Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powiem Wam hita, aprops czyszczenia - wiecie,że prawie wszyscy producenci armatury uwalą gwarancje, jeśli do czyszczenia użyjemy czegoś innego niż woda z octem?

bry :)

Z założenia gwarancję uwalają na czym tylko można, więc nawet woda z octem nie pomoże. W najlepszym wypadku sprzęt zepsuje sie zaraz po tym jak minie gwarancja;)

Bry Pani:)

Dzięki serdeczne za odpowiedź apropos żaluzji. Faktycznie wyglądają bardzo elegancko :)

Pozdrawiam.

W kuchni sobie nie wyobrażam niczego innego. Jesli lubisz to można zawiesić tez zasłony zasłony. Można dostać narożne karnisze (a własciwie zwykłe karnisze z takim łącznikiem), więc i z tym nie ma problemu. Rolety rzymskie odpadają, bo w rogu nieładnie na siebie nachodzą, ale zasłony czy firany jak najbardziej można powiesić. Co kto lubi:)

Z założenia gwarancję uwalają na czym tylko można, więc nawet woda z octem nie pomoże. W najlepszym wypadku sprzęt zepsuje sie zaraz po tym jak minie gwarancja;)

Bry Pani:)

KFA daje 100 lat gwarancji - ja nie dożyje jej końca :lol2:

acz nie mam ani sztuki baterii tej firmy :lol:

I znowu chwyt marketingowy, bo przecież za 100lat i tak byś nie pamiętała, gdzie tą gwarancje wraz z dowodem zakupu;) schowałaś :lol2:

:rotfl:

Agus - dziekuje oficjalnie i u Ciebie

Ps. własnie dzwonili od moich żaluzji i będzie montaz czwartek-piatek :wiggle:

I znowu chwyt marketingowy, bo przecież za 100lat i tak byś nie pamiętała, gdzie tą gwarancje wraz z dowodem zakupu;) schowałaś :lol2:

pal licho gwarancję , ale paragon to juz się zdąży rozłożyć :lol2:

W kuchni sobie nie wyobrażam niczego innego. Jesli lubisz to można zawiesić tez zasłony zasłony. Można dostać narożne karnisze (a własciwie zwykłe karnisze z takim łącznikiem), więc i z tym nie ma problemu. Rolety rzymskie odpadają, bo w rogu nieładnie na siebie nachodzą, ale zasłony czy firany jak najbardziej można powiesić. Co kto lubi:)

A ja właśnie o roletach rzymskich myślałam. Bo nie bardzo potrafię sobie wyobrazić jak powiesić dwa karnisze w kuchni nad oknami narożnymi. Nie wiedziałam, że można karnisze łączyć. Poszukam takiego rozwiązania. Dzięki.

Skrzynka opróżniona:)

Nie masz za co dziękować. Trzeba pomagać i tyle:)

agalind,

dobry wieczór w Twoim komentarzowniku;-)

strasznie mi było smutno jak dotarłam do końca dziennika, bo zanim Cię 'poznałam' Ty już z nim skończyłaś.... masz piękny domek, super kominek, cudowne kontakty berker kwadrat ;) i piekne zwierzę ssące w postaci centralnego odkurzacza

ogólnie wszystko, jak lubię

mam pytanie - gdzie robiłaś te aluminiowe barierki przy balkonie górnym?

od sierpnia kilka miesięcy minęło, jak Ci się mieszka?

pozdrawiam serdecznie

agalind,

dobry wieczór w Twoim komentarzowniku;-)

strasznie mi było smutno jak dotarłam do końca dziennika, bo zanim Cię 'poznałam' Ty już z nim skończyłaś.... masz piękny domek, super kominek, cudowne kontakty berker kwadrat ;) i piekne zwierzę ssące w postaci centralnego odkurzacza

ogólnie wszystko, jak lubię

mam pytanie - gdzie robiłaś te aluminiowe barierki przy balkonie górnym?

od sierpnia kilka miesięcy minęło, jak Ci się mieszka?

pozdrawiam serdecznie

Dziennik zakończony, bo budowa zakończona. Teraz zostało wykańczanie i dopieszczanie, ale to trochę potrwa;)

Mieszka nam się bardzo dobrze i nie wyobrażam sobie powrotu do bloku. Więcej miejsca, cisza i spokój. No i drewno palące się w kominku. Cudownie:)

Barierkę robił nam na zamówienie lokalny ślusarz.

A ja właśnie o roletach rzymskich myślałam. Bo nie bardzo potrafię sobie wyobrazić jak powiesić dwa karnisze w kuchni nad oknami narożnymi. Nie wiedziałam, że można karnisze łączyć. Poszukam takiego rozwiązania. Dzięki.

Wczoraj już nie zdążyłam, ale mogę Ci pstryknąć zdjęcia takich narożnych karniszy. Karnisze, czyli te długie rurki łączysz przez łącznik przegubowy.