Esiak 15.10.2012 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 co do psikaczy, Aga przypomnij mi co używasz do czyszczenia szyby kominka...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Starwax http://www.starwax.sklep.pl/do-kominkow/47-pianka-do-czyszczenia-wkladow-kominkowych-starwax-43160.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 15.10.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Starwax http://www.starwax.sklep.pl/do-kominkow/47-pianka-do-czyszczenia-wkladow-kominkowych-starwax-43160.html dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2012 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 dzięki Nie ma za co:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Powiem Wam hita, aprops czyszczenia - wiecie,że prawie wszyscy producenci armatury uwalą gwarancje, jeśli do czyszczenia użyjemy czegoś innego niż woda z octem? bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 15.10.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Dzięki serdeczne za odpowiedź apropos żaluzji. Faktycznie wyglądają bardzo elegancko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2012 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Powiem Wam hita, aprops czyszczenia - wiecie,że prawie wszyscy producenci armatury uwalą gwarancje, jeśli do czyszczenia użyjemy czegoś innego niż woda z octem? bry Z założenia gwarancję uwalają na czym tylko można, więc nawet woda z octem nie pomoże. W najlepszym wypadku sprzęt zepsuje sie zaraz po tym jak minie gwarancja;) Bry Pani:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2012 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Dzięki serdeczne za odpowiedź apropos żaluzji. Faktycznie wyglądają bardzo elegancko Pozdrawiam. W kuchni sobie nie wyobrażam niczego innego. Jesli lubisz to można zawiesić tez zasłony zasłony. Można dostać narożne karnisze (a własciwie zwykłe karnisze z takim łącznikiem), więc i z tym nie ma problemu. Rolety rzymskie odpadają, bo w rogu nieładnie na siebie nachodzą, ale zasłony czy firany jak najbardziej można powiesić. Co kto lubi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2012 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Z założenia gwarancję uwalają na czym tylko można, więc nawet woda z octem nie pomoże. W najlepszym wypadku sprzęt zepsuje sie zaraz po tym jak minie gwarancja;) Bry Pani:) KFA daje 100 lat gwarancji - ja nie dożyje jej końca acz nie mam ani sztuki baterii tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2012 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 KFA daje 100 lat gwarancji - ja nie dożyje jej końca acz nie mam ani sztuki baterii tej firmy I znowu chwyt marketingowy, bo przecież za 100lat i tak byś nie pamiętała, gdzie tą gwarancje wraz z dowodem zakupu;) schowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.10.2012 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 I znowu chwyt marketingowy, bo przecież za 100lat i tak byś nie pamiętała, gdzie tą gwarancje wraz z dowodem zakupu;) schowałaś Agus - dziekuje oficjalnie i u Ciebie Ps. własnie dzwonili od moich żaluzji i będzie montaz czwartek-piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2012 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 I znowu chwyt marketingowy, bo przecież za 100lat i tak byś nie pamiętała, gdzie tą gwarancje wraz z dowodem zakupu;) schowałaś pal licho gwarancję , ale paragon to juz się zdąży rozłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2012 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Agus - dziekuje oficjalnie i u Ciebie Ps. własnie dzwonili od moich żaluzji i będzie montaz czwartek-piatek Nie za ma co:) PS. Czyli fotki bedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2012 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 pal licho gwarancję , ale paragon to juz się zdąży rozłożyć A jeszcze oryginalne opakowanie pewnie trza mieć Tylko kto za 100 lat bedzie wiedział co to karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.10.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Aga - wyczyść skrzynkę - a nim to zrobisz to ja tu na razie nieoficjalnie Dzieki:) to ja dziękuję W imieniu swoim, Stefka i Damiana daj znać czy przesyłka dotarła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 15.10.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 W kuchni sobie nie wyobrażam niczego innego. Jesli lubisz to można zawiesić tez zasłony zasłony. Można dostać narożne karnisze (a własciwie zwykłe karnisze z takim łącznikiem), więc i z tym nie ma problemu. Rolety rzymskie odpadają, bo w rogu nieładnie na siebie nachodzą, ale zasłony czy firany jak najbardziej można powiesić. Co kto lubi:) A ja właśnie o roletach rzymskich myślałam. Bo nie bardzo potrafię sobie wyobrazić jak powiesić dwa karnisze w kuchni nad oknami narożnymi. Nie wiedziałam, że można karnisze łączyć. Poszukam takiego rozwiązania. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 15.10.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Skrzynka opróżniona:) to ja dziękuję W imieniu swoim, Stefka i Damiana daj znać czy przesyłka dotarła. Nie masz za co dziękować. Trzeba pomagać i tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 15.10.2012 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2012 Skrzynka opróżniona:) Nie masz za co dziękować. Trzeba pomagać i tyle:) agalind, dobry wieczór w Twoim komentarzowniku;-) strasznie mi było smutno jak dotarłam do końca dziennika, bo zanim Cię 'poznałam' Ty już z nim skończyłaś.... masz piękny domek, super kominek, cudowne kontakty berker kwadrat i piekne zwierzę ssące w postaci centralnego odkurzacza ogólnie wszystko, jak lubię mam pytanie - gdzie robiłaś te aluminiowe barierki przy balkonie górnym? od sierpnia kilka miesięcy minęło, jak Ci się mieszka? pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.10.2012 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 agalind, dobry wieczór w Twoim komentarzowniku;-) strasznie mi było smutno jak dotarłam do końca dziennika, bo zanim Cię 'poznałam' Ty już z nim skończyłaś.... masz piękny domek, super kominek, cudowne kontakty berker kwadrat i piekne zwierzę ssące w postaci centralnego odkurzacza ogólnie wszystko, jak lubię mam pytanie - gdzie robiłaś te aluminiowe barierki przy balkonie górnym? od sierpnia kilka miesięcy minęło, jak Ci się mieszka? pozdrawiam serdecznie Dziennik zakończony, bo budowa zakończona. Teraz zostało wykańczanie i dopieszczanie, ale to trochę potrwa;) Mieszka nam się bardzo dobrze i nie wyobrażam sobie powrotu do bloku. Więcej miejsca, cisza i spokój. No i drewno palące się w kominku. Cudownie:) Barierkę robił nam na zamówienie lokalny ślusarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 16.10.2012 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 A ja właśnie o roletach rzymskich myślałam. Bo nie bardzo potrafię sobie wyobrazić jak powiesić dwa karnisze w kuchni nad oknami narożnymi. Nie wiedziałam, że można karnisze łączyć. Poszukam takiego rozwiązania. Dzięki. Wczoraj już nie zdążyłam, ale mogę Ci pstryknąć zdjęcia takich narożnych karniszy. Karnisze, czyli te długie rurki łączysz przez łącznik przegubowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts