Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze miejsce na ziemi... - Komentarze

agalind

Recommended Posts

• Odpowiedzi 9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję i proszę nie puszczać kciuków;)

Ciezko pisac jak dlonie zwiniete sa w kciuki;)

Fajny patent na zaluzje z tym sznureczkiem z boku. Takiego jeszcze nie widzialam:jawdrop: pomysl fajny, bo ja nie lubie zaluzji przez to ich wieczne obijanie sie - a tak nie lataja jak glupie po calym pokoju tylko trzymaja sie okna.

Ciezko pisac jak dlonie zwiniete sa w kciuki;)

Całkiem dobrze Ci idzie;) Możesz jedną rękę zwolnić, bo dostałam maila z nr przesylki, czyli idą do mnie. Oby lampy były całe i te które miały być:D

Fajny patent na zaluzje z tym sznureczkiem z boku. Takiego jeszcze nie widzialam:jawdrop: pomysl fajny, bo ja nie lubie zaluzji przez to ich wieczne obijanie sie - a tak nie lataja jak glupie po calym pokoju tylko trzymaja sie okna.

Gdyby nie te linki po bokach to bym zaluzji nie wzięła. Przeważnie okna są uchylone, wiec dyndające żaluzje by mnie okropnie wnerwiały.

Witam!!!

piękny dom, a zwłaszcza przecudna elewacja - czy podawałaś już wyżej w wątku kolory?

Ojeju, miło mi bardzo, że zajrzałaś i Ci się podoba:)

Nie pamiętam czy juz pisałam, ale żebyś nie musiała szukać podaje jeszcze raz:) Elewację robiliśmy systemem Weber silikonowo-silikatowym; biały AL11, szary - LA44.

Pozdrawaim i zapraszam częsciej:)

hejka. dołączam do grona rozentuzjazmowanych dojściem lamp. i czekam na zdjęcia offkors.:)

Aga czyli nastanie jasność??:)

Z całego serca gratuluję:)

No ja właśnie na lampy do tej pięknej łazienki czekam:) (ta druga też ładna, ale podobna do mojej;)) a beżowa jest mistrzowskim połączeniem klasyki, spokoju, precyzji (te linie, symetria, licowanie) nie mogę się napatrzeć:jawdrop: Pokaż koniecznie lampy i dodatki, proszę proszę:)

:wave: :wave: :wave:

za lampy

i przyszłe lampeczki też ;)

Lampa główna już zamontowana i nawet świeci;) Jednym słowem: nastała jasnosć!:D Musimy tylko wymienić zarówki na słabsze i energooszczedne, bo po oczach daje;)

Kinkiety natomiast zostały spakowane i jutro zostaną odesłane, bo jak je przyłożyłam do ściany odwidziały mi się. Zresztą światło tez jakieś dziwne dawały.

Wiedziałam, ze kupowanie lamp przez internet może być ryzykowne. No cóż, zdarza się. Oby kolejne były ok.

No ja właśnie na lampy do tej pięknej łazienki czekam:) (ta druga też ładna, ale podobna do mojej;)) a beżowa jest mistrzowskim połączeniem klasyki, spokoju, precyzji (te linie, symetria, licowanie) nie mogę się napatrzeć:jawdrop: Pokaż koniecznie lampy i dodatki, proszę proszę:)

:oops: Przestań bo się czerwienie:)

Ta łazienka jest naprawdę zwyczajna i niczym się nie wyróżniająca. Niemniej fajnie, że sie podoba. Jak ja projetkowałam myslałam, ze wcale nie bedzie komentowana:sick: Na zdjęcia trzeba bedzie jeszcze poczekać. Znów zaczynam poszukiwania kinkietów. Masz/macie jakieś pomysły?