msdracula 12.11.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Agalind również życzę mnóstwo słoneczka!!!! takie chwile chyba każda z nas ma...ale starość to to nie jest, no bo jak to w wieku 18lat? Uszy do góry! A jak dla mnie to możesz śpiewać ile wlezie ja już przyzwyczajona jestem, wczoraj mi mąż śpiewał ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2012 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Agalind również życzę mnóstwo słoneczka!!!! takie chwile chyba każda z nas ma...ale starość to to nie jest, no bo jak to w wieku 18lat? Uszy do góry! A jak dla mnie to możesz śpiewać ile wlezie ja już przyzwyczajona jestem, wczoraj mi mąż śpiewał ha ha Lejesz miód na moje stare, tzn. młode serce;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.11.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Aga, ile jeszcze nauki przed Tobą i matura;) Ja tam lubię swój wiek średni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2012 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Aga, ile jeszcze nauki przed Tobą i matura;) Ja tam lubię swój wiek średni:) Powiedzmy, że jestem zdolna i już zdałam, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.11.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Mam to co Ardea -lubię wieki średnie Jak mnie kryzys dopadnie,to kupię sobie czerwony sportowy samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2012 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ja sie zatrzymałam na 30-tce i nawet moją siostrę 4 lata młodszą ostatnio odmłodziłam:lol2: Uczepiłam się tego wieku, choć na swój obecny nie narzekam:no: Grunt to przeglądy robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.11.2012 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ja sie zatrzymałam na 30-tce i nawet moją siostrę 4 lata młodszą ostatnio odmłodziłam:lol2: Uczepiłam się tego wieku, choć na swój obecny nie narzekam:no: Grunt to przeglądy robić i olej zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2012 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 i olej zmieniać Ty zawsze wiesz kiedy się pojawić, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.11.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Ty zawsze wiesz kiedy się pojawić, nie? jestem cały czas, ale w "babskie" pogaduchy nie ingeruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 jestem cały czas, ale w "babskie" pogaduchy nie ingeruje Tym razem nie mogłeś sobie odmówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.11.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Tym razem nie mogłeś sobie odmówić? si... komórka już wybrana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2012 13:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 si... komórka już wybrana? Wezmę ten htc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.11.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Wezmę ten htc jak to mówią, nie będziesz żałowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 13.11.2012 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Na to liczę Jeszcze raz wielkie dzięki za pomoc i wielkie piwo dla Ciebie;) http://wlotki.pl/media/klubyimprezy/17711/258.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.11.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Esiak, Adze też pomagałeś wybierać telefon?? Aga -ja się zastosowałam do jego rad i tez nie żałuję więc możesz być spokojna:) ps. a swoją drogą to kiedyś się w babskie wcinałeś a teraz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.11.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Esiak, Adze też pomagałeś wybierać telefon?? Aga -ja się zastosowałam do jego rad i tez nie żałuję więc możesz być spokojna:) ps. a swoją drogą to kiedyś się w babskie wcinałeś a teraz co? przeszło mi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.11.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Tematów fachowych też raczej unika;) Pytałam o profile do szyb i cisza, teraz pytam o pianę i ... już rozumiem to mnie Esiak unika;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.11.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Tematów fachowych też raczej unika;) Pytałam o profile do szyb i cisza, teraz pytam o pianę i ... już rozumiem to mnie Esiak unika;) jakie profile do szyb? i jaka piana? nie doczytałem czegoś...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 13.11.2012 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Kiedyś był temat - czy można profile (takie szyny) zamocować do ścian i wylewki, potem położyć płytki wokół i w profile wsunąć szybę - chodzi o prysznic. A teraz, u Luki, pytam o pianę do ocieplenia poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Esiak 13.11.2012 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Kiedyś był temat - czy można profile (takie szyny) zamocować do ścian i wylewki, potem położyć płytki wokół i w profile wsunąć szybę - chodzi o prysznic. A teraz, u Luki, pytam o pianę do ocieplenia poddasza. a to Ci pisałem, że można tylko trzeba dać dylatację z materiału odkształcalnego pomiędzy płytki a profil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts