malka 16.10.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Takie ustrojstwo znajdziesz w googlarce pod hasłem -karnisz wykuszowy vel karnisz narożny G dzies nawet widziałam karnisze gięte do okregu - to chyba na wypadek, gdyby jakaś księżniczka chciała mieć firanki w wieży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 16.10.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Aga, cudne ziółka i kuchnia już bardzo udomowiona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 16.10.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2012 Takie ustrojstwo znajdziesz w googlarce pod hasłem -karnisz wykuszowy vel karnisz narożny G dzies nawet widziałam karnisze gięte do okregu - to chyba na wypadek, gdyby jakaś księżniczka chciała mieć firanki w wieży Malka, na Twoje sciany to tylko karnisz wielokrotnie lamany ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 17.10.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Cześć Aga, czy u Ciebie przycisk Grohe też odstaje bardziej niż ten okrągły Geberit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Aga, cudne ziółka i kuchnia już bardzo udomowiona:) Cześć Aga, czy u Ciebie przycisk Grohe też odstaje bardziej niż ten okrągły Geberit? Trochę odstaje, to prawda, ale to pewnie przez to, że jest otwierany. Geberit jakby przyklejony równo do sciany a ten nie do końca. Mi to w sumie nie przeszkadza, ale oczywiście majstwi nagadałam, ze źle zamontował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Malka, na Twoje sciany to tylko karnisz wielokrotnie lamany ..... Malka, ile Ty masz narożników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nie ile narożników tylko może dookoła pokoju sobie Malka firany gipiurowe strzeli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.10.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nie ile narożników tylko może dookoła pokoju sobie Malka firany gipiurowe strzeli:) I takie ładne złote kfiatki na zakonczeniach karniszy wokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 18.10.2012 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Noo do betonu jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 18.10.2012 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 oj tam, oj tam. jak lubi, to co ma sobie żałować. każdy ma prawo realizować swoje dizajnerskie wizje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Lambrekin też pewnie zawiśnie, to karnisz co najmniej podwójny powinien być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.10.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Malka, ile Ty masz narożników? Pamietajac zdjecia Malki niebudowy to tam wiecej naroznikow i kacikow bylo niz prostej sciany.....:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Pisałam juz u Malki, więc i u siebie ślad jakiś zostawie;) Posadziliśmy wylicytowane jabłonki od Malki. Wg. zaleceń Malki to Pan i Pani Jabłonka, więc teraz muszę im atmosferę (muzyka i świece) stworzyć to będą owocować za 1,5 roku;) Co by nie było, że ja tak sobie z tymi jabłonkami na pan i pani to nazwałam je: Mal i Ka. I wszystko jasne;) A chłopaki niech się rosną zdrowo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Pamietajac zdjecia Malki niebudowy to tam wiecej naroznikow i kacikow bylo niz prostej sciany.....:D Maja, miło Cię widzieć. Trzymam kciuki żebyście mieli udany urlop w PL. Nie ma to jak polska złota jesień na Kaszubach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.10.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Maja, miło Cię widzieć. Trzymam kciuki żebyście mieli udany urlop w PL. Nie ma to jak polska złota jesień na Kaszubach:) :yes: Dzieki...uwielbiam jesien w Borach...tez lubie pojechac po sasiedzku do Bytowa - zawsze piekne wychodza tam zdjecia zamku krzyzackiego z jesienna przyroda....nie moge sie doczekac:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Bory sa przepiękne, choć tu u nas na północy też mamy wszystkie kolory jesieni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Malka, na Twoje sciany to tylko karnisz wielokrotnie lamany ..... nie bedzie karniszy - w ogóle nie stworzyli jeszcze takich jakie by mi pasowały Malka, ile Ty masz narożników? Ja mam same krągłości Pamietajac zdjecia Malki niebudowy to tam wiecej naroznikow i kacikow bylo niz prostej sciany.....:D to było dawno A tak w ogóle to się tu towarzystwo rozbrykalo - ladnie to tak z uciemięzonej walką budowlaną koleżanki się napieprzać, hę..... ale wyobraźnia mi zadziałała, na podłodze beton, miedziane, lub patynowane karnisze, zakończone kutymi kwiatkami z kryształkami na płatkach, na nich purpurowe lambrekiny ze złotymi frędzlami, do tego suto marszczone firany koniecznie w złote kwiaty....... no zemsta dizajnera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.10.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 to było dawno A tak w ogóle to się tu towarzystwo rozbrykalo - ladnie to tak z uciemięzonej walką budowlaną koleżanki się napieprzać, hę..... Jak zadasz material zdjeciowy to uwierze...ostatnio zdjecia jakie widzialam Twojej niebudowy to byly sciany azurowe....i kawalek polki na gniazda ptasie w duzym pokoju zwanym liwingrumem:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.10.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 nie bedzie karniszy - w ogóle No co Ty, fogle nie bedzie, jak mozesz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Majeczka, nadejdzie ta wiekopomna chwila, nadejdzie MSU no fogle, fogle, ja nie mam okien do karniszy...no chyba,ze w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts