Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tez.. takze sciskam mocno prawie sasiadke i mam nadzieje, ze mimo tej paskudnej pogodowej aury, slonko u Ciebie juz wyszlo :hug:

nie wiem, co sie stało agalind, mam nadzieję, że nic strasznego, po deszczu zawsze jest slońce (albo jeszcze więcej deszczu, szczególnie na Pomorzu;););))

pozdrawiam i tulkam :hug::hug::hug:

przepraszam, że zajrzałam tak późno, walczyłam z tapetą w sypialni...

mucha fajna:)

oj, chyba też się spóźniłam.

ale mam nadzieję, że już po burzy lub przynajmniej na horyzoncie widać tęczę. :hug:

dziewczyny z północy są przecież twarde.:D

Ja tez.. takze sciskam mocno prawie sasiadke i mam nadzieje, ze mimo tej paskudnej pogodowej aury, slonko u Ciebie juz wyszlo :hug:

nie wiem, co sie stało agalind, mam nadzieję, że nic strasznego, po deszczu zawsze jest slońce (albo jeszcze więcej deszczu, szczególnie na Pomorzu;););))

pozdrawiam i tulkam :hug::hug::hug:

przepraszam, że zajrzałam tak późno, walczyłam z tapetą w sypialni...

mucha fajna:)

:hug: Łatwo sie nie poddaje, bo przecież twarda babka jestem, nie?;) Tak mnie chwilowo coś złapało to sie wywnętrzyłam (starość czy co???). Dziekuje dziewczyny:)

Ale pozwól, ze śpiewać nie bedę:p

czasem trzeba sie wygadać, pomarudzic i ponarzekać - to pomaga. a co do śpiewania....jak jadę samochodem, spiewam non stop, bardzo pomaga i humor poprawia...jak pomyślę sobie, że ktoś inny mógłby tego wycia słuchac - to od razu mi weselej:yes::yes::yes: czasem tylko Syn mój cierpi, bo przy Nim tez śpiewam... jakos dzielnie to znosi no i otwiera sie na 'nowe' dla niego gatunki muzyki...

ostatnio męczymy Kate Bush i Tima MacGrowa - to moja pamiatka z podróży do usa:cool:

śpiewaj ile wlezie agalind, bedzie dobrze

ps jak pisze to, to mnie niesmiało słonko zza chmur wychodzi... widzisz, cos w tym jest:)

ja tam innych nie oszczędzam. wystarczy, że mi się podoba, a jak ktoś ma inne zdanie, to jego problem. także pozwólcie, że będę zawodzić dalej.:-o

Ja wiem jaką krzywdę robię tym swoim śpiewaniem, wiec żeby uniknąć pozwów o odszkodowanie wolę chuchać na zimne;) Choć ostatnio z moją siotra sobie pospiewalysmy w aucie, ale my podobnie uzdolnione inaczej to sie rozumiemy;)