mayadaski 18.10.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Majeczka, nadejdzie ta wiekopomna chwila, nadejdzie ta! obiecanki-macanki:D tak juz przez ostatnie 3 lata...to Pan Maz chyba mnie mniej maca niz Ty swoimi obietnicami:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 ale ,że mój mąż Ciebie :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 ta! obiecanki-macanki:D tak juz przez ostatnie 3 lata...to Pan Maz chyba mnie mniej maca niz Ty swoimi obietnicami:lol2: No patrz, a Malka cały czas gada, że taka skromna, grzeczna a ona maca po mistrzowsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 18.10.2012 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 ale ,że mój mąż Ciebie jaka zona taki i maz..... No patrz, a Malka cały czas gada, że taka skromna, grzeczna a ona maca po mistrzowsku Malka to dobry polityk - w oczy Ci slodzi i zycie jest pieknie.... i druga japonia badz inna wyspa zielona....a w rzeczywistosci ....to robta co chceta i jazda bez trzymanki ..... inne takie hasla z Na Przelaj....:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.10.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 No patrz, a Malka cały czas gada, że taka skromna, grzeczna a ona maca po mistrzowsku ale żebyś wiedziała jak sie przy tym rumieni jaka zona taki i maz..... Malka to dobry polityk - w oczy Ci slodzi i zycie jest pieknie.... i druga japonia badz inna wyspa zielona....a w rzeczywistosci ....to robta co chceta i jazda bez trzymanki ..... inne takie hasla z Na Przelaj....:D:D ale,że jak, że co ???? ja nie słodze pije bez mleczka i bez cukru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 18.10.2012 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 ale żebyś wiedziała jak sie przy tym rumieni Taaa jasne, i oczywiście Ty przez nas się deprawujesz:P ale,że jak, że co ???? ja nie słodze pije bez mleczka i bez cukru Malka, przeciez wszyscy tu wiedzą, że Ty nie taka święta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 19.10.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Aga, dzięki za info o Grohe, właśnie też nam się wydaje że przez te zawiasy, ale będziemy podcinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 21.10.2012 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 trochę mnie nie było i chwilę mi zeszło, żeby ponadrabiać "komentarzowniki" jak ktoś ładnie określił co do psikaczy, Aga przypomnij mi co używasz do czyszczenia szyby kominka...? my też używamy starwaxa, polecam, psik psik i za chwilę wycierasz do czysta bez najmniejszego trudu; szkoda że muszę kupować takie rzeczy online bo same no-name u mnie można dostać od ręki Powiem Wam hita, aprops czyszczenia - wiecie,że prawie wszyscy producenci armatury uwalą gwarancje, jeśli do czyszczenia użyjemy czegoś innego niż woda z octem? a o tym to nie słyszałam! mówiąc szczerze nową armaturę wystarczy na razie przetrzeć szmatką ale w starym mieszkaniu to cilit w ruch szedł; KFA daje 100 lat gwarancji - ja nie dożyje jej końca :lol2:acz nie mam ani sztuki baterii tej firmy my mieliśmy w starym mieszkaniu właśnie nieszczęsną kfa, kosztowała wtedy fortunę i liczyliśmy że te 7 lat gwarancji (tyle wtedy dawali) akurat się sprawdzi. Ale cóż, uprzedziłam się do tej firmy na zawsze, po roku poszedł wąż prysznicowy i myślę sobie, no trudno zła eksploatacja ale chwilę potem głowica w mieszaczu się urwała i w ramach gwarancji usłyszeliśmy że była........ źlee użytkowanie i zużyta jakaś tam część głowicy została (trudno żeby w kuchni nie używać kilkanaście razy dziennie) Dziennik zakończony, bo budowa zakończona. Teraz zostało wykańczanie i dopieszczanie, ale to trochę potrwa;) Mieszka nam się bardzo dobrze i nie wyobrażam sobie powrotu do bloku. Więcej miejsca, cisza i spokój. No i drewno palące się w kominku. Cudownie:) podpisuję się pod Twoimi słowami "rencamy, nogamy" a nawet nosem. Kiedyś się zastanawiałam o co ludziom z tym mieszkaniem w domu chodzi, przecież trzeba latać zamiatać, w piecu palić, trawę kosić ale jednak co dom to dom... a kominek (mimo że nie taki jak z moich marzeń) to hit sezonu, potrafimy otworzyć okno bo za ciepło jest ale w kominku napalić trzeba. W związku z tym, że ja sobie nie do końca radziłam z rozpalaniem kupiliśmy szczyptę i brykiet kominkowy no i w końcu rozpalam kominek w kilka sekund jedną zapałką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fulek 22.10.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Agalind. Uzupełniłam na rozkaz dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 23.10.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Aga, gdzie się podziewasz, co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 25.10.2012 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2012 Gdziekolwiek jesteś i cokolwiek robisz, myślimy o Tobie ciepło:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Dziekuję Adrea:hug: Różne sprawy mnie pochłonęły, ale mam nadzieję, ze teraz jakoś już pójdzie z górki. Założę sie, ze mam masę zaległości;) Pierwszy śnieżek zaliczony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 26.10.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 dzień dobry z oprószonych śnieżkiem Mazur:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2012 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Aga, dzięki za info o Grohe, właśnie też nam się wydaje że przez te zawiasy, ale będziemy podcinać U nas dali jakieś inne śruby i jest lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2012 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 podpisuję się pod Twoimi słowami "rencamy, nogamy" a nawet nosem. Kiedyś się zastanawiałam o co ludziom z tym mieszkaniem w domu chodzi, przecież trzeba latać zamiatać, w piecu palić, trawę kosić ale jednak co dom to dom... a kominek (mimo że nie taki jak z moich marzeń) to hit sezonu, potrafimy otworzyć okno bo za ciepło jest ale w kominku napalić trzeba. W związku z tym, że ja sobie nie do końca radziłam z rozpalaniem kupiliśmy szczyptę i brykiet kominkowy no i w końcu rozpalam kominek w kilka sekund jedną zapałką Oj tak:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2012 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 dzień dobry z oprószonych śnieżkiem Mazur:) Dobry, dobry:) Troszkę poprószyło a teraz słońce świeci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Aga, wkurzasz mnie przeczytałam na wątku aukcyjnym, co planujesz zrobić. Aga, ja nie wysłałam Ci dwóch krzaków, po to byś więcej zapłaciła, ale dlatego,ze wylicotwałas je za duża kwotę i niegodnym było wysłać jedno. a poza tym jednemu było by smutno no i nie miałyby takich pięknych imion To miłe co chcesz zrobić, ale zupełnie "niepotrzebne" - teraz mi głupio, że przeze mnie podjełaś takie zobowiazania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Aga, wkurzasz mnie przeczytałam na wątku aukcyjnym, co planujesz zrobić. Aga, ja nie wysłałam Ci dwóch krzaków, po to byś więcej zapłaciła, ale dlatego,ze wylicotwałas je za duża kwotę i niegodnym było wysłać jedno. a poza tym jednemu było by smutno no i nie miałyby takich pięknych imion To miłe co chcesz zrobić, ale zupełnie "niepotrzebne" - teraz mi głupio, że przeze mnie podjełaś takie zobowiazania Przecież pisałam Ci na priva, że wynagrodzę chłopakom tą Twoją szczordość Chłopcy lepiej wykorzystają tą kasę niż ja. Miałabym dołożyć sobie do kolejnej pary butów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 buty....hymmmmmm, kuszące, kuszące ale ok, skoro taka jest Twoja decyzja - to bardzo dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2012 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Ja też dziekuję JAbłonki dostały wczoraj osłonki, żeby zajce żadne ich nie spróbowały przede mna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts