agalind 26.10.2012 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Chyba ktoś próbował wysłać mi kilka dni temu priva, ale skrzynka była full, więc nie dotarło:(. Uprzejmie prosi się o ponowienie czynności:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 26.10.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Witam się po raz pierwszy Zajrzałam do Ciebie z ciekawości Chciałam zobaczyć wysoką zabudowę w kuchni o której mówiłaś w dzienniku max-maniacy i szczęka mi opadła dosłownie na palce u stóp :jawdrop: Jestem pod wielkim wrażeniem Masz prześliczny dom i piękne wnętrza. Gratulacje, wszystko jest cudne i ta zabudowa też w ogóle cała kuchnia jest oh i ah P.S. nie wiem czemu ale najbardziej rozłożyło mnie zdjęcie rozpalonego kominka tak mi się jakoś ciepło na sercu zrobiło i trochę się rozmarzyłam Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 26.10.2012 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Witam się po raz pierwszy Zajrzałam do Ciebie z ciekawości Chciałam zobaczyć wysoką zabudowę w kuchni o której mówiłaś w dzienniku max-maniacy i szczęka mi opadła dosłownie na palce u stóp :jawdrop: Jestem pod wielkim wrażeniem Masz prześliczny dom i piękne wnętrza. Gratulacje, wszystko jest cudne i ta zabudowa też w ogóle cała kuchnia jest oh i ah P.S. nie wiem czemu ale najbardziej rozłożyło mnie zdjęcie rozpalonego kominka tak mi się jakoś ciepło na sercu zrobiło i trochę się rozmarzyłam Pozdrawiam Jejku, ale mi miło:oops: Aż poliki mi się zaczerwieniły, tyle miłych słów:) Cieszę sie, ze Ci sie podoba i zapraszam cześciej. PS. Zdjęcie kominka należy do moich ulubionych:yes: Po cichu dodam, że na żywo jest jeszcze lepiej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 26.10.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2012 Oczywiście będę częściej zaglądać i obserwować A kominek tylko mogę sobie wyobrazić..... mmmmmm cudnie zwłaszcza teraz, kiedy już chłodek za oknem a przy kominku tak miło i cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 27.10.2012 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 U nas też śnieży i mróz zaczyna dokuczać, nie lubię zimy. Na dodatek jestem chora i mimo odpalonego ogrzewania, kominka i 25stopni w domu mi ciągle zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.10.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2012 Chyba ktoś próbował wysłać mi kilka dni temu priva, ale skrzynka była full, więc nie dotarło:(. Uprzejmie prosi się o ponowienie czynności:) ja....ale już zapomniałam co chciałam SKS, kurde już mnie dopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 28.10.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2012 Cześć Aga, dobrze że się odezwałaś ps. ja jak zwykle spóxniony zapłon ale też coś ostatnio mało czasu na kompa mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 ja....ale już zapomniałam co chciałam SKS, kurde już mnie dopada Już? JA bym powiedziała, że dopiero;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Cześć Aga, dobrze że się odezwałaś ps. ja jak zwykle spóxniony zapłon ale też coś ostatnio mało czasu na kompa mam:( Ja ostatnio też mocno nieogarnięta jestem, więc rozumiem. NA FM czasu brak:( Jeszcze ostatnich zaległości nie nadrobiłam a juz nowe mam:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ja dzisiaj mam czas;) sama sobie udzieliłam pozwolenia na brak zajęć pracowych;)Cześć Zagubiona:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Cześć Zazdroszczę wolnego czasu. Mi go ciągle brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Do tego zamówiłam lampy 5 października, zostały wysłane w zeszły poniedziałek i je wcięło:bash: Pani mówi, że jak sie nie znajdą, to mi nowe zamówi, ale czas realizacji jak poprzednio 3 tygodnie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.10.2012 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 To od razu napisz gdzie zamawiałaś żebyśmy na ten sklep uważali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Zamawiałam w 2bm.pl Nie wiem, czy to wina sklepu czy kuriera, ale wtopę zaliczyli.Wkurzyłam sie, bo myślałam, ze będę miała już łazienkę z głowy a tak dalej kable mnie wnerwiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 30.10.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Kurcze nie rozumiem jak mogą lampy zaginąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.10.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 mnie pare lat temu szafa zgineła - do dziś sie nie znalazła ale kasę oddali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 30.10.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 No to ja z salonu oświetleniowego tego Twojego lokalnego dostałam 2 takie same lampy w ramach reklamacji, nie mogli mi się nadziękować za uczciwość że o tej jednej nadprogramowej zadzwoniłam im powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Ten sklep w sumie też sprawdzony, więc to raczej wypadek przy pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 30.10.2012 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 mnie pare lat temu szafa zgineła - do dziś sie nie znalazła ale kasę oddali Ja chcę lampy, nie kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.10.2012 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 studioświatła.pl - znacie? bo tam mają większość moich lamp i dlatego zamówiłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts