Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Aga,

nadrobilam zalegosci...cos mi sie wydaje, ze jestesmy siostrami albo nawet blizniaczkami...bo cokolwiek masz u siebie, to z mila checia zastosowalabym w moim domu:D:D:D

kadzic o wygladach personalnych to nie bede:cool: nigdy na dobre mi to nie wyszlo:D

Maja

No patrz, a jeszcze niedawno myślałam, ze mam jedną siostrę a w kilka miesięcy rodzina mi się powiększyła;) Miło, że Ci się podoba:)

Zapraszam częściej:) Idę zobaczyć co na skarpie słychać;)

Aga

Witam

Agaling napisz ile Cię kosztowały drzwi wejściowe Wikęd oraz czy nadal jesteś zadowolona z nich?

a poza tym masz przepełnioną skrzynkę odbiorczą.

Pozdrawiam Dj_

Właśnie wyczyściłam skrzynkę, dziekuję:) Cenę muszę sprawdzić w domu, bo nie pamiętam. Póki co jestem zadowolona. Tamtej zimy nie przemarzły i licze, ze teraz bedzie podobnie.

Pozdrawiam,

Aga

witaj agalind

dzień dobry w Twoim dzienniku i komentarzowniku. od razu do konkretów - piekny masz projekt domku, piekne wnetrza - wszystko super!!! Gratuluję Waszego miejsca na ziemi i życzę duuużo radosnych i szczęśliwych chwil w domku:D

Witam:) Dziękuję za miłe słowa. Jeszcze sporo pracy przed nami, ale to ma byc nasz pierwszy i ostatni dom, więc czasu trochę jest;)

Pozdrawiam.

PS. Jeju, jak ja dawno w Ustce nie byłam:sick: Ostatni raz chyba w LO (kiedy to było?). Cudne morze tam macie:)

Edytowane przez agalind

Witam:) Dziękuję za miłe słowa. Jeszcze sporo pracy przed nami, ale to ma byc nasz pierwszy i ostatni dom, więc czasu trochę jest;)

Pozdrawiam.

PS. Jeju, jak ja dawno w Ustce nie byłam:sick: Ostatni raz chyba w LO (kiedy to było?). Cudne morze tam macie:)

nasz domek też pierwszy i mam nadzieje, że nie dla wroga :p- mieszkamy 2gi miesiąc, mnóstwo do wykończenia, ale już na swoim i to najważniejsze:yes:

powoli dopniemy swego - wykończymy te nasze domki,(abo one nas) a jak już to osiągniemy, to czas remontowania się zacznie i tak na okrągło...:D

morze u nas piekne, plaże jeszcze też.... to najpiekniejsze miejsce na świecie i nie wyobrażam sobie żyć gdzie indziej

serdecznie pozdrawiam

W sumie w kwestii wykańczania nic się dzieje. Teraz głównie sprawy rodzinne zaprzątają mi głowę. W pracy też roboty huk, więc jak wracam do domu to odpoczywam:)

Na weekend wyjeżdzamy, więc mam nadzieję trochę odsapnąc.

Edytowane przez agalind