malka 20.09.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Podobno nie możesz mnie sobie wyobrazić wcale, a Lukę tylko w 2/3;) a wiesz, ja tez mam z Tobą problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.09.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 ...bo Wam się nie śni;) ja mam problem z głowy, Aga wygląda bardzo onieśmielająco, ale cóż mam już kilka przepięknych koleżanek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.09.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 a wiesz, ja tez mam z Tobą problem Zwyczajna, nudna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.09.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 ...bo Wam się nie śni;) ja mam problem z głowy, Aga wygląda bardzo onieśmielająco, ale cóż mam już kilka przepięknych koleżanek:) Zapisze sobie te Twoje wypowiedzi i będę czytać jak bedę miała gorszy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.09.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Hej Aga, nadrobilam zalegosci...cos mi sie wydaje, ze jestesmy siostrami albo nawet blizniaczkami...bo cokolwiek masz u siebie, to z mila checia zastosowalabym w moim domu:D:D:D kadzic o wygladach personalnych to nie bede:cool: nigdy na dobre mi to nie wyszlo:D Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.09.2012 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Hej Aga, nadrobilam zalegosci...cos mi sie wydaje, ze jestesmy siostrami albo nawet blizniaczkami...bo cokolwiek masz u siebie, to z mila checia zastosowalabym w moim domu:D:D:D kadzic o wygladach personalnych to nie bede:cool: nigdy na dobre mi to nie wyszlo:D Maja No patrz, a jeszcze niedawno myślałam, ze mam jedną siostrę a w kilka miesięcy rodzina mi się powiększyła;) Miło, że Ci się podoba:) Zapraszam częściej:) Idę zobaczyć co na skarpie słychać Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.09.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2012 Ehh Aga, tych schodów to moze nawet i sie ciesz, ze jeszcze nie masz, to takie z mojej autopsji Zdrowka ślę komu trzeba. Trzymaj sie dzielna Ty moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.09.2012 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Ehh Aga, tych schodów to moze nawet i sie ciesz, ze jeszcze nie masz, to takie z mojej autopsji Zdrowka ślę komu trzeba. Trzymaj sie dzielna Ty moja Czytałam o paprokach od schodów i szczerze współczuję. Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.09.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Aga - melduję, że zawiasy sa z firmy CDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djcezar 23.09.2012 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2012 WitamAgaling napisz ile Cię kosztowały drzwi wejściowe Wikęd oraz czy nadal jesteś zadowolona z nich?a poza tym masz przepełnioną skrzynkę odbiorczą.Pozdrawiam Dj_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.09.2012 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Aga - melduję, że zawiasy sa z firmy CDA Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 24.09.2012 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2012 Witam Agaling napisz ile Cię kosztowały drzwi wejściowe Wikęd oraz czy nadal jesteś zadowolona z nich? a poza tym masz przepełnioną skrzynkę odbiorczą. Pozdrawiam Dj_ Właśnie wyczyściłam skrzynkę, dziekuję Cenę muszę sprawdzić w domu, bo nie pamiętam. Póki co jestem zadowolona. Tamtej zimy nie przemarzły i licze, ze teraz bedzie podobnie. Pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 26.09.2012 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 witaj agalinddzień dobry w Twoim dzienniku i komentarzowniku. od razu do konkretów - piekny masz projekt domku, piekne wnetrza - wszystko super!!! Gratuluję Waszego miejsca na ziemi i życzę duuużo radosnych i szczęśliwych chwil w domku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.09.2012 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 (edytowane) witaj agalind dzień dobry w Twoim dzienniku i komentarzowniku. od razu do konkretów - piekny masz projekt domku, piekne wnetrza - wszystko super!!! Gratuluję Waszego miejsca na ziemi i życzę duuużo radosnych i szczęśliwych chwil w domku:D Witam:) Dziękuję za miłe słowa. Jeszcze sporo pracy przed nami, ale to ma byc nasz pierwszy i ostatni dom, więc czasu trochę jest;) Pozdrawiam. PS. Jeju, jak ja dawno w Ustce nie byłam:sick: Ostatni raz chyba w LO (kiedy to było?). Cudne morze tam macie:) Edytowane 26 Września 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 26.09.2012 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Witam:) Dziękuję za miłe słowa. Jeszcze sporo pracy przed nami, ale to ma byc nasz pierwszy i ostatni dom, więc czasu trochę jest;) Pozdrawiam. PS. Jeju, jak ja dawno w Ustce nie byłam:sick: Ostatni raz chyba w LO (kiedy to było?). Cudne morze tam macie:) nasz domek też pierwszy i mam nadzieje, że nie dla wroga - mieszkamy 2gi miesiąc, mnóstwo do wykończenia, ale już na swoim i to najważniejsze:yes: powoli dopniemy swego - wykończymy te nasze domki,(abo one nas) a jak już to osiągniemy, to czas remontowania się zacznie i tak na okrągło... morze u nas piekne, plaże jeszcze też.... to najpiekniejsze miejsce na świecie i nie wyobrażam sobie żyć gdzie indziej serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.09.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Dawno Ci nie słodziłam;) Co u Ciebie, oprócz tego, że pięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2012 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) W sumie w kwestii wykańczania nic się dzieje. Teraz głównie sprawy rodzinne zaprzątają mi głowę. W pracy też roboty huk, więc jak wracam do domu to odpoczywam:) Na weekend wyjeżdzamy, więc mam nadzieję trochę odsapnąc. Edytowane 27 Września 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.09.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Na weekend wyjeżdzamy, więc mam nadzieję trochę odsapnąc. mam nadzieję, że bez siekiery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2012 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 mam nadzieję, że bez siekiery Na szczęscie odprawy by nie przeszła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 27.09.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Na szczęscie odprawy by nie przeszła;) No proszę, samolotem się zachciewa ..... No to pomyślnych wiatrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts