Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale ,że mój mąż Ciebie :eek:

jaka zona taki i maz.....:rotfl:

No patrz, a Malka cały czas gada, że taka skromna, grzeczna a ona maca po mistrzowsku :lol2:

Malka to dobry polityk - w oczy Ci slodzi i zycie jest pieknie.... i druga japonia badz inna wyspa zielona....a w rzeczywistosci ....to robta co chceta i jazda bez trzymanki ..... inne takie hasla z Na Przelaj....:D:D:D

No patrz, a Malka cały czas gada, że taka skromna, grzeczna a ona maca po mistrzowsku :lol2:

ale żebyś wiedziała jak sie przy tym rumieni ;)

:lol2:

jaka zona taki i maz.....:rotfl:

Malka to dobry polityk - w oczy Ci slodzi i zycie jest pieknie.... i druga japonia badz inna wyspa zielona....a w rzeczywistosci ....to robta co chceta i jazda bez trzymanki ..... inne takie hasla z Na Przelaj....:D:D:D

ale,że jak, że co ????

ja nie słodze pije bez mleczka i bez cukru :)

trochę mnie nie było i chwilę mi zeszło, żeby ponadrabiać "komentarzowniki" jak ktoś ładnie określił :)

co do psikaczy, Aga przypomnij mi co używasz do czyszczenia szyby kominka...?

my też używamy starwaxa, polecam, psik psik i za chwilę wycierasz do czysta bez najmniejszego trudu; szkoda że muszę kupować takie rzeczy online bo same no-name u mnie można dostać od ręki

Powiem Wam hita, aprops czyszczenia - wiecie,że prawie wszyscy producenci armatury uwalą gwarancje, jeśli do czyszczenia użyjemy czegoś innego niż woda z octem?

a o tym to nie słyszałam! mówiąc szczerze nową armaturę wystarczy na razie przetrzeć szmatką ale w starym mieszkaniu to cilit w ruch szedł;

KFA daje 100 lat gwarancji - ja nie dożyje jej końca :lol2:acz nie mam ani sztuki baterii tej firmy :lol:

my mieliśmy w starym mieszkaniu właśnie nieszczęsną kfa, kosztowała wtedy fortunę i liczyliśmy że te 7 lat gwarancji (tyle wtedy dawali) akurat się sprawdzi. Ale cóż, uprzedziłam się do tej firmy na zawsze, po roku poszedł wąż prysznicowy i myślę sobie, no trudno zła eksploatacja ale chwilę potem głowica w mieszaczu się urwała i w ramach gwarancji usłyszeliśmy że była........ źlee użytkowanie i zużyta jakaś tam część głowicy została (trudno żeby w kuchni nie używać kilkanaście razy dziennie):mad:

Dziennik zakończony, bo budowa zakończona. Teraz zostało wykańczanie i dopieszczanie, ale to trochę potrwa;)

Mieszka nam się bardzo dobrze i nie wyobrażam sobie powrotu do bloku. Więcej miejsca, cisza i spokój. No i drewno palące się w kominku. Cudownie:)

podpisuję się pod Twoimi słowami "rencamy, nogamy" a nawet nosem. Kiedyś się zastanawiałam o co ludziom z tym mieszkaniem w domu chodzi, przecież trzeba latać zamiatać, w piecu palić, trawę kosić ale jednak co dom to dom... a kominek (mimo że nie taki jak z moich marzeń) to hit sezonu, potrafimy otworzyć okno bo za ciepło jest ale w kominku napalić trzeba. W związku z tym, że ja sobie nie do końca radziłam z rozpalaniem kupiliśmy szczyptę i brykiet kominkowy no i w końcu rozpalam kominek w kilka sekund jedną zapałką ;)

podpisuję się pod Twoimi słowami "rencamy, nogamy" a nawet nosem. Kiedyś się zastanawiałam o co ludziom z tym mieszkaniem w domu chodzi, przecież trzeba latać zamiatać, w piecu palić, trawę kosić ale jednak co dom to dom... a kominek (mimo że nie taki jak z moich marzeń) to hit sezonu, potrafimy otworzyć okno bo za ciepło jest ale w kominku napalić trzeba. W związku z tym, że ja sobie nie do końca radziłam z rozpalaniem kupiliśmy szczyptę i brykiet kominkowy no i w końcu rozpalam kominek w kilka sekund jedną zapałką ;)

Oj tak:yes:

Aga, wkurzasz mnie :cool: przeczytałam na wątku aukcyjnym, co planujesz zrobić.

Aga, ja nie wysłałam Ci dwóch krzaków, po to byś więcej zapłaciła, ale dlatego,ze wylicotwałas je za duża kwotę i niegodnym było wysłać jedno. a poza tym jednemu było by smutno ;) no i nie miałyby takich pięknych imion :lol2:

To miłe co chcesz zrobić, ale zupełnie "niepotrzebne" - teraz mi głupio, że przeze mnie podjełaś takie zobowiazania :oops:

Aga, wkurzasz mnie :cool: przeczytałam na wątku aukcyjnym, co planujesz zrobić.

Aga, ja nie wysłałam Ci dwóch krzaków, po to byś więcej zapłaciła, ale dlatego,ze wylicotwałas je za duża kwotę i niegodnym było wysłać jedno. a poza tym jednemu było by smutno ;) no i nie miałyby takich pięknych imion :lol2:

To miłe co chcesz zrobić, ale zupełnie "niepotrzebne" - teraz mi głupio, że przeze mnie podjełaś takie zobowiazania :oops:

Przecież pisałam Ci na priva, że wynagrodzę chłopakom tą Twoją szczordość:p Chłopcy lepiej wykorzystają tą kasę niż ja. Miałabym dołożyć sobie do kolejnej pary butów?;)