agalind 27.09.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 No proszę, samolotem się zachciewa ..... No to pomyślnych wiatrów Dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 27.09.2012 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Będziemy tęsknić Wspaniałej pogody życzę bo u nas pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.09.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 A dokąd wybywasz? Jak mi się marzy jesienny wyjazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2012 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Będziemy tęsknić Wspaniałej pogody życzę bo u nas pada Oj, coś mi się zdaje, że na pogodę nie mam co liczyć. A dokąd wybywasz? Jak mi się marzy jesienny wyjazd... Lecimy ze znajomymi na weekend do Turku w Finlandii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.09.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Nie, tylko nie do Turku;) UWIELBIAM to miasto i bardzo bardzo Ci zazdroszczę. Baw się dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2012 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Skoro polecasz to tym bardziej się cieszę na wyjazd:) Jakieś sugestie, rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 27.09.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Jakieś sugestie... Tylko jedna - nie potrzebujecie tragarza/garderobianej na ten wyjazd?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2012 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Tylko jedna - nie potrzebujecie tragarza/garderobianej na ten wyjazd?? Kurcze, na dwa dni to tylko bagaż podręczny bierzemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.09.2012 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Aparat i kilka kart pamięci:yes: Ja byłam z ptasim przewodnikiem, więc specyficznie u mnie bagaż podręczny to była lornetka, a bagaż główny - luneta:D Boże, jak Ci zazdroszczę, to idealny czas na urlop, podładowac akumulatorki przed zimą. Musisz się świetnie bawic za nas:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 27.09.2012 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Aparat i kilka kart pamięci:yes: Ja byłam z ptasim przewodnikiem, więc specyficznie u mnie bagaż podręczny to była lornetka, a bagaż główny - luneta:D Boże, jak Ci zazdroszczę, to idealny czas na urlop, podładowac akumulatorki przed zimą. Musisz się świetnie bawic za nas:) Baterie do aparatu się ładują, lunety ani lornetki nie mam;) Jadę głownie po to żeby się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 28.09.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Tylko jedna - nie potrzebujecie tragarza/garderobianej na ten wyjazd?? Może w takim razie opiekunki do dzieci?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 28.09.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Może w takim razie opiekunki do dzieci?... Ja odniosłam wrażenie, że to wyjazd tylko dla dorosłych;) Aga, baw się dobrze i wróć do nas pełna niezapomnianych wrażeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 28.09.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2012 Zazdroszczę wyjazdu do Finlandii, bo nigdy tam nie byłam ( wogóle północ jest mi nieznana) Fajnie, ze macie tak blisko, bo z centrum, to wielogodzinna wyprawa połaczona ze staniem w korkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 29.09.2012 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Tak wypaliłam, a nawet nie wiem jakie duże dzieci ma Agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.09.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Tak wypaliłam, a nawet nie wiem jakie duże dzieci ma Agalind chyba takie całkiem malenkie takie w planikach no chyba, że z finlandii jakies małe mikołajki przywioza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 29.09.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2012 Kurcze, do Finladnii -to jakąś nokię weź przywieź,bo refinifer to za duży chyba byłby w podręczny na powrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.09.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2012 Jaki alkohol się w Finladii pije?? Może lepiej butelkę hmm ale nie wiem czy to w podręcznym przejdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.10.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 chyba takie całkiem malenkie takie w planikach no chyba, że z finlandii jakies małe mikołajki przywioza ?? No to dałam plamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 03.10.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 i jak się udał wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 03.10.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 No właśnie Aga, myślałam już że Cię coś porwało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts