Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się po raz pierwszy :welcome:

Zajrzałam do Ciebie z ciekawości :) Chciałam zobaczyć wysoką zabudowę w kuchni o której mówiłaś w dzienniku max-maniacy i szczęka mi opadła dosłownie na palce u stóp :jawdrop::jawdrop:

Jestem pod wielkim wrażeniem :) Masz prześliczny dom i piękne wnętrza. Gratulacje, wszystko jest cudne i ta zabudowa też :) w ogóle cała kuchnia jest oh i ah :rolleyes:

P.S. nie wiem czemu ale najbardziej rozłożyło mnie zdjęcie rozpalonego kominka :) tak mi się jakoś ciepło na sercu zrobiło i trochę się rozmarzyłam ;)

Pozdrawiam

Witam się po raz pierwszy :welcome:

Zajrzałam do Ciebie z ciekawości :) Chciałam zobaczyć wysoką zabudowę w kuchni o której mówiłaś w dzienniku max-maniacy i szczęka mi opadła dosłownie na palce u stóp :jawdrop::jawdrop:

Jestem pod wielkim wrażeniem :) Masz prześliczny dom i piękne wnętrza. Gratulacje, wszystko jest cudne i ta zabudowa też :) w ogóle cała kuchnia jest oh i ah :rolleyes:

P.S. nie wiem czemu ale najbardziej rozłożyło mnie zdjęcie rozpalonego kominka :) tak mi się jakoś ciepło na sercu zrobiło i trochę się rozmarzyłam ;)

Pozdrawiam

Jejku, ale mi miło:oops: Aż poliki mi się zaczerwieniły, tyle miłych słów:) Cieszę sie, ze Ci sie podoba i zapraszam cześciej.

PS. Zdjęcie kominka należy do moich ulubionych:yes: Po cichu dodam, że na żywo jest jeszcze lepiej;)

Chyba ktoś próbował wysłać mi kilka dni temu priva, ale skrzynka była full, więc nie dotarło:(.

Uprzejmie prosi się o ponowienie czynności:)

ja....ale już zapomniałam co chciałam

SKS, kurde już mnie dopada :oops:

Cześć Aga, dobrze że się odezwałaś:)

ps. ja jak zwykle spóxniony zapłon ale też coś ostatnio mało czasu na kompa mam:(

Ja ostatnio też mocno nieogarnięta jestem, więc rozumiem. NA FM czasu brak:( Jeszcze ostatnich zaległości nie nadrobiłam a juz nowe mam:sick: