agalind 04.10.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 No, pokazałam kumpeli z biura i obydwie miałyśmy od razu lepszy humor;) To wyobraź sobie 8 osób stojących przy oknie i śmiejących się do rozpuku. Co jeden to inne skojarzenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 04.10.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Przestań bo się do monitora cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Przestań bo się do monitora cieszę Nie jesteś sama:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.10.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Nie jesteś sama:) no nie sama Dawno mnie u Ciebie nie było, stad ciemnota u Luki mnie ogarneła - ale nadrabiam:) I strasznie się cieszę,ze wyjazd się udał. Ja całkiem z tych północnych jestem - normalni ludzie na wakacje do ciepłych krajów jeżdżą, a ja w druga stronę Choc przyznam,że odkąd z męzem mym osobistym jeżdżę się na urlop, najdale to się dał do Ustki zaciągnąć Ale pracuję nad tym fotki, boskie -aż mnie sentymental chwycił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 no nie sama Dawno mnie u Ciebie nie było, stad ciemnota u Luki mnie ogarneła - ale nadrabiam:) I strasznie się cieszę,ze wyjazd się udał. Ja całkiem z tych północnych jestem - normalni ludzie na wakacje do ciepłych krajów jeżdżą, a ja w druga stronę Choc przyznam,że odkąd z męzem mym osobistym jeżdżę się na urlop, najdale to się dał do Ustki zaciągnąć Ale pracuję nad tym fotki, boskie -aż mnie sentymental chwycił Ja zawsze mam dylemat: północ czy południe;) Z jednej strony fajnie byłoby doopsko i kości wygrzać, ale na północy tak pięknie i klimatycznie. I bądź tu babo mądra:) Mój mąż kiedyś też nie dał sie nigdzie dalej wyciagnac, a latem to już wcale. Aż wreszcie pojechał, bakcyla złapał i teraz sam mnie ciągnie:) I cały czas powtarza, że będzie mial 3 domy: w Toskanii, Norwegii i w naszej wiosce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.10.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Ja jeżdżę tam gdzie są ptaki;) Zdecydowanie bardziej na północ, ale największym marzeniem podróżniczym jest Senegal i Gambia:p A wtej Norwegii to będziemy sąsiadami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 A wtej Norwegii to będziemy sąsiadami;) Stronę wcześniej wrzuciłam parę fotek domków i drzwi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 04.10.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Cudowne klimaty:) A to z ludkami w oknie to jakiś hotelik na noc poślubną dla chrześcijan;) Wczoraj próbowałam odkopać swoje fotki, ale nie mogę ich znaleźć... czas ponazywać foldery i uporządkować zdjęcia:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 04.10.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Cudowne klimaty:) A to z ludkami w oknie to jakiś hotelik na noc poślubną dla chrześcijan;) Wczoraj próbowałam odkopać swoje fotki, ale nie mogę ich znaleźć... czas ponazywać foldery i uporządkować zdjęcia:cool: Cudowne klimaty:) A to z ludkami w oknie to jakiś hotelik na noc poślubną dla chrześcijan;) Trafne spostrzeżenie, choć to było zwykłe mieszkanie, ale tam często w oknach sa jakieś ozdóbki. Nad zdjęciami panuję i wywołuję zawsze kilka z podróży, bo nie ma to jak album. Choć ze ślubnych uporządkowane są tylko te, które dostaliśmy od fotografa od razu w albumie;). Reszta czeka i się doczekać nie może. A to już tyle lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewanz 04.10.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Świetne - klimatyczne zdjęcia ! Zreszta, jak przeczytałam, to wszyscy tu jesteśmy zachwyceni i zaskoczeni Finlandią, której w zasadzie nie znamy. Co kryje w sobie margaretka - gigant? Intrygujące... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 04.10.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Te golasy obok zakonnic - rewelka:rotfl: Też mi to utkwiło w pamięci Nie jesteś sama:) Dokładnie... dzieci się dziwnie na mnie patrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 04.10.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 a ja dopiero teraz sie skumałam, ze jest druga tura fotek:) Fajne poczucie humoru mają "tambylcy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 04.10.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2012 Tak jak ja za weekend w Twoich:) no jeśli lubisz okolice gdzie totalnie nic się nie dzieje, gdzie nie ma gdzie wyjść a i zobaczyć też niewiele to zdecydowanie powinnaś w te strony przyjechać (i tu pewnie Ardea zaprotestuje ale u mnie ptaki to są z kategorii srelemelki wróbelki i gołębie :/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 Świetne - klimatyczne zdjęcia ! Zreszta, jak przeczytałam, to wszyscy tu jesteśmy zachwyceni i zaskoczeni Finlandią, której w zasadzie nie znamy. Może nastanie nowa moda: zamiast Egiptu - Finlandia;) Co kryje w sobie margaretka - gigant? Intrygujące... Kompletnie nic. Postawili, a właściwie położyli i tak leży;) Też mi to utkwiło w pamięci Dokładnie... dzieci się dziwnie na mnie patrzą Nie łatwo to z pamięci wykasować a ja dopiero teraz sie skumałam, ze jest druga tura fotek:) Fajne poczucie humoru mają "tambylcy" O to to:) no jeśli lubisz okolice gdzie totalnie nic się nie dzieje, gdzie nie ma gdzie wyjść a i zobaczyć też niewiele to zdecydowanie powinnaś w te strony przyjechać (i tu pewnie Ardea zaprotestuje ale u mnie ptaki to są z kategorii srelemelki wróbelki i gołębie :/ ) Po takiej reklamie to na pewno pojedę w Twoje strony:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.10.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 dokończyłam dziennik, więc mogę się już jawnie przywitać. piękny Domek Wam wyszedł i nie zauważyłam żadnych przebojów z ekipami. po prostu szczęściarze. gratuluję zamieszkania we własnym gniazdku. nasunęła mi się cała masa pytań podczas czytania. ale żeby nie zamęczyć Cię tak za pierwszym razem to na razie tylko tyle:1. co to są za szare płytki, które macie w kuchni?2. czy piec macie na ekogroszek? jeśli tak, to jak rozwiązane jest to, że na dole macie podłogówkę, a na górze grzejniki? wymagają przecież innej temperatury. a w ogóle kolory elewacji - moje ulubione. podoba mi się też blacha na dachu. u nas w planach jest dachówka, ale jeśli mielibyśmy decydować się na blachę, to tylko na taką (przynajmniej nie udaje dachówki). pozdrawiam Kasia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 05.10.2012 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 dokończyłam dziennik, więc mogę się już jawnie przywitać. piękny Domek Wam wyszedł i nie zauważyłam żadnych przebojów z ekipami. po prostu szczęściarze. gratuluję zamieszkania we własnym gniazdku. nasunęła mi się cała masa pytań podczas czytania. ale żeby nie zamęczyć Cię tak za pierwszym razem to na razie tylko tyle: 1. co to są za szare płytki, które macie w kuchni? 2. czy piec macie na ekogroszek? jeśli tak, to jak rozwiązane jest to, że na dole macie podłogówkę, a na górze grzejniki? wymagają przecież innej temperatury. a w ogóle kolory elewacji - moje ulubione. podoba mi się też blacha na dachu. u nas w planach jest dachówka, ale jeśli mielibyśmy decydować się na blachę, to tylko na taką (przynajmniej nie udaje dachówki). pozdrawiam Kasia:bye: Witaj Kasiu. Trafiliśmy na uczciwe i rzetelne ekipy, dlatego sprawnie poszło nam budowanie. Czas szybko leci i się nie obejrzysz a będziesz mieszkać. Pytaj o co chcesz:) Odp. 1. Masto Grys z Paradyża 60x60. Mam je też w dolnej łazience, tylko wymiar 30x60. Odp. 2. Palimy ekogrochem (choć z eko to on ma mało wspólnego;)) jeśli tak, to jak rozwiązane jest to, że na dole macie podłogówkę, a na górze grzejniki? wymagają przecież innej temperatury. na tą część pytanie nie jestem w stanie odpowiedzić, bo do dziś nie rozumiem jak to działa ( o czym tu powszechnie wiadomo;)). Podpytam drugą połowę i napiszę. Pozdrawiam, Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 05.10.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 no jeśli lubisz okolice gdzie totalnie nic się nie dzieje, gdzie nie ma gdzie wyjść a i zobaczyć też niewiele to zdecydowanie powinnaś w te strony przyjechać (i tu pewnie Ardea zaprotestuje ale u mnie ptaki to są z kategorii srelemelki wróbelki i gołębie :/ ) Oczywiście protestuję, chociaż ptaki są wszędzie;) Najbardziej intrygujące są te srelemelki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 05.10.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 2. czy piec macie na ekogroszek? jeśli tak, to jak rozwiązane jest to, że na dole macie podłogówkę, a na górze grzejniki? wymagają przecież innej temperatury. instalacja jest podzielona na dwa obwody, na tym, który zasila podłogówke jest zamontowany mieszacz z czujnikiem temp. zasilającej, ma on za zadanie obniżać temp. czynnika zasilającego pętle podłogówki poprzez mieszanie ciepłej wody z zimną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 05.10.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 instalacja jest podzielona na dwa obwody, na tym, który zasila podłogówke jest zamontowany mieszacz z czujnikiem temp. zasilającej, ma on za zadanie obniżać temp. czynnika zasilającego pętle podłogówki poprzez mieszanie ciepłej wody z zimną... dzięki za odpowiedź. aga też nie za dużo mi to mówi, ale zaraz kopiuję i podsunę pod nos chłopakom, żeby wiedzieli co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 05.10.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2012 przez te srelemelki to codziennie taras na górze mogę zmywać :bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts