Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam,

przeczytałam cały Twój dziennik agalind i bardzo podoba mi się Wasz domek.

Mam pytanie odnośnie okien w kuchni. Czy planujesz coś w nich zawiesić (firanki, rolety,...)?

Będę miała podobnie w kuchni i na razie nie mam pomysłu co z tym fantem zrobić. Zawiesić coś muszę, bo jedno z okien będzie wychodziło na ulicę i nie chciałabym, żeby przechodnie mi do kuchni zaglądali.

Pozdrawiam.

Witam,

przeczytałam cały Twój dziennik agalind i bardzo podoba mi się Wasz domek.

Mam pytanie odnośnie okien w kuchni. Czy planujesz coś w nich zawiesić (firanki, rolety,...)?

Będę miała podobnie w kuchni i na razie nie mam pomysłu co z tym fantem zrobić. Zawiesić coś muszę, bo jedno z okien będzie wychodziło na ulicę i nie chciałabym, żeby przechodnie mi do kuchni zaglądali.

Pozdrawiam.

Że też chciało Ci sie to wszystko czytać?! Niemniej dziękuję:)

W kuchni mamy żaluzje drewniane. Od początku był taki plan. Jak dla mnie to super rozwiązanie.

http://imageshack.us/a/img43/3609/img0011uer.jpg

Nie ma też konfliktu przy otwieraniu okna.

http://imageshack.us/a/img560/4647/img0021rq.jpg

Kolor przekłamany. Na żywo nie widać różnicy w kolorze.

Aaaale fajne:jawdrop:

ps. ale masz fajny ten pojemnik z miejscem na gąbkę - zdradzisz gdzie kupiłaś?

Powiem nieskromnie, ze uwielbiam te moje okna:)

Pojemnik kupiony w casto za całe 29zł. Praktycznie taki sam oryginalny Umbra Joey można dostać za 69zł

Powiem nieskromnie, ze uwielbiam te moje okna:)

Pojemnik kupiony w casto za całe 29zł. Praktycznie taki sam oryginalny Umbra Joey można dostać za 69zł

Masz zupełne prawo do nieskromności bo okna są boskie...

Praktyczny i fajny ten dozownik.

Ja się zastanawiałam nad takim wbudowanym w zlew ale to rozwiązanie jest bardzo estetyczne.

Masz zupełne prawo do nieskromności bo okna są boskie...

Praktyczny i fajny ten dozownik.

Ja się zastanawiałam nad takim wbudowanym w zlew ale to rozwiązanie jest bardzo estetyczne.

Początkowo tez o wbudowanym myślałam, ale zrezygnowałam. Tym bardziej, że mam inne białe porcelanowe elementy, więc aż tak nie razi chyba??? Teraz jest odwrócony i gąbki nie widać.

To ja się zachwycam oknami samymi w sobie i pięknym widokiem za, a Luka prześwietla z lupą chyba cały blat (a ja cofam się do zdjęć coby zobaczyć małe srebrne) :lol2:

Luka zna moja chałupkę od poczatku jej powstawania, więc teraz tylko szczegóły widzi:)

też się zawróciłam.

okna z żaluzjami fajne. sami je montowaliście? przyklejone są do okna?

a zlew jakiej firmy? ostatnio wylookałam podobny franke, ale nie miał tej szklanej deski.

Zlew Teka Aura 60 z deską w komplecie.

Żaluzje montowane sa na takie zaczepy do okna i można je sciągac np. do mycia. Kupilismy z montażem, ale teraz sama bym już mogła je zamontować.

Aga - u Ciebie chyba kiedyś było o środkach do czyszczenia indukcji ale nie zanotowałam a lenistwo nie pozwala na wertowanie wątku :p napisz mi proszę jeszcze raz czy masz jakis sprawdzony preparat (mleczko/spray/ chusteczki) do czyszczenia płyty

Miłej niedzieli życzę

Aga - u Ciebie chyba kiedyś było o środkach do czyszczenia indukcji ale nie zanotowałam a lenistwo nie pozwala na wertowanie wątku :p napisz mi proszę jeszcze raz czy masz jakis sprawdzony preparat (mleczko/spray/ chusteczki) do czyszczenia płyty

Miłej niedzieli życzę

Używam psikacza Dr Beckmann http://sklepkratka.pl/product-pol-1586-DR-BECKMANN-spray-do-czyszczenia-plyty-indukcyjnej-Glanz-Reiniger-250-ml.html Jak dla mnie ok, usuwa wszytskie zabrudzenia i płyta ładnie się błyszczy.

Moja siostra kupiła Starwaxa http://starwax.iai-shop.com/product-pol-91-PLYN-DO-KONSERWACJI-VITROCERAMIKI-I-PLYT-INDUKCYJNYCH-STARWAX-43191-.html i też nie narzeka.