Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

Takie ustrojstwo znajdziesz w googlarce pod hasłem -karnisz wykuszowy vel karnisz narożny :)

G dzies nawet widziałam karnisze gięte do okregu - to chyba na wypadek, gdyby jakaś księżniczka chciała mieć firanki w wieży ;)

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Takie ustrojstwo znajdziesz w googlarce pod hasłem -karnisz wykuszowy vel karnisz narożny :)

G dzies nawet widziałam karnisze gięte do okregu - to chyba na wypadek, gdyby jakaś księżniczka chciała mieć firanki w wieży ;)

Malka, na Twoje sciany to tylko karnisz wielokrotnie lamany .....:rotfl:

Aga, cudne ziółka i kuchnia już bardzo udomowiona:)

:)

Cześć Aga, czy u Ciebie przycisk Grohe też odstaje bardziej niż ten okrągły Geberit?

Trochę odstaje, to prawda, ale to pewnie przez to, że jest otwierany. Geberit jakby przyklejony równo do sciany a ten nie do końca. Mi to w sumie nie przeszkadza, ale oczywiście majstwi nagadałam, ze źle zamontował;)

Pisałam juz u Malki, więc i u siebie ślad jakiś zostawie;) Posadziliśmy wylicytowane jabłonki od Malki.

Wg. zaleceń Malki to Pan i Pani Jabłonka, więc teraz muszę im atmosferę (muzyka i świece) stworzyć to będą owocować za 1,5 roku;)

Co by nie było, że ja tak sobie z tymi jabłonkami na pan i pani to nazwałam je: Mal i Ka.

I wszystko jasne;)

A chłopaki niech się rosną zdrowo:)

Maja, miło Cię widzieć. Trzymam kciuki żebyście mieli udany urlop w PL. Nie ma to jak polska złota jesień na Kaszubach:)

:yes::yes:

Dzieki...uwielbiam jesien w Borach...tez lubie pojechac po sasiedzku do Bytowa - zawsze piekne wychodza tam zdjecia zamku krzyzackiego z jesienna przyroda....nie moge sie doczekac:D

Malka, na Twoje sciany to tylko karnisz wielokrotnie lamany .....:rotfl:

nie bedzie karniszy - w ogóle

nie stworzyli jeszcze takich jakie by mi pasowały ;)

Malka, ile Ty masz narożników?;)

Ja mam same krągłości :lol2:

Pamietajac zdjecia Malki niebudowy to tam wiecej naroznikow i kacikow bylo niz prostej sciany.....:D:D

to było dawno :p

A tak w ogóle to się tu towarzystwo rozbrykalo - ladnie to tak z uciemięzonej walką budowlaną koleżanki się napieprzać, hę.....

ale wyobraźnia mi zadziałała, na podłodze beton, miedziane, lub patynowane karnisze, zakończone kutymi kwiatkami z kryształkami na płatkach, na nich purpurowe lambrekiny ze złotymi frędzlami, do tego suto marszczone firany koniecznie w złote kwiaty.......

no zemsta dizajnera :lol2:

to było dawno :p

A tak w ogóle to się tu towarzystwo rozbrykalo - ladnie to tak z uciemięzonej walką budowlaną koleżanki się napieprzać, hę.....

Jak zadasz material zdjeciowy to uwierze...ostatnio zdjecia jakie widzialam Twojej niebudowy to byly sciany azurowe....i kawalek polki na gniazda ptasie w duzym pokoju zwanym liwingrumem:D:D:D