Lukarna 12.10.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 No coś Ty! ZNOWU im się coś wydaje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 12.10.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Witam,przeczytałam cały Twój dziennik agalind i bardzo podoba mi się Wasz domek. Mam pytanie odnośnie okien w kuchni. Czy planujesz coś w nich zawiesić (firanki, rolety,...)?Będę miała podobnie w kuchni i na razie nie mam pomysłu co z tym fantem zrobić. Zawiesić coś muszę, bo jedno z okien będzie wychodziło na ulicę i nie chciałabym, żeby przechodnie mi do kuchni zaglądali.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 No coś Ty! ZNOWU im się coś wydaje:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Witam, przeczytałam cały Twój dziennik agalind i bardzo podoba mi się Wasz domek. Mam pytanie odnośnie okien w kuchni. Czy planujesz coś w nich zawiesić (firanki, rolety,...)? Będę miała podobnie w kuchni i na razie nie mam pomysłu co z tym fantem zrobić. Zawiesić coś muszę, bo jedno z okien będzie wychodziło na ulicę i nie chciałabym, żeby przechodnie mi do kuchni zaglądali. Pozdrawiam. Że też chciało Ci sie to wszystko czytać?! Niemniej dziękuję W kuchni mamy żaluzje drewniane. Od początku był taki plan. Jak dla mnie to super rozwiązanie. http://imageshack.us/a/img43/3609/img0011uer.jpg Nie ma też konfliktu przy otwieraniu okna. http://imageshack.us/a/img560/4647/img0021rq.jpg Kolor przekłamany. Na żywo nie widać różnicy w kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Aaaale fajne:jawdrop: ps. ale masz fajny ten pojemnik z miejscem na gąbkę - zdradzisz gdzie kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Aaaale fajne:jawdrop: ps. ale masz fajny ten pojemnik z miejscem na gąbkę - zdradzisz gdzie kupiłaś? Powiem nieskromnie, ze uwielbiam te moje okna:) Pojemnik kupiony w casto za całe 29zł. Praktycznie taki sam oryginalny Umbra Joey można dostać za 69zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Powiem nieskromnie, ze uwielbiam te moje okna:) Pojemnik kupiony w casto za całe 29zł. Praktycznie taki sam oryginalny Umbra Joey można dostać za 69zł Masz zupełne prawo do nieskromności bo okna są boskie... Praktyczny i fajny ten dozownik. Ja się zastanawiałam nad takim wbudowanym w zlew ale to rozwiązanie jest bardzo estetyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Masz zupełne prawo do nieskromności bo okna są boskie... Praktyczny i fajny ten dozownik. Ja się zastanawiałam nad takim wbudowanym w zlew ale to rozwiązanie jest bardzo estetyczne. Początkowo tez o wbudowanym myślałam, ale zrezygnowałam. Tym bardziej, że mam inne białe porcelanowe elementy, więc aż tak nie razi chyba??? Teraz jest odwrócony i gąbki nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 No coś, nic a nic - inne białe też zauważyłam:) A powiedz co to jest takie małe srebrne na lewo od baterii?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Pokrętło do korka automatycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 A korek automatyczny to teraz standard czy się domawia albo coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 A korek automatyczny to teraz standard czy się domawia albo coś? Był ze zlewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.10.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 To ja się zachwycam oknami samymi w sobie i pięknym widokiem za, a Luka prześwietla z lupą chyba cały blat (a ja cofam się do zdjęć coby zobaczyć małe srebrne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 12.10.2012 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 też się zawróciłam. okna z żaluzjami fajne. sami je montowaliście? przyklejone są do okna? a zlew jakiej firmy? ostatnio wylookałam podobny franke, ale nie miał tej szklanej deski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.10.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 A tam, smiejecie się ze mnie:)Ja po prostu okna Agi już oglądałam (tylko bez żaluzji) a teraz się skupiłam na szczegółach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 To ja się zachwycam oknami samymi w sobie i pięknym widokiem za, a Luka prześwietla z lupą chyba cały blat (a ja cofam się do zdjęć coby zobaczyć małe srebrne) Luka zna moja chałupkę od poczatku jej powstawania, więc teraz tylko szczegóły widzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 też się zawróciłam. okna z żaluzjami fajne. sami je montowaliście? przyklejone są do okna? a zlew jakiej firmy? ostatnio wylookałam podobny franke, ale nie miał tej szklanej deski. Zlew Teka Aura 60 z deską w komplecie. Żaluzje montowane sa na takie zaczepy do okna i można je sciągac np. do mycia. Kupilismy z montażem, ale teraz sama bym już mogła je zamontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 12.10.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2012 Ja po prostu okna Agi już oglądałam (tylko bez żaluzji) a teraz się skupiłam na szczegółach:) I dobrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.10.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Aga - u Ciebie chyba kiedyś było o środkach do czyszczenia indukcji ale nie zanotowałam a lenistwo nie pozwala na wertowanie wątku napisz mi proszę jeszcze raz czy masz jakis sprawdzony preparat (mleczko/spray/ chusteczki) do czyszczenia płyty Miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2012 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Aga - u Ciebie chyba kiedyś było o środkach do czyszczenia indukcji ale nie zanotowałam a lenistwo nie pozwala na wertowanie wątku napisz mi proszę jeszcze raz czy masz jakis sprawdzony preparat (mleczko/spray/ chusteczki) do czyszczenia płyty Miłej niedzieli życzę Używam psikacza Dr Beckmann http://sklepkratka.pl/product-pol-1586-DR-BECKMANN-spray-do-czyszczenia-plyty-indukcyjnej-Glanz-Reiniger-250-ml.html Jak dla mnie ok, usuwa wszytskie zabrudzenia i płyta ładnie się błyszczy. Moja siostra kupiła Starwaxa http://starwax.iai-shop.com/product-pol-91-PLYN-DO-KONSERWACJI-VITROCERAMIKI-I-PLYT-INDUKCYJNYCH-STARWAX-43191-.html i też nie narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts