agalind 20.11.2012 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Właśnie dostałam informację, że moje zaginione lampy są na nowo skompletowane i jutro powinnam je otrzymać. Trzymajcie kciuki, żeby doszły, bo trzeci raz przerabiać tej kwestii już nie chcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 20.11.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Trzymam kciuki, żeby lampy doszły cało i szczęśliwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 20.11.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Trzymam kciuki, żeby lampy doszły cało i szczęśliwie:) Dziękuję i proszę nie puszczać kciuków;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 20.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Dziękuję i proszę nie puszczać kciuków;) Ciezko pisac jak dlonie zwiniete sa w kciuki;) Fajny patent na zaluzje z tym sznureczkiem z boku. Takiego jeszcze nie widzialam:jawdrop: pomysl fajny, bo ja nie lubie zaluzji przez to ich wieczne obijanie sie - a tak nie lataja jak glupie po calym pokoju tylko trzymaja sie okna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Ciezko pisac jak dlonie zwiniete sa w kciuki;) Całkiem dobrze Ci idzie;) Możesz jedną rękę zwolnić, bo dostałam maila z nr przesylki, czyli idą do mnie. Oby lampy były całe i te które miały być Fajny patent na zaluzje z tym sznureczkiem z boku. Takiego jeszcze nie widzialam:jawdrop: pomysl fajny, bo ja nie lubie zaluzji przez to ich wieczne obijanie sie - a tak nie lataja jak glupie po calym pokoju tylko trzymaja sie okna. Gdyby nie te linki po bokach to bym zaluzji nie wzięła. Przeważnie okna są uchylone, wiec dyndające żaluzje by mnie okropnie wnerwiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.11.2012 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Aga, ale pochwalisz sie lampami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2012 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Aga, ale pochwalisz sie lampami Te lampy to do łazienki, w sumie to tylko kinkiety i sufitowa. Pochwalę sie, jak będą na miejscu, tylko, że kiedy to nastapi to tylko mój mąż wie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.11.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 (edytowane) tylko, że kiedy to nastapi to tylko mój mąż wie A w CV podobno wpisujesz, ze umiesz motywować Edytowane 21 Listopada 2012 przez MusiSieUdac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2012 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 A w CV podobno wpisujesz, ze umiesz motywować Motywować ja umiem, tylko on ma zwolnioną reakcję A teraz good news: LAMPY DOTARŁY CAŁE I TAKIE JAKIE MIAŁY BYĆ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.11.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Myślę, że w lokalnej prasie juz jest info, że lampi doszły ciesze się Twoją radością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2012 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Myślę, że w lokalnej prasie juz jest info, że lampi doszły ciesze się Twoją radością Jako, że doszły po prawie 9 tygodniach, to rzeczywiście powinni choć wzmiankę napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.11.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam!!!piękny dom, a zwłaszcza przecudna elewacja - czy podawałaś już wyżej w wątku kolory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max-maniacy 21.11.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 hejka. dołączam do grona rozentuzjazmowanych dojściem lamp. i czekam na zdjęcia offkors. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 21.11.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Aga czyli nastanie jasność?? Z całego serca gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 21.11.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 No ja właśnie na lampy do tej pięknej łazienki czekam:) (ta druga też ładna, ale podobna do mojej;)) a beżowa jest mistrzowskim połączeniem klasyki, spokoju, precyzji (te linie, symetria, licowanie) nie mogę się napatrzeć Pokaż koniecznie lampy i dodatki, proszę proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.11.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 :wave: za lampy i przyszłe lampeczki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam!!! piękny dom, a zwłaszcza przecudna elewacja - czy podawałaś już wyżej w wątku kolory? Ojeju, miło mi bardzo, że zajrzałaś i Ci się podoba:) Nie pamiętam czy juz pisałam, ale żebyś nie musiała szukać podaje jeszcze raz:) Elewację robiliśmy systemem Weber silikonowo-silikatowym; biały AL11, szary - LA44. Pozdrawaim i zapraszam częsciej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2012 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 hejka. dołączam do grona rozentuzjazmowanych dojściem lamp. i czekam na zdjęcia offkors. Aga czyli nastanie jasność?? Z całego serca gratuluję No ja właśnie na lampy do tej pięknej łazienki czekam:) (ta druga też ładna, ale podobna do mojej;)) a beżowa jest mistrzowskim połączeniem klasyki, spokoju, precyzji (te linie, symetria, licowanie) nie mogę się napatrzeć Pokaż koniecznie lampy i dodatki, proszę proszę :wave: za lampy i przyszłe lampeczki też Lampa główna już zamontowana i nawet świeci;) Jednym słowem: nastała jasnosć! Musimy tylko wymienić zarówki na słabsze i energooszczedne, bo po oczach daje;) Kinkiety natomiast zostały spakowane i jutro zostaną odesłane, bo jak je przyłożyłam do ściany odwidziały mi się. Zresztą światło tez jakieś dziwne dawały. Wiedziałam, ze kupowanie lamp przez internet może być ryzykowne. No cóż, zdarza się. Oby kolejne były ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agalind 21.11.2012 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 No ja właśnie na lampy do tej pięknej łazienki czekam:) (ta druga też ładna, ale podobna do mojej;)) a beżowa jest mistrzowskim połączeniem klasyki, spokoju, precyzji (te linie, symetria, licowanie) nie mogę się napatrzeć Pokaż koniecznie lampy i dodatki, proszę proszę Przestań bo się czerwienie:) Ta łazienka jest naprawdę zwyczajna i niczym się nie wyróżniająca. Niemniej fajnie, że sie podoba. Jak ja projetkowałam myslałam, ze wcale nie bedzie komentowana:sick: Na zdjęcia trzeba bedzie jeszcze poczekać. Znów zaczynam poszukiwania kinkietów. Masz/macie jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 21.11.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Cześć Aga, szybko się przywitam, od czasu do czasu wpadam, zaglądam i czasami nie nadążam z czytaniem (mam taki mały przerywnik w domu;)). Lampeczki kupiłaś to nam się pochwalisz, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts