malka 07.11.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 absolutnie nie Jestem doskonałym przykładem na Twoje twierdzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.11.2012 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 oj, chyba też się spóźniłam. ale mam nadzieję, że już po burzy lub przynajmniej na horyzoncie widać tęczę. dziewczyny z północy są przecież twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 07.11.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 "Nie płacz Jolka, bo tu miejsca brak na twe babskie łzy" albo "rycz mała rycz, płacz maleńka płacz....";) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 08.11.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 oj, chyba też się spóźniłam. ale mam nadzieję, że już po burzy lub przynajmniej na horyzoncie widać tęczę. dziewczyny z północy są przecież twarde. Ja tez.. takze sciskam mocno prawie sasiadke i mam nadzieje, ze mimo tej paskudnej pogodowej aury, slonko u Ciebie juz wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.11.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ja tez.. takze sciskam mocno prawie sasiadke i mam nadzieje, ze mimo tej paskudnej pogodowej aury, slonko u Ciebie juz wyszlo nie wiem, co sie stało agalind, mam nadzieję, że nic strasznego, po deszczu zawsze jest slońce (albo jeszcze więcej deszczu, szczególnie na Pomorzu;);)) pozdrawiam i tulkam :hug: przepraszam, że zajrzałam tak późno, walczyłam z tapetą w sypialni... mucha fajna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 08.11.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nie wiedziałam że tu takie towarzystwo umuzykalnione:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 oj, chyba też się spóźniłam. ale mam nadzieję, że już po burzy lub przynajmniej na horyzoncie widać tęczę. dziewczyny z północy są przecież twarde. Ja tez.. takze sciskam mocno prawie sasiadke i mam nadzieje, ze mimo tej paskudnej pogodowej aury, slonko u Ciebie juz wyszlo nie wiem, co sie stało agalind, mam nadzieję, że nic strasznego, po deszczu zawsze jest slońce (albo jeszcze więcej deszczu, szczególnie na Pomorzu;);)) pozdrawiam i tulkam :hug: przepraszam, że zajrzałam tak późno, walczyłam z tapetą w sypialni... mucha fajna:) Łatwo sie nie poddaje, bo przecież twarda babka jestem, nie? Tak mnie chwilowo coś złapało to sie wywnętrzyłam (starość czy co???). Dziekuje dziewczyny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Nie wiedziałam że tu takie towarzystwo umuzykalnione:D Ale pozwól, ze śpiewać nie bedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amglad1 08.11.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ale pozwól, ze śpiewać nie bedę czasem trzeba sie wygadać, pomarudzic i ponarzekać - to pomaga. a co do śpiewania....jak jadę samochodem, spiewam non stop, bardzo pomaga i humor poprawia...jak pomyślę sobie, że ktoś inny mógłby tego wycia słuchac - to od razu mi weselej:yes::yes: czasem tylko Syn mój cierpi, bo przy Nim tez śpiewam... jakos dzielnie to znosi no i otwiera sie na 'nowe' dla niego gatunki muzyki... ostatnio męczymy Kate Bush i Tima MacGrowa - to moja pamiatka z podróży do usa:cool: śpiewaj ile wlezie agalind, bedzie dobrze ps jak pisze to, to mnie niesmiało słonko zza chmur wychodzi... widzisz, cos w tym jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Amglad, mam nadzieję, ze u nas też słońce wyjdzie, bo póki co to szarość widzę Ja też dużo śpiewam, ale staram się oszczędzić tej przyjemności innym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ale pozwól, ze śpiewać nie bedę ja pozwalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 08.11.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ja tam innych nie oszczędzam. wystarczy, że mi się podoba, a jak ktoś ma inne zdanie, to jego problem. także pozwólcie, że będę zawodzić dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ja pozwalam Jesteś pewna? Nawet u Ciebie bedzie mnie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Ja też dużo śpiewam, ale staram się oszczędzić tej przyjemności innym;) Podobno, śpiewać kazdy moze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 ja tam innych nie oszczędzam. wystarczy, że mi się podoba, a jak ktoś ma inne zdanie, to jego problem. także pozwólcie, że będę zawodzić dalej. Ja wiem jaką krzywdę robię tym swoim śpiewaniem, wiec żeby uniknąć pozwów o odszkodowanie wolę chuchać na zimne;) Choć ostatnio z moją siotra sobie pospiewalysmy w aucie, ale my podobnie uzdolnione inaczej to sie rozumiemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Podobno, śpiewać kazdy moze;) MSU, jak kiedys Cię odwiedzę to Ci pośpiewam. Jestem pewna, ze oprocz Ciebie to i mnie zapamietają w okolicy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 08.11.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 MSU, jak kiedys Cię odwiedzę to Ci pośpiewam. Jestem pewna, ze oprocz Ciebie to i mnie zapamietają w okolicy;) Spoko, ja mam sluch jakby mi slon na ucho nadepnał, takze mozesz ryczec do woli :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 08.11.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Spoko, ja mam sluch jakby mi slon na ucho nadepnał, takze mozesz ryczec do woli :D Ktoś tu wczoraj śpiewał "rycz Mała, rycz..." a ja naiwna właśnie inne znaczenie tych słów odkryłam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.11.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Jesteś pewna? Nawet u Ciebie bedzie mnie słychać Ale tam było "pozwól,że NIE będę śpiewać" -dlatego pokusiłam się o pozwolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 09.11.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Ale tam było "pozwól,że NIE będę śpiewać" -dlatego pokusiłam się o pozwolenie Oj tam, oj tam. W kazdym razie, zeby nie było, że nie ostrzegałam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts