóż, wyobraźnia nie chce mi nic podpowiedzieć (A chodzi o Ciebie czy Lukę?) Trzymajcie się cieplutko i zdrówka dla potrzebujących Podobno nie możesz mnie sobie wyobrazić wcale, a Lukę tylko w 2/3;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts