pumpaluna 30.10.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 (edytowane) ja nie znam; koralikowe brałam na allegro a resztę z salonoswietleniowy.plteraz koleżanka porównywała ceny w różnych sklepach i chyba w 3 zamówiła łapiąc się na darmową przesyłkę i tylko chyba w 1 płacąc za kuriera; suma sumarum wyszło jej taniej kupić w kilku sklepach niż wszystko z jednego sklepu brać Edytowane 30 Października 2012 przez pumpaluna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 30.10.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2012 Hmm, ja też mam darmową przesyłkę i jeszcze rabacik od całości niemały, byle tylko transport bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 31.10.2012 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Dotrą dotrą w porządku, zobaczysz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.10.2012 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 O to fajnie jak dają dobre rabaty. U mnie to było 6% za kwotę i potem 2% za polubienie na FB także tylko 8 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 31.10.2012 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 dzień dobry. wkurzająca sytuacja z tymi lampkami. mam nadzieję, że szybko się znajdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Ardea, chyba nie mogą wszystkim lampy zginąć, nie? Moje to tylko do łazienki, a nie całego domu, więc jakoś przeżyję to czekanie. Chyba?! Dzień dobry:) Jakie szczęście, ze jutro wolne, bo w pracy sajgon:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.10.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Dziękuję ślicznie za śliczne foteczki, niemal instruktażowe:yes: Dochodzi jeszcze strach, żeby się nie potłukły, mam nadzieję, że Twoje się znajdą. Pumpka, my rabacik 15% i ponad połowa lamp w jednym sklepie, reszta stacjonarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 (edytowane) Dziękuję ślicznie za śliczne foteczki, niemal instruktażowe:yes: Dochodzi jeszcze strach, żeby się nie potłukły, mam nadzieję, że Twoje się znajdą. Pumpka, my rabacik 15% i ponad połowa lamp w jednym sklepie, reszta stacjonarnie. Nie ma za co:) Miałam problemy, żeby Ci to wytłumaczyć na piśmie. Najlepiej byłoby w realu pokazać co i jak;) Mam nadzieję, ze wszystko jest jasne. U góry żaluzja w zależności od wielkości okna jest w 2-3 miejscach mocowana, na dole tylko linki po bokach, czyli w 2. Jak lampy przyjdą pobite to nie odbiorę Niech się kurier martwi;) Edytowane 31 Października 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nita83 31.10.2012 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 agalind ślicznie u ciebie, będę zaglądać i się inspirować, bo ja bez gustu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 agalind ślicznie u ciebie, będę zaglądać i się inspirować, bo ja bez gustu jestem Dziękuję. Chyba nie możesz być taka krytyczna wobec siebie:) Każdemu podoba sie co innego i o to chodzi. Zresztą mój dom taki nudny i nijaki. Zapraszam częsciej, bo my tu czasem o konkretach gadamy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 31.10.2012 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 . Zresztą mój dom taki nudny i nijaki. Jaaasne, a ja jestem niewysokim brunetem Witam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Jaaasne, a ja jestem niewysokim brunetem Witam sie A nie jesteś? No oprócz tego, że jeszcze jestes kosmitą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.10.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Aga, chcesz zobaczyć naprawdę nijaki domek - zapraszam za kilka miesięcy:P Jak to jest z kurierami, mnie, gdy przywieźli AGD to najpierw musiałam zapłacić, a później dopiero mogłam rozpakować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Aga, chcesz zobaczyć naprawdę nijaki domek - zapraszam za kilka miesięcy:P Jak to jest z kurierami, mnie, gdy przywieźli AGD to najpierw musiałam zapłacić, a później dopiero mogłam rozpakować... Zawsze najpierw otwieram przesyłkę. Z AGD było podobnie. Nic nie podpisuję jak nie otworzę. Przyjmuję zaproszenie, choć myślę, ze nie będzie nijako:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Lecę do domu, bo jesszcze zakupy musze zrobić a i korków wolałabym uniknąć. Do zobaczenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 31.10.2012 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Dynie wystaw na ganek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumpaluna 31.10.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 Jak lampy przyjdą pobite to nie odbiorę Niech się kurier martwi;) u mnie podobnie jak u Ardei, najpierw trzeba podpisać a dopiero potem można otworzyć opakowanie i spisać ewentualny protokół szkody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 31.10.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2012 (edytowane) Dynie wystaw na ganek:) Mam 3, ale w kuchni a nie na ganku. Nie mam sumienia ich na tą pluche wywalić Edytowane 31 Października 2012 przez agalind Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goshia7 02.11.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Mam 3, ale w kuchni a nie na ganku. Nie mam sumienia ich na tą pluche wywalić Co do dyń to mąż mówił mi, że będąc ostatnio na zakupach w jakimś CH widział śmieszną promocję, jeśli ktoś przyjdzie na zakupy z dynią na głowie to otrzyma rabat :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.11.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2012 Agi nie ma od 2 dni więc pewnie na zakupach Daj znac co wyhaczyłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts